Jump to content
GIGN Forum

Par daudz atļaujas!


Umad
 Share

Recommended Posts

Vispār nobanoji tu viņu kaut kur ap piranesi mapes beigām, pieņemu, ka pēc šī teksta -

*DEAD* Rrysx` : sunu ip atrastas un

*DEAD* Rrysx` : izpistas

Tā kā tu esi gg servera admins nesaprotu kādā sakarā tu vispār drīksti šādā situācijā kaut ko banot pubā pēc IP. Kašķi iesāki pats, jo vote no tavas puses pilnīgi nepamatota - lukturi drīkst izmantot visi un visur, pie lagiem esi vainīgs vien tu pats un tava tehnika. Un kāpēc tev vajadzēja papildus 30min, lai tiktu līdz banam, nevarēji saņemties?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ar kuru galu Jūs domājat? Mošk tagad par smokiem arī sākam banot, ka man kāds piemet pie kājām!Un fps nokritas uz 15 ? Pag pag, es tagad neiebraucu, bans ir uzlikts PUBĀ? Rysaks ir ienācis PUBĀ un uzlicis banu? Jeb tas ir war3?

Link to comment
Share on other sites

bje, smokegranadi ietekeme tikai fps, un ne tik loti, man vispar ar visu hujovo pc smoki vispar neietekmee fps neko (taa jau pa defu hujova) :D, bet kad iesleedz kaads tuvumaa flashlight - TIE VAIRS NAV FPS DROPI, TIE IR BRUTAALAAKIE LAGI KAD IESTREEGSTI IK UZ SOLA, bet nu labi, LAIKAM jau kaadam baigi vajag to lukturiiti, jo mapes brutaali tumshas ne? mozh atvieglojiet sev speeli un novelciet gamma editoru un salieciet visu gaishu? Man vairak izskatas ka kaads spidina ar flashlight, tiiri lai pakaitinaatu kaadu, viss.

Link to comment
Share on other sites

Da bļe acc man pirms divi gadi bij, kam man viņš tagad vajadzīgs? war3, csdm, gg ta pat vairs neviens nespēlē.

Stu;buma augtāka pilotāža... Da labi - pieveries!

Diezgan skaidri puisis izteicies.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...