Jump to content
GIGN Forum

DayZ Standalone


atkars
 Share

Recommended Posts

dayz1.jpg

Nemanīju, ka būtu izveidots šīs spēles topiks, tāpēc izveidoju šo. Negružosim Arma 2: DayZ topiku.

Neliela informācija latviešu valodā par turpmāk gaidāmajiem ielāpiem -

Dins Holls, kurš pagaidām vada DayZ izstrādi, izklāstījis plānus par jaunām funkcijām, kuras tiks ieviestas šajā gadā. Pie tam, tuvākais atjauninājums var iznākt jau pēc divām nedēļām.

Arbaleti un loki ar bultām tiks pievienoti visai drīz un pēc Dina vārdiem, ir piemērs komandas nesavtīgam darbam. Intervijā EGX Rezzed 2014, Dins piebilda, ka atjauninājums, pēc optimistiskām progrozēm būšot pēc 2 nedēļām, sliktākajā gadījumā - aprīļa beigās.

Spēlētāji varēs sekot bultas lidojumam un pēc tam to savākt. Tas samērā iespaidīgi attīstīs spēles mehāniku medībās, autors atzina, ka izveidot šādu tehniku ir iedvesmojis Skyrim.

Tāpat parādīsies ugunskuru vietas. Šobrīd norisinās konsultācijas ar Project Zomboid autoriem, plānos - šīs pašas vietas varētu uzlabot par krāsnīm.

Ragdoll fizika, neitrāli dzīvnieki un pastāvīgi objekti ir ieplānoti otrajam ceturksnim. Trešajam ceturksnim, kā minimums ir ieplānots AK-47. Trešajā ceturksnī parādīsies vilki un lāči. Līdz ar viņiem uzradīšoties dzīvnieki - kompanjoni: suņi un zirgi.

Zombiju uzvedības stabilizēšana ir plānota otrajā ceturksnī, bet ceturtajā to uzlabot pavisam. Trofeju parādīšanās tiks kontrolēta centralizēti, lai viss būtu godīgi, Dins esot vērsis uzmanību uz EVE Online.

Veidot primitīvas barikādes, kā logu vai durvju aiznaglošana ar dēļiem, pēc Dina vārdiem, iespaidīgi izmainīšot spēli. Līdz ar to, zombiju uzvedību plānots padarīt agresīvāku.

Trešajā ceturksnī uzradīsies jauni transporta līdzekļi - velosipēdi, kvadracikli un nelielas automašīnas. Taču jau ceturtajā ceturksnī parādīsies helikopteri, laivas, lidmašīnas, kravas mašīnas un viss uzlabojumiem. Tāpat ieroču uzlabojumi būšot analoģiski tehnikas uzlabojumiem.

Avots

Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

Viss forši, bet velosipēdu jau tagad varēja ielikt, tā skraidīšana sak apnikt + uzlikt combat log fīču, besī ārā jau tie logeri.

Šodien nolūtoju 3 long scope, worn, damaged un badly damaged, uzliekot, visi izskatās vienādi, kāds zin vai tas scope stāvoklis ietekmē šaušanu?

Link to comment
Share on other sites

Par velosipēdu sen jau sapņoju. Combat log jau bijis arma 2 laikā, kā arī tagad. To nav tik viegli apkarot. :P

Manuprāt, ka tagad nav nekāda atšķirība starp tiem nolietojumiem, jo viss manās acīs ir vienāds. (vismaz lielākā daļa) Neredzu atšķirību. Vēlāk tam tiks pievērsta uzmanība un tiks tā teikt "uzfrišināts".

Standalone parādīs savu īsto es tikai tad, kad būs transporta līdzekļi un pārējās lietas, jo tagad principā tur nav ko darīt. Aizskrien līdz kuģim, nolūto to, aizskrien uz lidlauku un viss. Vienīgais medīt elektro visus bambijus. :D

Link to comment
Share on other sites

Cerams, ka tiks labots wallhack gļuks, proti - pietupies, spaidi q/e pret sienu un redzi kas notiek pārējā mājā, vai ārpusē.

Interesanti ir iebarot cilvēkiem sapuvušus banānus, kivi un pārējos augļus/dārzeņus. :D

Ko jūs domājat par jauno pilsētu? Principā tec-9 mājā ir pats labākais lūts. (izņemot polizai būdas un barracks)

Link to comment
Share on other sites

Kkādiem latviešiem ir serveris, bet tur admini ir totāli pidari. Serverī pēc restarta kādi 15cilvēki, bet admins izkiko visus un uzliek paroli

...un vel tajā latviešu serverī ir prikols, kur kāds latvietis ar maza krāna sindromu, spēlē ar čītiem(speedhack). Vel tieši nočekoju pingus, koderis bija no LV.

p.s. vispār tā esmu ievērojis, ka tie mazā krāna nomāktie čum un mudž latviešu un krievu serveros, tas attiecas tikai ne uz Dayz, principā daudzās spēlēs. Izvēlos spēlēt rietumeiropas serveros, čīterus ne reizi neesmu sastapis(dayz).

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...