Jump to content
GIGN Forum

Monster-WoW Cataclysm 4.3.4


The Dixon vs. ZOMBIES
 Share

Recommended Posts

Viss pavisam vienkārši. Ja spēlē Monster-WoW Cataclysm 4.3.4. atstāj savus datus, lai GIGN'ieši var saskrieties uz Azerotas plašumiem! Droši nāc spēlē raksti meilu vai whisper :)

Aliance

- The Dixon vs. ZOMBIES: 'Pikahulk' LvL 85 Human Assassination Rogue PvE

P.S. Ja tev vēl nav LvL 85 ir iespēja boost-level no 1-68 LvL salīdzinoši ātri (apmēram stunda), experience rate ir 20x (kuram patīk leveloties, duuh..)

P.S.S. Altus atstāsim in-game sarunām, postojam mainus! :)

Edited by The Dixon vs. ZOMBIES
Link to comment
Share on other sites

Tauta normāla, ap 3k. Ir 2 relmi, Monster un Ragnaros, nezinu īsti, kas tur atšķiras, bet uz Ragnaros ir mazāk tauta, es uz Monster relma apgrozos. Bugus neesmu daudz ievērojis, katrā ziņā cik cilvēki runā un kā pats skatos uz serveri, kvalitatīvākais Cata privātais relms. Moltens izceļas ar tautu, bet Monster ir labāka kvalitāte, ko, vismaz es, novērtēju. Iespēja power-boost ir ļoti laba priekš altiem, kas visos citos relmos parasti ir sataisīta, bet šeit man šķiet speciāli atstājuši. Webā viegli balsot latiš-stilā, tik sakliko ar MOUSE3 linkus un ver ciet, 17 punkti 2x dienā, šopā heirlūmi, glifi, džemi u.c. Dragonsoul vēl nav pilnībā atvērts, laikam līdz Warbringer tikai, bet man tas pat patīk par cik kā Rogue konkurēju uz leģendārajiem dageriem un vēl gear nav tik advancēts, lai cīnītos DS līdz galam.. :)

P.S. Visus interesentus varu invaitot LvL 25 gildā, lai vismaz perki ir visi.. Whisper @ game.. :)

P.S.S. Tikko atcerējos 1 bugu, summon perks no gilda var paraut tikai 1 cilvēku. Nezinu varbūt speciāli, bet man par to pretenzijas nav, lai nav mass-summon galvaspilsētās vismaz.. Ā un, ja kādu sumono, tad notargeto viņu summon laikā! To der atcerēties.. :)

Edited by The Dixon vs. ZOMBIES
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...