Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

LC vs. dAt

Visu spēli bija bikses pilnas, abas komandas spēlēja krimināli, bet nu labi ka viss beigās izgāja kā vajadzēja.

ejbTSL3.png

mouz vs. HR

Jau no paša sākuma gribēju likt uz HR, jo 33% uz HR ir vienkārši smieklīgi, un % ir tik zemu tikai dēļ mouz Hype, jo uzvarēja Virtus pro un NiP pēdējās dienās BO1. Bet šis bija BO3 un ar tādiem procentiem uz HR nelikt ir grēks. Pēc LC uzvaras, vienkārši izmantoju tā ieguvumus priekš šī betta, lai izietu pa nullēm arī ja zaudētu.

471 VALUE

J9mb9cN.png

Šodien sanācis dikti veiksmīgs vakars, kopā 600 value ($).

Pēdējā laikā bija sanācis zaudēt vienu lielu betu, tādēļ šie divi bija dikti forši.

Returni:

7DQzkQP.png

Edited by JEYRAZZ
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Uz LC nebūtu licis, jo gandrīz nekad neeju big uz 50/50. HR, tāpat kā Na`Vi smieklīgi labs koefs, bet par cik visu savu banku nogrūdu uz atslēgām un pēctam nazi, nebija/nav ar ko betot. ggwp, šī sezona pagaidām man ir cauri.

edit. JEYRAZZ vispār mežonis. gg gratz.

Edited by enjoi
Link to comment
Share on other sites

mouz vs. HR

Jau no paša sākuma gribēju likt uz HR, jo 33% uz HR ir vienkārši smieklīgi, un % ir tik zemu tikai dēļ mouz Hype, jo uzvarēja Virtus pro un NiP pēdējās dienās BO1. Bet šis bija BO3 un ar tādiem procentiem uz HR nelikt ir grēks. Pēc LC uzvaras, vienkārši izmantoju tā ieguvumus priekš šī betta, lai izietu pa nullēm arī ja zaudētu.

471 VALUE

J9mb9cN.png

Šodien sanācis dikti veiksmīgs vakars, kopā 600 value ($).

Pēdējā laikā bija sanācis zaudēt vienu lielu betu, tādēļ šie divi bija dikti forši.

Returni:

7DQzkQP.png

ko domā par Cloud9 vs Exertus / ibp vs netcode?!

EDIT: lol'ed tik ilgi skatījies topiku, domāju kko raksti :D es te gaidīju atbildi un neko nesagaidiju :D

Edited by acct1mel
Link to comment
Share on other sites

Vakar naktī arī uzliku likmi uz (60%) iBP vs. NetCode (40%) , tik pat ātri cik uzliku, arī atlūzu tādēļ arī nesanāca šeit iepostot. Priekš tāda match-up koefs bija lielisks un viņš bija tāds tikai dēļ drāmas sakarā ar iBP "throwiem" dēļ skiniem un vēl sazin kā, bet es stipri šaubījus ka viņi palaistu vēl vienu spēli šitā gar degunu, ja cilvēki nebūtu dusmīgi uz iBP dēļ viņu zaudēšanas pēdējās spēlēs pret nūbiem, tad iBP būtu 80% un NetCode 20%, bet dēļ drāmas iBP dabūja veselus 60 pročus, tādēļ likt uz viņiem bija diezgan laba ideja, it īpaši Cache mapē, kura pēc statiem viņiem padodās diezgan labi.

Galu galā sanāca ap ~150 $ value.

xyG6QkH.png

Vakardiena tika noslēgta ļoti veiksmīga, kopā ar 750 value vinnestu, žēl ka nebija vairāk 60 value itemi returnos, bet nevaru sūdzēties ^

..

Jau biju domājis ka visas NA spēles vakar izies tā kā tām vajadzētu iziet pēc koef, biju domājis likt tādus pašus 4 awp uz abām Cloud9 spēlēm, bet nevarēju izlemt un bija pārāk liels risks, bet redz kad izrādās ka tā arī Cloud9 paņēma abas spēles! :)

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Centīšos izanalizēt pāris šodienas spēles, nevis tikai rādīt jums skrīnšotus ar foršiem laimestiem. Es dalos tikai ar uzvarām, bieži vien sanāk arī zaudēt - un to gan es jums nerādu, jo pašam sirds sāp. :D

STMmwwQ.png

Virtus Pro vs. HellRaisers

HLTV.org

REDDIT

^- Stipri iesaku apmeklēt abas mājaslapas un aplūkot arī statistiku & citu cilvēku viedokļus.

