Jump to content
GIGN Forum

epro* @ CSS


epro*
 Share

Recommended Posts

  1. Vecums - 21
  2. Nodarbošanās - Students
  3. Pieredze CS/CSS/TF2 - CS1.6 spēlēju kopā kādus 6 gadus (spēlēju arī gign.lv), CSS spēlēju tik aptuveni 1 gadu, bet nu ja saproti 1.6 nav nemaz tik grūti piešauties. :)
  4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Protams, darīšu visu, kas pienākas labam adminam. Banošu čīterus, gagošu rupekļus, slejošu afk un misiju nepildītājus. Gan jau adminam ir vairāk pienākumi ar kuriem es arī iepazīšos, ja jūs dosiet man iespēju būt par adminu. :)
  5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros - Parasti spēlēju vienkārši, kad esmu mājās un nav ko darīt. 1dienas - 4dienas = 17:00 - 00:00 ; 5dienas - 7dienas = 12:00 - 03:00 (un pat vēlāk ja ir cilvēki un nenāk miegs). Protams, pa brīvdienām mēdzu arī iet ietusēt ar draugiem tāpēc nebūs tā, ka katru brīvdienas vakaru esmu onlainā. Domāju aktivitāte nav pārāk liela problēma ar mani.
  6. Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv...info&player=267
  7. OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī - Šis punkts diemažēl man nav izpildīts... ja kāds palīdzēs ar uzaicinājumu varētu to labot.
    Adminu atbalsts - Jau kādu laiciņu spēlējot serveri apjautājos (neesmu foruma cilvēks, piedodiet) adminiem, ko viņi domā par mani un kāda ir viņu attieksme pret to, ka es varētu drīzumā prasīt admina tiesības. Itkā nevienu negatīvu atbildi nesaņēmu, bet bija pārsvarā neitrālu cilvēku un arī daži ar pozitīvām atbildēm. Tad jau skatīsimies, ko visi sīkāk domā šeit.
    Nospēlēto stundu skaits - CSS = 200 izpildās.
    Forumu posti (minimālais 50) - Kā jau teicu neesmu pārāk aktīvs forumā un to postu man ir nepietiekami. Es vairāk dzīvojos pa to serveri un foruma lietās daudz nejaucos, bet arī to var labot, ja jūs uzskatat, ka foruma aktivitāte ir obligāta.
    Labi, tad gaidīšu jūsu atbildes un cerams jūs visi slepenībā mani neienīstat. :D

Link to comment
Share on other sites

Zini ka manu viedokli neviens neņems vērā , bet izteikšos tā pat. Serverī esi bieži redzams un stūlbības no tavas puses nav redzētas. Tāpēc domāju , ka esi labs kandidāts uz admina tiesībām. Bet tie posti ir pa maz un vēl nav reg. nick. Izpildi šos divus punktus un raksti pa jaunu :coffee:

Edited by Lo4wis BMW
Link to comment
Share on other sites

Esmu PAR! Ļoti atsaucīgs spēlētājs, nekādi bļe un pizģec no viņa neveļas ārā, proti rāms :D Gan jau arī galva uz pleciem ir un acc novērtēs un pielietos kā nāks, bet ja nu kas var jau vienmēr viņu apgraizīt!

P.S.Ja gribi saglabāt savu niku epro pie pieejas acc @css, tad konsultējies ar kādu no moderātoriem vai adminiem. Vismaz, kad man bija ar garumzīmēm problēmas uz nika, Nak3ds visu nokārtoja!

Lai veicas! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...