Jump to content
GIGN Forum

Nakts rīta CS:GO spams


Recommended Posts

http://elitedrop.ru/ Adrese kurā pa lēto var vērt vaļā kastes. Viena parastā kaste maksā 99 rubļi, kas ir aptuveni 1.17 eiro. Pats izmēģināju, viss kārtībā. Naudu pārskaita momentāli, un itemus nav jāgaida stundām. Atsūta uzreiz. Augšā parāda nesenos dropus. Un nav tā ka tikai zilie krīt. Protams, krieviski viss tur ir.

aha, paskatījos kas un kā - no red itemiem m4 xray un galil chatterbox krīt ārā. legit af.

bija vēl kaut kāds līdzīgs saits, kuru ķipa kaut kāds youtuberis promotēja un viņam ķipa izkrita dragon lore.. Pēcāk cits par to uzcepa video un tajos botos no nažiem bija tikai sūdīgi flip knife un gut knife, no sarkanajiem chattebox un līdzīgi sūdi. Piedod, bet neticu.

Edited by enjoi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai te ir, vai nav kāds bhoppers varbūt kāds zinās. Lecot bhop mapes, redzu ka cilvēki izlecot cauri čekpointam saglabā savu iepriekšējo ātrumu, kurš bija steidžā pirms tā, kāda burtu kombinācija jāspiež, lai tā būtu, lai saglabātos tas ātrums?

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini piezemēties un hopot tieši pirms teleportācijas jaunajā steidžā. Ķipa atsities pret zemi S1 un uzreiz lido iekšā S2

Yep, paldies.

Pizdū tas matchmaking, katru reizi kā dabū debīlus krievus komanda tā insta-loss, vai nu reidžo taka cirvji vai sūkā olas un mikrafonu nemāk izmantot, u**di.

Link to comment
Share on other sites

Man tikko bija vispretīgākā spēle. 1 sīkais, 2 krievi, kkāds trollis un es. Krievi pa krieviski bazarē, sīkais pa vidu pīkst, un trollis tik ''yes cyka blyet putin''. Pirmajā rundā 2 teamkili, vi dauni ausīs.

Vismaz parēkt varēja. :D

Link to comment
Share on other sites

atskaitot antičītu un 128tick, faceit free ir vispār jēga spēlēt? lai kaut kādus tos punktus pelnītu. ķip nav žēl tos 50eur gadā tam atlicināt, bet nu tomēr..

Tu vari sapelnīt mēnesī noteiktu skaitu punktu, tiec kaut kāda top 10 rankingā un vari dabūt premium acc, bet personīgi nespēlēju faceit, jo tevi var iemest pret kaut kādiem silveriem spēlēt, nav tā kā mm, kur vidēji tas pats ranks manuprāt. Vienīgais, ja tu tiec kaut kāda FPL, tad gan ir jēga, bet nav ne jausmas kā tādā tikt :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...