Dotajā brīdī csgolounge varbūtība ir 61% VP - HR 39%, manuprāt tā ir tuvāk 55/45, vai arī 50/50. Abām komandām ir ļoti laba iespēja vinnēt šo maču, bet manuprāt Virtus .Pro ir nedaudz lielāks pārsvars neņemot vērā ka vakar HellRaisers nospēlēja diezgan labi pret Mouz. Agrāk HellRaisers bija problēmas ar "ping", un tas ir ļoti nozīmīgs PRO līmenī, bet skatoties uz pēdējām spēlēm, izskatās ka problēmas ar ping ir novērtstas, tādēļ nevienai komandai tajā ziņā nevajadzētu būt pārsvaram. Šis ir BO3, tādēļ šī spēle ir drošāka salīdzinot ar BO1, tieši tādēļ arī uzskatu ka Virtus .Pro ir nedaudz augstāka iespēja uzvarēt jo abas puses varēs spēlēt mapes kuras viņiem iet pie sirds, ja šī spēle būtu BO1, vissticamāk savu likmi būtu licis uz HR. Pēc statistikas Virtus .pro izskatās pēc HellRaisers kriptonīta, uzvarot visas pēdējās spēles pret viņiem ->

YraRtwP.png

Lai gan jā, Virtus .pro ir paņēmuši 5/5 pēdējās spēles pret HellRaisers ar diezgan lielu pārsvaru lielākajā daļā, viņi ir spēlējuši tikai divas mapes. Augstāk minētā tabula ir nozīmīga, bet Virtus .pro nav tik liels pārsvars kā tas izskatās augstāk, it īpaši ņemot vērā kā viņi nospēlēja ESL One Cologne 2014 un pēc tā - ne īpaši labi..

Pēdējās spēles abām komandām ->

a18f3Vv.png

Šo es īpaši neņemšu vērā, lai gan Virtus .pro zaudēja gan mousesports vakar, gan arī LDLC @ESL, neuzskatu ka šī statistika ir pārāk nozīmīga jo tās bija viņu pirmās spēles pēc Cologne. Var arī redzēt ka tomēr viņi saņēmās pret Na'Vi un uzvarēja, lai gan viņu sniegums tajā spēlē bija viduvējs. HellRaisers vakar uzvarēja spēli pret Mousz un arī nospēlēja viduvēji labi.

Cilvēku viedokļi / koefs no citām betting saitēm ->

EoGor8d.png

Arī šī informācija ir nozīmīga, varbūt ne tik ļoti tas kas ir kreisajā pusē, lai gan manuprāt tas ir diezgan precīzi (tas ir HLTV lietotāju viedoklis), bet arī tas kas ir labajā pusē, egamingbets.com kur var likt likmes nevis ar skiniem kā csgolounge, bet gan ar reālu $. Kā redzams liekot uz Virtus.pro ir daudz zemāks koef, respektīvi viņi uzskata ka Virtus .pro ir augstāka iespēja uzvarēt šo maču, ar tādu pārsvaru kā tur rakstīs - ne gluži, bet jā, manuprāt Virtus .pro ir augstāka iespēja uzvarēt šo maču.

Es vēl neesmu izdomājis vai likšu likmi uz šo maču, ja izdomāšu tomēr to darīt, tas drošvien būs tieši prims mača sākuma lai ievāktu pēc iespējas vairāk informāciju. Šis vairāk velk uz 50/50, tādēļ arī spēle manuprāt būs ļoti tuva, bet es tomēr dodu pārsvaru Virtus .Pro dēļ viņu iepriekšējās statistikas. Neiesaku likt lielu likmi uz Virtus .pro, jo šī ir riskanta spēle

Spēlētāju statistika ->

fbmkdff.png

ĻOTI NODERĪGS VIDEO -> https://www.youtube....8-hI3o&feature=

Vēlviens čalis izanalizē šo spēli, angļu valodā.

UPDATE:

TLDR: Viduvēja likme uz Virtus. pro būtu prātīga ņemot vērā viņu rezultātus pret HR iepriekš, bet arī likme uz HellRaisers nav zemē metama dēļ iespējamā ieguvuma (40% iekš csgolounge), jo šī spēle ir ļoti tuvu 50/50 ņemot vērā HR spēles stilu pret Mouz vakar, kur viņi nospēlēja labi. Secinājums izdariet paši, prātīgi arī būtu šo spēli izlaizt, kā jau minēju, abām komandām ir ļoti laba izredze uzvarēt. ^_^

----------

Kas neriskē, tas nevinnē!

