Jump to content
GIGN Forum

Vai policija mus noklausas ?


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/497977-pusaudzi_trauce_policiju_jo_doma_ka_vinu_sarunas_noklausas

Yo. Gribejas so metodi iztestet :)

Brinumaina karta, telefons atbildeja, numurs neeksiste.

Un saka rasties vairāki jautajumi.

1)Tas viss fufelis!

2)Ta tiesam ir taisniba?

3)Telefons programmatura vienkarsi neatbalsta sadu darbibu.

4)Ja tas ir butu fufelis nebutu raksts paradijies.

Ideja ir vienkarsa no sava telefona jazvana uz savu numuru pieliekot sakuma "0".

Takā drīz zinatniska konference, doma šo patestēt uz 100 mobilājiem :) varētu zinātniski pētniecisko darbu izstaisīt līdz 8 Lpp.

Secinājumos rast uz galveno jautājumu atbildi, vai tā var pārbaudīt vai tas tomēr fufelis.

Jūsu domas ? Jo šo ideju es nopietni apsveru, kā savu zinātnisko darbu taisīt.

Link to comment
Share on other sites

Baigi labā ideja! Man arī bieži ir licies, ka man noklausās sarunas, jo pirms zvana savienošanas bija visādi traucējumi.

Es domāju, ka negaidi nemaz līdz tam zpd (to paspēsi), bet testē pēc iespējas ātrāk, jo menti var saprast, ka ir atkosti un to figņu noņemt nost.

Link to comment
Share on other sites

Tas ka glaba arhiva, tas vienalga. Galvenais, tiesi, kad tiessaiste noklausas, nevis pec rikojuma no arhiva nem lauka.

Da kam tu esi vajadzīgs? Nu būsim tak objektīvi. Tu vari iedomāties CIK DAUDZ cilvēki runā? Labi ja noklausās kādus 100 cilvēkus visu laiku, kuri patiešām var nosaukt kādu svarīgu informāciju. Kaimiņu vasja kurš pārdod spaisu un tavi cietie diski diez vai kādu interesē.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pieliekot priekšā 02 ciparus, tevi savienos ar policiju, jo operātori ir izveidojuši drošības "cipa" sistēmu, ka neatkaribā ko tu pēc 02 cipariem uzraksti, viņš tevi savienos ar policiju... :P Kā arī cik esmu dzirdējis no vecām tantiņām, tad ja noklausās tavu sarunu tad vainu ir atbalss dzirdama, vai sarunas kvalitāte iesukā, bet tie ir tik nostāsti, kā ir patiesibā...

+ Pameiģini katru dienu runājot pa telefonu iesaistīt vārdus "kalašņikovs,kokaīns,spaiss,bumba saeimā utt.", ja atbrauks policija, značit tevi noklausās.. :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

es regulari mainu operatorus savam numuram un viss chiki, tas reali traucee policijai mani noklausit tikai ta iemsla delj, ka jadabuu attiecigas spravkas klausiities :) tas kas studejis juristus zinaas, ka ir tads smuks punkts, ka nelegali ieguti sarunu ieraksti nevar kalpot kaa pieradijums tiesvediibaa :D

Link to comment
Share on other sites

Lol, un lai saruna taptu ierakstīta legāli, viņiem ir jāprasa tava atļauja? Bērnības draugs dabūja 4.5 gadu nosacīto par kriminālo. Neviens neprasīja viņa atļauju, lai sarunas noklausītos.

Nu bet loģiski, ka tik līdz tu esi aizdomās turamais vai ir pamatots iemesls klausīties, tas viss kļūst legāli. Par cik man ir pazīstami ļoti daudz cilvēki, kas strādā zem iekšļietu ministrijas, tad kad nokļuvu pa vidu kriminālprocesam, man ieteica nesazināties caur telefonu/draugiem.lv/twitteri ar pārējiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Policija Tevi noklausas, ja esi up to something. Esi ganksteris, esi aizdomas turamais slepkaviba, esi policijas redzes loka par narkotiku tirgosanu un tadam lietam.

Ja ne tad viniem nav nozimes tevi noklausities, ja nu vienigi politisku apsverumu del. (taisi politiskus skandalus, doma par valdibas gasanu un taa talak!

Ka atpazit ka tev noklausas ir vienkarsi: pazvani uz savu nr un jaa pirms papacel telefonu ir tada divaina skanja ka maza cerkstona vai vnk liekas ka kads pievienojas tad tevi noklausas, pluss visas sms tiek kontroletas ar atslegas vardiem ka zalite u.t.t kurus policija zina un tos un vini izmanto ka atslegas vardus sms kartoteika! vnk searc un ja atrodas sms ar tadiem textiem tad ir cilveki kas iet vinas parlasa un analize! plus ja nodarbojies ar melnam lietam, parsutot numurus lieto nules vieta o burtu vai ciparus raksti vardiem! Vai vnk iegadajies kadu vecu nokiju kuru nav iespejams noklausities, vai bleckberry vai ko tadu! aamen, !

un ja operatora vai sim mainisana ari darbojas, bet ne uz jaunajiem smart founiem vai tiem kam nets un gps ieksa!

GPS ir viss sliktaka lieta kas var but telefona, vini var noteikt tavu atrasanos vietu!

Ja kautko fiire, tad nenem telefonu lidzi atstaj majas, bet ja panem tad braucot ejot inem bateriju, lidz tu atkal esi drosiba, un nekada gadijum tu vinju neliec atpakal tur kur tu firee geelas! jo vinjiem ir kaarte pec ka vinji skatas, teiksim marsruts, tgt tu esi aspazijas iela un iznem bateriju un sim, pedejais punkts karte un tgt tu ieliec vinju brivibas iela tada un tada adrese, nakamais punkts karte un pec ta vinji sak analizet kur ir tavs dileris vai vienalga ko tu fire lai tevi noklausitos!

aptuveni ta, varbut kkas ir nepareizi, informacijas kluda, bet pec ta ja vadas, tad nekas slikts nenotiks un aiz restem nenonaksi!

Link to comment
Share on other sites

nu nez, man liekas šita ir 50% ir diršana, reali zinamam cilvekam nodara smagus miesas bojajumus un bonusa pakjer iphone, a hulji neko neatrod?! pat tas suda find my iphone vai ka nestradaja.

Telefonu var ātri atbloķet(nomainit imei) un pat gailis pakal nedziedas! + Ja pirkts NAV Latvija tad arī neatradis vissticamak. Jo par atrasanu atbild LMT vai TELE2 vai vienalga kads operators vai izplatitajs! Tev nozog trubu, pirmais kas jadara ir jaiet uz menteni jaraksta iesniegums un ar iesnieguma kopiju vai kautkadu tadu papiru tev ir jaiet pie izplatitaja, operatora, kas tev so telefonu ir pardevis. + pluss jaraksta iesniegums par nozaudeto telefonu u.t.t! vinjiem bus visi tie papiri un tad tos vinji nodos policijas rokaas un viss parejais ir atkarigs no viniem! Mans minejums ir, ka 1 no 100 telefoniem tiek atrasts.

un ja ta programa ir uzinstaleta telefonaa tad vinu var vnk izdzest, kaut ar restore settings!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...