Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

Global Elite is now less than 1% of the players in CS:GO.

xUk175q.png?2

paldies. tas ir beidzot taa, kaa tam jaabuut. cerams, ka nokritiis veel zemaak.

>1 % globāli. +30% čīteri. Pirms ranku updeitiem pa laikam kāds trāpijās. Tagad pietiek vienu dienu paspēlēt 5 mapes un viens VAC ingeimā un viens brutāli skraida ar aimu.

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā nedēļā 2 nobanoja manās spēlēs. Viens acīm redzams, otrs gan pārsteigums. Otram sākumā uzmetās, ka kkāds suspicious account vai kkas tāds, un pēc vēl 2 min uzmetās, ka banned from csgo serveriem.

Edit: nebūs tā, ka ilgi spēles meklēsies globalos ?

Edited by xZbits
Link to comment
Share on other sites

Tev mošk pofig, jo sēdi silverā. Flusha ta uzkāps uz global bez problēmām un labi vien ir, ka visus met lejā. Vieglāka tīrīšana, ja nav atbilstošs rankam, kur iepriekš bijis. Ja mani nometīs zemāk, nu neko, būs iemesls sev pierādīt ka esmu tā ranka vērts un tikt atpakaļ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

No offense, bet kad bija vieglie ranki, tad visi priecīgi un laimīgi meta skrīnšotus profilos. Kā sāk mest ārā no viegli iegūtā global, tad pohuj pa rankiem. Kur problēma tikt atpakaļ tiem, kas reāli arī tādā līmenī prot spēlēt? Tie, kas to neprot, tie sāk asaras birdināt un quitot mm. Jā, ofc, ir arī stulbi un nepamatoti deranki, bet nu, tas ir darīts lai to augsto līmeni attīrītu. Tie, kas var un grib, tie arī tiks atpakaļ.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...