Atgādinu, šis ir tikai mans viedoklis un skatījums uz augstāk minētajiem mačiem, es dalos ar savu viedokli un pasniedzu pāris faktus kas varētu palīdzēt izvēlē uz kuru komandu likt likmi, kā arī ja es savu likmi lieku uz kādu no komandām, tas nenozīmē ka jums ir jādara tieši tā pat, jo ne vienmēr man būs taisnība un dažreiz izvēlēšos attiecīgo komandu tikai dēļ augsta iespējamā ieguvuma, nekas nav garantēts. Vienkārši ņemat vērā faktus, statistiku un izfunktierējiet paši, vai ir vērts likt kādu mantu uz attiecīgo spēli, vai arī nē, jo risks ir tomēr pārāk liels.

----------

Ja interesē vēl šādi posti no manas puses, +like, lai es zinātu vai kādam šī informācija vispār ir nepieciešama.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Bez hltv.org es vispār nelieku likmes. Un protams lasu nerd komentārus, tā vieglāk izanalizēt.

protams ieteiktu iegriezties šeit http://steamcommunity.com/groups/84638483

un paskatīties psycho domas un uz ko viņš liek. Daudzus betus tieši viņa dēļ esmu izcēlis..

Link to comment
Share on other sites

Šodien biju aizņemts, tādēļ nesanāca neko uzdrukāt pa šodienas spēlēm, rīt būs.

Arī par NiP - VP spēli neko neminēju - tas tādēļ ka pamanīju 6min pirms sākuma, bet mape bija Cache - viss bija skaidrs, VP uzvarēs šo spēli 80%.

Cache ir viena no labākajām VP mapēm.

Cache ir viena no sliktākajām NiP mapēm

NiP patīk spēlēt Cache, bet gandrīz vienmēr viņu zaudē.. tāpat arī ESL Cologne, nav nemazākās jausmas kādēļ izvēlējās.. :D

uYC8Bvp.png

P.S

Augstāk minēto spēli ko analizēju, Virtus .Pro pret HellRaisers, biju uzmetis uz Virtus .Pro, attiecīgi zaudēju.. nepatīkami bet redzot kā Virutus Pro viņu nospēlēja - vnk no comment, diezgan traģiski.

Sanāk daudz laimēt, sanāk daudz zaudēt, vismaz šis tas zaudētais šodien tika dabūs atpakaļ! :)

UCtQ2WM.png

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

29/08/14

Šodienas mači ir tādi kādi ir, nav gluži uz ko likt. Pagaidām ir pievienotas tikai divas spēles, bet tas ir tādeļ ka peiktdienās gandrīz neviens nespēlē, tā kā vissticamāk šodien arī būs tikai tās divas ESEC Turnīra spēles ar valstīm.

xDVsbef.png

Ukraine .vs Cyprus (BO3)

HLTV

REDDIT

^--- Iesaku apmeklēt abas mājaslapas un aplūkot arī statistiku & citu cilvēku viedokļus.

@csgolounge koef's ir diezgan akurāts, Ukrainai ir milzīgs pārsvars. Vienīgais veids kā es varētu redzēt Ukrainas zaudēšanu šajā mačā būtu "THROW FOR SKINS", es nesaku ka tas notiktu, bet ar tādu koef tas ir ļoti vilinoši, kādēļ gan visiem pieciem Ukrainas komandas biedriem neuzlikt $60 x 4 = $240 vērtus skinus, ar iespēju dabūt $2000+ x 5= $10,000 atpakaļ? Protams, tā ir tikai muļķīga spekulēšana, bet es neuzskatu ka šis ESEC mačš ir tik nozīmīgs lai tāda iepsēja būtu pilnīgi izslēgta. Vai likt uz Ukrainu? - Nekādā gadījumā, Vai likt uz Cyprus? - Jā, bezvērtīgus sīkumus lai iztīrītu inventory no mēsliem pa kuriem nebūs jābēdā arī ja viņi zaudēs 16 - 1 visās trīs mapēs.

XC8dOtb.png

Ukrainas komandā spēlē s1mple, markeloff, kucher, ANGE1, Pr1zraK, no kuriem trīs ir HellRaisers spēlētāji, tādēļ man ir ĻOTI grūti iedomāties "throw for skins" iespēju ņemot vērā viņu reputāciju, visi pieci ukrainas spēlētāji ir ļoti labi, tādēļ es tik tiešām nevaru iedomāties kā viņi reāli varētu zaudēt šo maču. Es nemaz nepieminēšu Cyprus sastāvu, neviens no viņu spēlētājiem nav nekur īpaši izcēlies.

