Jump to content
GIGN Forum

Angry Snake Adventures


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Izskatās ka kāds tomēr pērk.

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=0u90lzaheel1xn07gia.png

Video laggo, tapēc ka nelegālā veida tika filmēts ar pc palīdzību. Jo iPhone nav supporta tādai mantai ka video record, un softu tādu pats apple neļauj taisīt vairs.

A pats savu softu tml uzcept, nēesmu mēģinājis :)

Tas video domāts kā ieskats. BG izskatā jaunajā.

Link to comment
Share on other sites

Es gan so 18 cilveku iegadi sauktu vairak par zinkaribu nevis stulbumu. Ar jaunajam lietam vienmer ir izaugsme pirmajas nedelas. Svarigi saprast vai sis cipars turpinas augt lidz menesha beigaam. Ja skaits, kas iegadajusies so app turpinaas kaapt ari septembri, tad mes vareetu app lietotajus visticamak ari saukt par idtiotiem :)

Rembo, visu cienu tev, par meginajumu darboties shaja laucinj!a pats ilgaku laiku atpakal meginaju kaut ko lidzigu. Ar so speeli tu neko naudas zinja visticamak neiegusi, bet pieredze varetu palidzet nakotne, lai uztaisitu kaut ko sapratiigu.

Link to comment
Share on other sites

Uztaisi underwater čūskas līmeni, kura būtu mazliet bremzēta t.i., ka pagrieztos nevis uzreiz, bet pēc teiksim 2 lauciņiem. Vai arī vispār tā lai driftot ar viņu varētu, nevis tik vertikāli un horizontāli :gigi:

šis čuskainajās nav gluži redzēts, implumentēt kaut ko tādu būtu interesanti kaut gan šaubos kad ar pašreizējām čūskas kustībām kaut ko tādu spēsiet paveikt.

good idea sir.

Edited by WickedAppServ
Link to comment
Share on other sites

Es tavā vietā taisītu tīru old skūl čūskiņu, kas būtu līdzīga tam kādu mēs zipājām uz vecajām nokiām, ar visu tās pelēko krāsu ietilpstošo šarmu >>>> http://mynokiablog.files.wordpress.com/2010/11/scr000118.jpg tikai varbūt ar tiem līmeņiem un bosiņiem.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pašam uz Androīda ir trīs oldschool čūskas, no kurām divas ir uzlikts vecais 3310 uz skārienjūtīgā ekrāna un tad arī spaidi viņa podziņas, attiecīgi arī čūska tiek attēlota uz Nokia ekrāna kurš ir uz touschscreen. Kaut kas uz šo pusi; http://conversations.nokia.com/2012/06/25/snake-2k-slithers-onto-your-nokia-lumia/ . Kaut gan nepateikšu kā ir app storā, bet nekāda jaunā ideja tā arī nav un visas no šīm aplikācijām ir free.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...