Jump to content
GIGN Forum

Parunāsim par sievietēm


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Vai vajag skatīties uz gadiem, kad iepazīsties? Kad man bija 17, sapazinos ar vienu 14 gadīgo. Bija mazā mīlestība, bet tajā laikā tas nebija moderni satikties ar jaunākām. Tad nu iebraucu otrā galējībā un jau ilgi dzīvoju un dzīvošu ar 3 gadus vecāku sievieti.

Link to comment
Share on other sites

Gadiem nav nozīme. Nozīme ir tam saturam, kas tev patīk galvā.

Es biju jauns tīnis, man patika Milfi, tagad esmu paaudzies, nu man ir 7 gadus jaunāka... Neteiktu, ka viss ir zeltā un baigi forši, tāpat brīžiem gribās ar lomiku iekraut, jo nedomā loģiski, bet no otras puses, ir grūtāk atrast nemaucīgu un normālu sievišķi savos gados nekā atrast jaunāku un mēģināt izaudzināt pa savam prātam. Var jau būt, ja man būtu stipri lielāks paziņu loks no smalkākām aprindām ar relatīvi vairāk izglītotām jaunietēm, mani uzskati mainītos un par mazajām nebūtu tik labās domās... Bet arī pieredze rāda, ka ne visas "krutās čikas" ir galvā stabilas...

Iz sērijas:

intelligent-good-looking-emotionally-stable.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tā jau ir, viss ir galvā un galvai ir nozīme...

Kaut kur esmu lasījis, ka vecumu iedala hronoloģiskajā un sociālajā. Ja vēlies vienas nakts sakaru, bet nevēlies nonākt cietumā, izvērtē hronoloģisko vecumu, bet ja gribi precēt, tad skaties sociālo jeb vecumu, kurš tiek ņemts vērā pēc pieredzes. Patiesībā muļķīga diskusija, ļaujiet izdomāšu kādu labāku sfēru.

hmm...labi, aizrunājāmies par vienas nakts sakariem. Ko darīt, ja otram tas ir bijis, kas vairāk? Gaidu stāstus no pieredzes.

Reģistrētais, protams! Es jau arī te neko nemēģinu noskaidrot, bet vienkārši papļāpāt, kad ir garlaicīgi un sagaidīt, kad kāds ierakstīts kaut ko smieklīgu un uzlabos manu dienu. :)

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Pat nezinu ko bo saviem piedzivojumiem te teikt :D. Pieredze rada ka sieviete kurai esi pirmais precibam ir riskanta. Tas ta no dzives. Jo pec 3-4 gadiem sagribas pameiginat citu gurki.

Tā ir tikai dabīga interese. Ja tu visu laiku ēd hesītī, un tev stāsta, cik maķītī burgers ir labs, loģiski, ka gribēsies pamēģināt ! :D

Link to comment
Share on other sites

Par vienas nakts sakariem - jums nav nepatīkami atrasties ar to cilvēku vienā gultā pēc tam? Nav pirmā doma atrast tuvāko izeju? Ja jā, tad kāda jēga no tādiem. Pašam vienmēr tā ir, tātad kur ir kaifs?

Labāk pasakiet, ko lai padara 1dienas vakarā ap pusdesmitiem, desmitiem? Ir jātiekās ar vienu 20 gadīgo. Bija sarunāts, ka viņa izdomās plānu, bet pamatots čujs, ka viņai tas izlidoja no prāta.

ja snieg sniegs tanī laikā, pie kājas to 20gadīgo un maucam kopā ar lāci plēst ielas :D

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Pat nezinu ko bo saviem piedzivojumiem te teikt :D. Pieredze rada ka sieviete kurai esi pirmais precibam ir riskanta. Tas ta no dzives. Jo pec 3-4 gadiem sagribas pameiginat citu gurki.

Pats vainīgs!

Man ir labs stasts par sievietem un tiinem. Nedaudz par mani, bet vairak par man loti tuvu draugu. Pazistu es vinu jau vairak, ka 8 gadus, ka ari lielakaja dala vina piedzivojumos esmu piedalijies. T

Tatad, saksu ar to, ka musdienas atrast uzticigu meiteni tiesam ir gruti, manuprat vieglakais variants, ja velies tiesam uzticigas un ilgas attiecibas ir nemt jaunavinas un audzinat pa savam, vai nemt jau pieredzejusu sievieti, kas jau ir stabilizejus sava dzive, tadel, ja vina bus ar tevi, tam bus iemesls un sacakaret to varesi tikai tu pats.