Pēdējās spēles abām komandām ->

6icC6Zb.png

Šo tabulu vispār nekomentēšu, visas Ukrainas spēles bija vairāk kā pirms 10 mēnešiem, un divas zaudētās spēles pret Vāciju un Franciju bija gan pret labiem spēlētājiem, gan arī BO1.

Ņemot vērā ka šis ir BO3, Ukrainai zaudēt ar tādu sastāvu būtu pirmais pasaules brīnums, viņiem šī spēle ir jāvinnē lai iekļūtu grupu posmā. Neņemot vērā ka Ukraina šo spēli uzvarēs, tik un tā neiesaku uz viņiem neko likt jo koefs nav tā vērts.

TLDR; Lieli sūdi uz Cyprus vai arī nelikt pilnīgi neko uz šo spēli, gan lai iztukšotu inventory no sūdiem, gan arī tādēļ ka Cyprus ir nedaudz, nedauz augstāka iespēja uzvarēt, bet ļoti minimāla

---------------------

4qOhdEj.png

Portugal .vs Ireland (BO3)

HLTV

REDDIT

^--- Iesaku apmeklēt abas mājaslapas un aplūkot arī statistiku & citu cilvēku viedokļus.

Likt uz šīs spēles Underdog komandu būtu daudz prātīgāk kā uz Cyprus vs. Ukraine, tādēļ iesaku uz to spēli nevienam nemaz neskatīties.

@csgolounge koef's manuprāt neatbilst patiesībai, es to pielīdzinātu tuvāk 70% - 30% vai vēl nedaudz zemāk Portugāles labā. Protams arī šeit mēs varētu spekulēt par Portugāles "throw for skins" iespēju, bet galu galā viņiem ir jāuzvar šī spēle lai iekļūtu Grupu posmā, lai gan jātzīst, ņemot vērā koef tas tik un tā ir vilinoši. @HLTV nav minēts Portugāles sastāvs, bet visur tiek minēta kombinācija ar fox un K1CK & FTW komandas spēlētājiem kas ir ļoti ticami un viss ticamāk tā arī būs, tādēļ arī tiek pieņemts ka tāds būs sastāvs. Portugāles spēlētājiem nav tik laba reputācija lai nepieļautu "throw", bet tā ir tikai spekulācija un es neuzskatu ka tas notiktu, tādēļ arī Portugālei šajā mačā ir priekšrocība, gan dēļ "Iespējamo K1CK@FTW" spēlētāju kalibra, gan arī dēļ BO3.

20ALFpk.png

Lai gan @hltv ir minēts tikai viens portugāles spēlētājs @fox - spēlē viņš salīdzinoši ļoti labi un arī ir viens no labākajiem valstī. Portugāle galvenokārt sastāvēs no K1CK @ FTW komandu spēlētājiem, tas arī ir galvenais iemesls kādeļ Portugālei ir pārsvars. Dotajā brīdī nemācēšu pateikt konkrētu Portugāles sastāvu, jo šāda informācija nav arī @HLTV, bet ir zināms ka tas būs no K1CK & FTW, respektīvi labi spēlētāji.

Runājot par Ireland sastāvu, Whindansky ir spēlētājs no FM, viņa komanda uzvarēja i52 kurš ir viens no lielākajiem laniem UK, jāpiemin ka viņiem nebija jāspēlē pret "TOP TIER" komandām, bet šāds rezultāts tik un tā ir nozīmīgs. Šajā lanā FM Whindansky nospēlēja labi un viņs arī nav "noname" spēlētājs, šur tur ir pabijis un iespējams arī esat par viņu dzirdējuši. B3n- spēlē Netcodeguies Uk komandā un viņa komanda ieguva 4 vietu tajā pašā UK lan turnīra. Gintx-, nav ne mazākās jausmas, Cinder- ir aktīvs spēlētājs, kādu laiku spēlēja "Rasta Gaming" komandā, 2400h @csgo, arī spēlē salīdzinoši labi. Neil_M, zināms 1.6 spēlētājs, tikai 750 stundas iekš @csgo, arī spēlē daudz maz ok.

Ņemot vērā sastāvus, un to ka Portugāles komandā spēlēs K1CK & FTW komandu biedri, es tik un tā Portugālei dotu pārsvaru, bet tas noteikti nav 80% - 20%, jo arī Ireland sastāvā ir zināmi spēlētāji kuri ir spējīgi sevi pierādīt, tādēļ arī manuprāt šis ir 70% - 30%, vai vēl nedaudz zemāk Portugāles labā.

