Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Dažas likmes jau esmu manījis hltv,kad liek uz Denial,jo viņi varētu paņemt to maču, just sayin.. Vajadzētu būt nedaudz mazāk %,tad varētu likt arī uz Denial. ;)

Link to comment
Share on other sites

Sātan, katowice uzlīms nav pielīdzināmais nullei, it īpaši ja tās ir holo. Cilvēki par tām maksā jo tās ir vienīgās uzlīmes kuras izskatās forši, kā arī ir salīdzinoši dārgas.. ir cilvēki kuri tajās ir ieinteresēti un ir gatavi maksāt vairāk, tikai tādēļ ka uz ieroča ir šī uzlime.. šis attiecās tikai uz katowice uzlīmēm.

@rebudijs

Tu gribi pateikt ka man tagad jāliek likme uz Denial jo cilvēki @hltv uz viņiem liek? lolz.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@rebudijs

Tu gribi pateikt ka man tagad jāliek likme uz Denial jo cilvēki @hltv uz viņiem liek? lolz.

Nē, vienkārši ir redzams,ka daudzi skini ir likti uz viņiem + es vienkārši saku,es pats jau pēc hltv nelieku uz nevienu, kā arī iBP ir jauns lineup.

Link to comment
Share on other sites

Tev ir taisnība, izņemot faktu, ka Tevis minētā uzlīme uz doto brīdi maksā 90EUR. Tas pats attiecas uz Titan holo, kas maksā 60E. Protams, atsevišķi viņas vērtība ir lielāka, bet nedrīkst aizmirst, ka viņas ir diezgan liels retums un ieroča vērtību tikai ceļ.

Link to comment
Share on other sites

Domāju ka vismaz vienā no pirmajiem trīs mačiem ir gaidāms upset, It īpaši ATN vs. Penta un Cloud9 vs. Epsilon jo abas šīs spēles ir BO1. Nezinu ko varam sagaidīt no Epsilon kā arī ATN, bet tik un tā domāju ka vina no šīm komandām var pārsteigt. Ļoti vēlos redzēt arī NiP vs. Planetkey maču ar Maikelele, un ja NiP šo paņems.. kā arī Cloud9 paņems Epsilon, tad šīs divas komandas būs vina pret otru in BO3.. šodien interesantas spēles. Dotajā brīdī Cloud9 bootcamo Zviedrijā, kā arī savos practice ir uzrādījuši labus rezultātus pret Fnatic, bet tas jebkurā gadījumā ir practice nevis officiāls match. Iespējams uzlikšu likmi uz viena no pēdējiem trīs mačiem, ATN, Epsilon vai NiP/Cloud9.. skatoties kā NiP nospēlē pret Planetkey un kā Cloud9 pret Epsilon.

Link to comment
Share on other sites

Jāpiebilst arī tas, ka 1745 value vieta es saņēmu 2040, arī tas iepriecināja. ^_^

Šādi koef bieži negadās, un tādas iespējas vienmēr ir jāizmanto.. protams varbūt uzvarēt sanāks tikai 1/3 vai 1/5, bet tieši dēļ šī koefa sanāks izcelt foršu summiņu.. Cloud9 viennozīmīgi bija favorīts, bet Epsilon 12% ir smieklīgi, it īpaši tādēļ ka mēs neesam redzējuši kā viņi spēlē pāris nedēļas - nezinam ko sagaidīt.. izvērtēju risku un uzliku likmi, šoreiz viss izgāja.

Rīt spēlē Cloud9 pret Planetkey, un ja mēs pieņemam ka Cloud9 paņems šo maču.. Epsilon vēlreiz spēlēs pret Cloud9, un manuprāt Cloud9 tiešām šoreiz paņems, un es ceru ka koefs būs daudz saprātīgāks (65-35 vai 70-30) tādēļ ka Epsilon uzvarēja cloud9 šodien. Ja C9 zaudēja pret Epsi, tas nenozīmē ka tas notiks atkal, it īpaši tādēļ ka šis būš BO3.. arī šīs likmes ir foršas, jo koefs aiziet otras komandas labā tikai tādēļ ka uzvarēja iepriekšējā dienā, kas pārsvarā nemaz nav tik nozīmīgi.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Kada velna pec, kad es aizeju big (pec sava inv) uz tadiem betiem, NEKAD naiziet. Visu palasot un saprotot iespejas riskejot NEKAD naiziet tads bets :D Vieni nipi tikai man aprija ap 70 baksiem. Bet Jeyam atnesa 2k ar vienu speli :D Same ir ar epsiloniem...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...