Tatad saksu ar to, ka mans coms, jau no agras jaunibas ir bijis loti izklaidigs un nav velejies isti attiecibas, kgan, to vins teica man, bet es personigi juutu, ka ta nav, vienkarsi vins laikam ir loti vilies sievietes, ka tadas.

Agrak, kad es regulari uzturejos Latvija,mes biezi nevamies pa klubiem. Ar vardu biezi, es gribu teikt, vairakas reizes nedela. Katru reizi, kad mes devamies kkur, vins dabuja sev meichu vakaram. Un nevis pamaigoties un viss. Tas 95% aizgaja lidz gultai. Par tadu lietu, ka izmaksasanu runa iet nevareja, jo vina ienakumi nebija ne tuvu tadi,lai to vispar butu iespejams izdarit, ka ari es to sponsoret netaisijos, ko es vinam liku saprast jau pirmaja reize. Viss notika tiesi preteji, katru reizi, kad vins izvelejas kkadu meicu, vina bija ta, kas izmaksaja vinam dzerienus, dzirdija un galu gala piedavaja naktsmitni.

Es loti spozi atceros vienu reizi, kad es ar vinu un mums kopiga draudzene aizgajam izklaideties. Piegajam pie bara letes, iedzeram nedaudz, vins nolema, ka ies padejot ar kadu. Es ar meiteni turpinaju malkot dzerienu. Pec loti isa briza (minutem 2am) es pagriezu galvu uz deju zali un vins jau sturi micijas ar kkadu meicu. (Tas bija neizsakami smiekligi, ka ari publika uz to reageja ar sava veida humoru), mes nospriedam, ok, tas tak vins. Pec vel maksimali piecam minutem, es pagriezu galvu un vins micijas atkal, bet ta jau bija cita. Un tas nav netuvu vienigais tads atgadijums. Esmu redzejis, ka vins savos 18 gados aizgajis ar milfam, kuram manuprat vina gados berni jau bija. Es gribu teikt, ka mauciba manuprat musu dzives ir ienemusi savu vietu un bez tas, attiecibas vairak nebutu tadas, ka vinas ir.

Iedomajies, nekadas greizsirdibas, nekadu stridu par to, ka kads kkur iet. Tas butu vienkarsi neinteresanti un teoretiski domaju, ka visas attiecibas vienkarsi iestatos rutina un vinas beigtos. Jo tomer ta greizsirdiba un tas uztraukums par otru, tev liek vairak vinai pieverst uzmanibu, lolot un censties but tam labakajam, istajam.

Cilveki runa, ka attiecibas balstas uz uzticibu, bet vai maz tadas attiecibas pastav? Agri vai velu, tu, vai vina velesies kko darit, vai jau bus izdarijusi, naksies nedaudz manities :( Es uz to skatos optimistiski, kamer tas ir normu robezas.

Tatad, atpakal pie vina. Pec gadiem 6iem tadas dzives, vins beidzot atrada meiteni, ar kuru grib un ir kopa jau kadu laiku. Labakais ir tas, ka abiem vieniem sakuma bija tikai viena doma "Vienam vakara bus ok". Ta nu tas viens vakars ievilkas un redz, maybe kkas sanaks. Pavisam nesen satikamies, runajam, samejam doma bildinat.

Pats personigi esmu izdzivojis daudz un loti ilgu attiecibu.

Spilgtakas varetu but, ta pirma milestiba. Tas bija tiesam skaisti un godigi sakot, viss butu bijis labi, ja es pats nebutu pielavis kludas, nebutu aizravies ar citam lietam. To velak protams es sapratu un tagad censos tadas vairak nepielaut. Skirsanas bija protams sapiga, bet vismaz iemesls nebija - tresa persona.