Pēdējās spēles abām komandām ->

fHDDcFD.png

Arī šo tabulu es nekomentēšu, tāpat kā Ukrainas spēlē, arī šajā tabulā visi mači ir vismaz 10 mēnešus veci no pagājušā gada, neuzskatu ka šis būtu īpasi jāņem vērā.

Šis ir BO3, Portugālei ir pārsvars tādēļ ka pēc statistikas viņiem ir labāki spēlētāji un šis ir BO3, bet es uzskatu ka Ireland tik un tā ir pietiekoši laba iespēja šo uzvarēt ja viņi būs gatavojušies un ja Portugāle nespēlēs savā labākajā formā, it īpaši fox, kurš bieži vien carry spēlēs kurās viņš spēlē - stiprs spēlētājs.

Šajā spēlē ir augstāka Upset iespēja, arī šeit es neiesaku likt likmi uz Favorītiem - Portugāli, bet gan pretēji, tādus pašus nevajadzīgus skinus Ireland jo upset ir iespējams, bet jāņem vērā ka Portugālei tik un tā ir augstākas iespējas uzvarēt šo spēli. Es uz šo maču viss ticamāk arī neko nelikšu, jo man nepatīk šīs ESEC spēles ar valstīm, bet ja izdomāšu tomēr uzlikt, tad kā jau minēju, tie būs sīkumi uz Ireland jo mēs 100% nezinam Portugāles sastāvu, un neesam redzējuši kā pēdējā laikā spēlē neviena no abām pusēm, tādēļ upset ir iespējams.

TLDR; Nevajadzīgi sūdi uz Ireland vai arī nelikt pilnīgi neko uz šo spēli jo @csgolounge koef's neatbilst patiesībai, Ireland ir augstāka iespēja uzvarēt

-------------------------

Es personīgi uz nevienu no šīm spēlēm nebetošu, jo man viņas šķiet nedaudz muļķīgas ņemot vērā ka vienkārši tiek salasītas mix komandas ar spēlētājiem no attiecīgās valsts. Paredzēt kā tās salasītās komandas spēlēt, it īpaši ja dažām no viņām mainās sastāvs ir ļoti sarežģīti.

Es nebetošu, iesaku jums darīt tāpat vai arī uzmest sūdiņus uz "underdogiem", ar tādiem koef likt uz favorītiem ir muļķīg. Riskēt daudz pret minimālu atlīdzību nav tā vērts, pats vairākas reizes esmu pieļāvis šo kļūdu, jo gribās tās "100%" garantētās mantiņas, bet sanāk arī vilties jo nekas nav 100% garantēts.

Ja galu galā izdomājat likt uz kādu no šiem diviem mačiem, tikai un vienīgi uz "underdogiem" ar nevērtīgām mantām, ar cerību ka būs upset.

Rītdienas spēles tagad neminēšu, jo tās ir vairāk kā pēc 24 stundām, tad kad nāks tuvāk arī kaut ko ieminēšos. Uzgaidīšu kamēr būs vairāk informācija un vairāk citu cilvēku viedokļi kas manuprāt ir nozīmīgi.

----------

Kas neriskē, tas nevinnē!

Atgādinu, šis ir tikai mans viedoklis un skatījums uz augstāk minētajiem mačiem, es dalos ar savu viedokli un pasniedzu pāris faktus kas varētu palīdzēt izvēlē uz kuru komandu likt likmi, kā arī ja es savu likmi lieku uz kādu no komandām, tas nenozīmē ka jums ir jādara tieši tā pat, jo ne vienmēr man būs taisnība un dažreiz izvēlēšos attiecīgo komandu tikai dēļ augsta iespējamā ieguvuma, nekas nav garantēts. Vienkārši ņemat vērā faktus, statistiku un izfunktierējiet paši, vai ir vērts likt kādu mantu uz attiecīgo spēli, vai arī nē, jo risks ir tomēr pārāk liels.

----------

like ja šos predictions ir vajadzīgs turpināt, jo šad tad visu sarakstīt sanāk kopā 30+ min, un ja nav auditorija, tad nav vērts. Centīšos pēc iespējas ātrāk arī uzrakstīt savu viedokli par rītdienas spēlēm, lai var laicīgi uzlikt betus.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Vislabākais jau tas ka, viens krievs nospoiloja spēli (HR vs NiP) hltv, kamēr vel varēja switch betus. Es protams nenoticēju un ar cerību pilnām acīm skatijos kā hr paņem dupsītīt. :/

viņs pateica visu mapju rezultātus kas neticamā kārta izrādijās patiesi

Edited by burgerzz
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...