Jump to content
GIGN Forum

VS priekš C


Traffic
 Share

Recommended Posts

Man vajadzīgs C kompileris ASAP. Līdz šim esmu nokačājis MinGW, CygWin, Dev-C++, Eclipse.

MinGW sainstalēju visu base paku un visu, kam nosaukumā bija C. Terminālis tā pat visu laiku brēca, ka nav kaut kādu failu. CygWin līdzīgi. Dev-C++ un Eclipse brēc, ka found dwarf version '4', this reader only handles version 2 information, kuru izskatās, ka bez ilgas čakarēšanās tā vien neizdosies izlabot. Nav ne jausmas, kas tas vispār ir.

Visual Studio uzliku, lai kompilē kā C, bet šis atkal brēc, ka nav vai nevar atvērt 3 .dll failus - kernel32.dll; kernelbase.dll un msvcr110d.dll. Tie faili tur ir, bet kāpēc viņš viņus nevar atvērt... Nomainīt man viņus arī nav atļaujas.

Ir kādi ieteikumi?

Ar tiem MinGW un CygWin gan jau, ka var sačinīt, bet tiešām nav tik daudz laika, ko veltīt, lai lasītu palagus par to vien kā pareizi nokonfigurēt programmu.

edit:problēmu ar dll failiem atrisināju, bet šā vai tā man konsolē neizvada pilnīgi neko...

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Man ir VS. Izveidoju jaunu c++ projektu, nomainu, lai kompilē, kā C nevis c++ un saglabāju kā .c, bet galā man konsolē nekas neparādās. Pat tik vienkāršā lieta kā hello world.

edit:okey, es nomainīju dažas lietas kodā, kas kompilējot vienkārši kā c++ viņam nepatika, bet vismaz viss aizgāja. :))

Bet nu tā vai tā, vai tad pareizāk nebūtu likt, lai viņš kompilē kā c nevis c++? Tikai tad nez kāpēc nekas negāja. Programma nokompilējās, bet konsole bija tukša.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...