Vel neliels stasts par attiecibam, kuras nemaz tik sen nav beigusas. (~3 gadus atpakal)

Nodzivojam kopa ar vinu vairak, ka 3 gadus. Pirmos divus gadus, viss bija ok. Dzivojam laimigi, itka nekadu breku nebija. Viss itka bija ok. Bet tad, es saku saprast, ka vinas jutas ir loti patiesas, bet manas kkur pazudusas. Ta nu vel gadu es vilku, ar ceribu, ka kkas mainisies, no manas puses, bet ta nebija. Tad vienu vakaru, mes kko runajam un ta vards pa vardam un jau blaujam viens uz otru. Tani bridi es sapratu, ka tam japieliek punkts. Un ta ari notika. Pecak vina man daudz un ilgi rakstija, lai atgriezos, meiginaju, bet vairak, ka, pliks seks bez jutam nesanaca. Vel joprojam sarakstamies, tiesa, citreiz teksta beigas, kad beidzam sarunu skype un es uzlieku invisible statusu, sanemu zinu -

Milu

Edited by NeoX
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Un pie ka vainigs ??

Spej argumentet savus vardus.

Easy bro.

Viens no iemesliem varetu but seksualas attiecibas. (NEKADU KRANINU MERISANU). Ka ari, attieksme pret vinu. 3-4 gadi ir tas posms, kad attiecibas nonak rutina un nekas jauns vairak nenotiek. Jus darat vienu un to pasu, seks palicis vienmuljsh. Ja reiz, sakuma, vienmer bija preludija, pirms viss tas sakas, tad tagad, tas beidzas tik pat atri, cik sakas.

Tev pasham butu jajuut to, ka kkas nav labi un kas. Kada ir vinas attieksme un kapec vina ir tada. Katra zina, attiecibu problemas jacensas risinat agrina stadija, jo pecak, tas vienkarsi nav iespejams, pat tada gadijuma, ja abi jus to velaties! Ka ari loti atbalstu sievietes ierobezoshanu,jo tada veida, pats sev dzivi padari vieglaku.

Man draudzene, nesen apprecejas ar puisi, ar ko zaudeja nevainibu. Protams, vini ir skirusies vairakas reizes, es pat nebrinitos, ja vina butu to pameiginajusi ar kadu citu, bet tas manuprat ir normali, pirms nem, padoma, vai vina vispar der tev, vai vajag celku. Vinas var noturet, vajag vienkarsi nedaudz papuleties but tam NR1 :)

Es saprotu, ka krapsanu piedod ir gruti, bet NE NEIESPEJAMI. Bet uz to tu ej, kad sac attiecibas ar nevainigu skukji. Un ja mili un redzi, ka nozelo no sirds, kapec ne? (Pats personigi to nevaretu, bet ir zinami, kas var, un attiecibas turpinas vel labu laiku).

Intersants fakts ir tas, ka, ja vecis krapj un zin, ka vainigs, sievieti saprast vins nespej.

Edited by NeoX
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Diezgan dzili stasti.

Bij interesanti palasit. Bus sis tas japadoma, uz nakotni meitas audzinasana.

Nju vismaz jaunaja fronte, neka puslidz lidziga nav ka vecaja.

+ Sieviesu logiku un savu izturesanos, nedaudz no vecas pieredzes esmu pamainijis.

Bet pats komiskakais ir sini visa situacija, ka ex-sievai, es sava veida darba devejs tagad esu, lai vina galigi tuksha nebutu.

Vot redz, ka ta dzive paversas.

p.s Piekeru sevi pie lietas, ka nepatik viens riktigs darbs, bet esmu sadrumstalots, pa 5 dazadiem citiem.

Link to comment
Share on other sites

Vakar pēdējo reizi satikos ar vienu 20 gadīgo. Nu jebatj, kā var tik daudz salmi būt galvā. Viss, uz randiņiem vairs labu laiku neiešu, kur un vēl ar 20 gadīgām meitenēm :D

nav jau problēma ciparos, bet gan saturam paurī un par to kādas ir intereses. zilie džoni un dini vai sarkanie vīni. ;)

pats esmu uzrāvies uz tādām.

Link to comment
Share on other sites

Es negribu lielīties vai ko, bet uz randiņiem es esmu atstaigājies, lai saprastu, ka, salīdzinot ar Vinnija Pūka zāģu skaidām, 20 gadīgām meitenēm tur ir viens sasodīti liels un melns akmens.

Šo droši var likt, kā meneša tekstu !

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...