Jump to content
GIGN Forum

leetaas tabletes no ebay


dyversant
 Share

Recommended Posts

Ir ideja pasuutit cheap shit tableti pa kadiem 40 gbp taa tiiri lai izpetitu ka tas ir un ko eed. Ir kadi ieteikumi uz ko skatiities? Vai ar to 1ghz proci un 512 ram pietiek lai varetu ieiet draugos n shit?

Variantu piekrat un nopirkt krutaku nepiedavat,jo ja man patiks pats princips es noteikti tapat nopirkshu apple pec tam

Link to comment
Share on other sites

Jap - beriem 2vas tadas uzdavinaju. Ir ok - temple run var spelet. Tikai baterija parasti loti maz tur. Tadel iesaku skatities uz tadu ar lielaku bateriju. Nakama problema ir ladesanas ports, kursh atri izlurkajas - tad janem roka lodamurs. un laiku pa laikam jataisa factory reset un jamekle kiniesu simbolos vietu, kur nomainit uz anglu valodu.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

+1 par bateriju, ātri mirst nost. Kā arī - uzreiz piepērc klāt normālu lādētāju, tie, kas nāk komplektā, ir baigie mēsli un pārsvarā nomirst nedēļas laikā.

Lādēt var arī caur microUSB. Uzreiz pabrīdināšu par nepatīkamu gļuku - nedrīkst ļaut planšetei izlādēties pilnībā, arī izslēgtā veidā, ja ilgāku laiku nelietosi, vēlams atstāt pie lādētāja. Ķīniešu uzlādes kontrolei ir tāds nepatīkams gļuks, ka, ja planšete ir pilnībā izlādējusies, pieslēdzot planšeti pie lādētāja, pirms baterijas uzlādes ieslēdzas ekrāns ar uzlādes logo - kurš momentā iztukšo bateriju atkal pilnībā tukšu, tā izrubās, atkal uzsāk no sākuma uzlādi, atkal ieslēdzas ekrāns, atkal izrubās un tā mūžīgi :)

Kad pērc - skaties lai būtu capacitive screen un vismaz 4.0 android - ja neņem vērā augstākminēto - lai paspēlētos, ļoti OK aparāts.

( daži ķīnieši mēģina vēl iztirgot aizvēsturiskās ar 2.2 android un rezistīvo ekrānu, galvenais neuzrauties uz tādu)

Ahaa. Nu man galvenais lai varu patestet vai ir ertak nekaa portatiivais,jo esmu situacija kad japerk jauns dators /planshete

Par šito gan es domāju, ka vari aizmirst - labāk tad skatīties uz kādu no 13.3" ultrabookiem. Man pašam bija baigie aizspriedumi pret mazajiem notebookiem, bet tagad pašam ir MacBook pro 13" un Samsung 13".

Link to comment
Share on other sites

Aa,skaidrs paldies dzheki.

Redz man pasham kompis ir piesleegts pie tv un man ir labi.

Darbam man ir darba portativais.

Datoru vajag manai jaunkundziitei un parsvaraa tas ir defaultais fb/draugi n shit staff kam varetu pietikt ar plansheti. Tikai rakstishanas ertums mani uztrauc.

Link to comment
Share on other sites

Kapec izmest naudu lai saprastu vai plansete noder? Ja vari atlauties, un reali tev vajag kompi arpus majam biezi, bet portativo vazat negribas, tad noteikti noderes. Un ja gribi vnk parbaudit cik praktisks vins ir? Vaitad nav vieglak no kada aiznemties lai patesteetu, ka special pirkt kaut kadu leeto variantu?

Link to comment
Share on other sites

Kāda hera pēc tad vispār pirkti planšeti? Pieļauju, ka androīds vai ābols jau ir ķepā? Attiecīgi nopirkti ķīnitieti tikai dēļ lielākām pogām uz touchscreena? Pēc tam pisīsies (ar cerību sirdī), tak viņam jāiet jo es samaksāju 30 USD - brand new, unsealed.

Pērc tad labāk normāla ražotāja planšeti nevis čakarējis ar pagankām. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es tikko veikalā par 70 latiem iecēlu lētā gala Prestigio planšeti ( http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_7.0_HD/PMP3970B_DUO )

Pagaidām esmu pat ļoti apmierināts. Vienīgais nav 3G, bet nu bez tā pagaidām varu dzīvot.

Pa ceļam no Rīgas uz Kuldīgu ( jābrauc ap 3h ), vienlaikus klausoties mūziku un spēlējoties iekš pokerstars notērēja 25% no pilnas baterejas.

Neesmu vēl pievērsis uzmanību cik ilgi iet, bet nu velk diezgan ilgi.

+ vēl ta defaultā eBook aplikācijas pwnz. es tur varētu visu savu naudu atstāt par tām grāmatām ;DD

arī sākumā bija doma iecelt kkādu no kitajozu veidojumiem, bet nu atcerējos tādu teicienu "skopais maksā divreiz" un nenopirku.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...