Jump to content
GIGN Forum

Iecienītākās atpūtas vietas LV un tuvumā


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

RELAX LIKE A BOSS

Vietējie aktīvisti laipni aicināti atklāt savas mīļākās atpūtas vietas. Atpūta nenozīmē tikai gulēšanu pie ezera, tā nozīmē arī aktīvu laivošanu, garus pārgājienus un cita veida izklaides, kas sagādā prieku gan mazām, gan lielākām kompānijām.

Ieteikt vēlams visu, kur ir pabūts un praksē pārbaudīts:

  • Nosaukums
  • Izklaides veids un iespējas
  • Adrese
  • Apraksts
  • Bildes

N.B. Ieraksti ar nepietiekamu informāciju tiks dzēsti!

Link to comment
Share on other sites

Zebrus ezers, kempings ''Niedras'' - Dobeles novads

Mājaslapa

Iespējas ļoti plašas. Braukšana ar laivām, cope, sportiskās aktivitātes siltajos periodos (tenisa korti, pludmales volejbols, strītbols). Ir arī pirts un baļļa. Mājaslapu nepārrakstīšu, paķemmē pats.

Aptuveni 10 kilometru attālumā no kempinga atrodas Pokaiņu mežs (1, 2). Var pārbaudīt savas spējas kartogrāfijā un veikt šo ceļu (no Pokaiņiem līdz kempingam) ar kartes palīdzību (kartei vajadzētu būt pieejamai uz vietas). Sliktākajā gadījumā var izmantot tehnoloģijas. Pa ceļam apskatāmi 2 ainaviski baudāmi ezeri - viens no tiem Vipēdis. Taisnākais ceļš ved cauri arī tādai vietai kā Krievkalni. Skaista vieta visos gada laikos un laika apstākļos. Romantiku var noķert mierīgi, vasarā ko vairāk. Noteikti vēl kaut kas ir pa ceļam, ko esmu aizmirsis. Saprotams, ka šajā variantā nav mašīnas un somas ar alkoholu un desu ir jānes pašiem. Gan uz Pokaiņiem, gan kempingu ir viegli nokļūt ar sabiedrisko transportu. Uz vietas parasti ir atsaucīgi cilvēki un var sarunāt transportu uz tuvāko veikalu 4km no kempinga, ja ir tāda nepieciešamība.

Kempinga apkārtne arī ir skaista. Aptuveni kilometra attālumā, mežā, čuhņā ir tornis, kurā nedrīkst, bet ir iespējams uzkāpt un paskatīties uz pasauli no augšas. Kādu 2km attālumā ir pilskalns, velnsviņzin, kā viņu sauc, manus sirds dziļumus šādas vēsturiskas mantiņas nesavaldzina, bet nu kādam varbūt ir citādāk. Vēl ir iespēja doties gājienā apkārt visam Zebrus ezeram, ko arī cilvēki dara, bet speciālas takas nav taisītas, kas palielina iespēju pazust un pasākumu padarīt vēl jaukāku. Pat skaidrā. Ja nodarbojies ar slēpņošanu, tad tajā apkārtnē ir ko padarboties.

Varu kaut ko līdzīgu uzrakstīt par Tērveti, ja ir interese.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mazliet atdzīvināšu topiku!

Jūrmala kā jau zinat ir kūrorta un tūristu pilsēta, kas liek domāt ka šeti cenas būs nereālas.

Tā arī ir. Cenas ir augstas gandrīz visur, takā dzīvoju te, ir nācies vairākkārt aizmest naudu restorānos.

Bet uz tās pašas Jomas ielas atradu vienu krutu vietiņu, kurā tiku iepriecināts. Cenas - atbilstošas, porcijas - pietiekošas, apkalpošana - apmierina, kvalitāte - gana laba. Vietu sauc Pie Gabriela vieta diezgan omulīga, un kā jau minēju, vis atbilst prasībām. Mājaslapu šai iestādei neatradu, adresīte ir Jomas Iela 31, kas ir pie pašas jomas ielas sākuma stacijas pusē :)

Ieteiktu visiem, kuri grib kārtīgi pierīties, un neatdod pārāk daudz naudu pēc tā.

Randiņam īpaši neieteiktu, varbūt jau var, bet noteikti ne uz pirmo.

Pati kvalitāte apmierina, iesaku ņemt galdiņu ārā, jo tur ir vis labāk, un ieteicams apmeklēt pirms, vai pēc sezonas, aptuveni uz augusta beigām, un uz jūnija sākumu. Jo tad cilvēki ir vismazāk.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...