Jump to content
GIGN Forum

Apavi telpas futbolam


ngEAr
 Share

Recommended Posts

haha, es zinu cik forši un viegli ir ar durto uzlikt zālē, bet nu par šitādu joku es dzirdu pirmo reiz.

ideja man liekas stulba, jo pirmkārt bucim vaidzētu būt jūtami smagākam (jaunie nike sver tik cik zeķes) kā arī ar viņiem tak var nereali satraumēt kādu.

gribi kādam atriebties? ;D

Link to comment
Share on other sites

Da ne , vnk es stradaju noliktava un pashlaik es dabuju vieglaku darbu kur ir standarta istabas temperatura. Papir darbs + braukshana ar Reach/CB truck'u tapec gribas kaut ko reali vieglaku prieksh kajam. Nezinu par ideju , bet kad speleju futbolu tadi bija pieiejami , bet pashlaik skatos kaut ka nekur nav. Pedejais variants butu nopirkt kaut ko no sporta apaviem un aiznest pie meistara lai ieliek ieksha to metalo fichu.

Link to comment
Share on other sites

pirmo reiz redzu, ka kāds ievēro tos drošības noteikumus. Jā, metāla plāksne nāk tikai celtnieku zābakiem, neesmu dzirdējis neko par botēm ar tādu ekstru.

Nightmares, man liekas ka keywords ir "istabas temperatūra" viņš grib apavus, kas elpo un neliek mest kāju pirkstiem ādu kā čūskas to dara.

Link to comment
Share on other sites

Reku ir paris. Pasham ir tas zilas ar orandzho iekshu.

http://toolstoday.co.uk/category/1546/work-boots-and-footwear

Pats stradaju 30 grados. Un kajas jutas tiri okey. No sakuma staigaju zabakos,nebija patikami. Tad ar iedomajos kaut ko tadu samekleet.

Samekleeju cau ebay. Tur bija drusku vinjas letakas pa kadiem 3 paundiem :D

Edited by h1tex
Link to comment
Share on other sites

Da ne , mums dazhi ari nopirka krosenes jo reali tajos zabakos ko kompanija dod nav reali normali stradat it ipashi tiem kuri strada uz gridas.

Es tas zilas nopirku pirms paris meneshiem bet viniem ta iekshzola visulaik kustas kas besi.

Link to comment
Share on other sites

Nju es nez. Man nekas nekustas. Kad pirku,atnaca liidzi ari ta scruffs gramatinja. Tur ir diezgan liela izvele ar tam tupelem. Bet ja ne. Tad iecheko guugle tuvako darba apgjerba veikalu un dodies paskatities. Plus l,man liekas,ka b&q ari nodarbojas ir to.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...