Jump to content
GIGN Forum

Windows uzstadisana


ManuVietuIenjemRegistretais
 Share

Recommended Posts

Man kā IT guru ir nepieciešama palīdzība. Vajadzētu visu windows pārinstalēt, jo kompis daudzu gadu gaitā ir diezgan piedirsts. Nu tad tagad radās jautājums vai man likt to pašu veco XP kas man ir, vai win7/8? Un cik pa ausu galam dzirdēju, win7/8 uzstādīt ir ļoti vienkārši, savukārt XP ir daudz grūtāks pasākums. Pietam kā tur ir ar to datu saglabāšanu? Pa it kā jau visu C disku (win, programas) laikam varētu iznicināt un D disku (all my stuff) saglabāt.

Kompim rādītāji:

Pentium dual-core E5300 2.6ghz

2GB ram

Ati radeon hd 4600 series

Tadu info man rāda, ja vajag vēl ko zināt, lūdzu pasakat kur to var apskatīt.

Ir kadi suggestions for dummies? Vai labak kadam citam šo pasākumu uzticēt?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lol! :D Miskaste to veco elektribas rijeju. Ta pat driz nomirs! :D

Bet ja nopietni, tad - XP vispar vairs netiek suportets. Varetu likt win 8, bet tas bus tads kulturas soks. Win 8 labak sadzivos ar 2gb atminas.

par dokumentu saglabasanu - saglaba my dodcuments mapi, tur parasti tur dokumentus (you know)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tik daudz cik es uz kompja darbojos, man neko labaku nav nepieciesams iegadaties. Lai gan šis jau ir nostradājis man kadus gadus 6-7 laikam, vel būs japamoka.

Ok, skaidrs par win. Nu man my documents (vina uz C diska) nebus vietas visam. Man C disks tikai 39GB rādās. Toties datus man uz kadiem 100GB vajag noturet.

A ka tad ir ar uzstādīšanu? Nav vairs ka agrāk tur jacakarejas?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Beidzot beidzu slinkot un novilku win, esmu gatavs uzstadit. Man aizdomas ka man lielakais glash ir 4gb, negribu baigi meklet, jo vajag vismaz 5gb. Kadas alternativas tam? Man kaut kadi vecie cietie diski ir, varbut tos var pielikt un no tiem kaut ka instalet or something?

Link to comment
Share on other sites

Man liekas es disku pedejo reizi raksitju 9. klasee, un tas ir sen :D Atrak bus aizbraukt flashu nopirkt, bet to ari negribas, jo domaju ka man vismaz 5 flashi metajas kaut kur, tik visi laikam veci 4gb. Lab, kaut ko bus jasadoma, cik lasiju, nekadu citu iespeju laikam nav.

Link to comment
Share on other sites

Nu prieks ta win 8.1 ko man tur augstak ieteica. Un man nevajag vel citas programma, jo caur taam jau vajadzeja varet uzflashot. Tik kad reastarteju un spiezu lai kompis bootojas no flasha, man parada ka kaut kads errors ir un jaspeispiez crt+alt+del un talak iesledzas tapat caur xp un nekaa.

Link to comment
Share on other sites

Es jau rakstiju ka Rufus meginaju... blin kaut es laikam daru ne ta...

Ari bios mani neiemet, bet kaut kadu citu sudu izmet. Pat nezinu ka, bet biju ticis lidz tam lai palaistu no flasha, kas nenostradaja. Kads man var apskaidrot kaut ko saprotama latviesu valoda? :D Visur kur lasu angliski, katru otro vardu nesaprotu, un nejau tapec ka sliktas valodas zinasanas :D

Link to comment
Share on other sites

wintoflash.com

Foolproof. Uzmaunto ISO windows image kaadaa Daemon toolii. Atver programmu - noradi flash draivu un virtualo draivu ar windowsu. Pagaidi 10 minutes. Bootable flash - ready

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

būtu īstenībā vieglāg uzmest win xp sp3 un viss (ļoti easy pīzī džapanīzī) :D

win 7 arī ir viegli uzmest virsū... bet nafig to 8..... :D

ar XP daudz esmu čakarējies kopumā,

ar 7 bik mazāk kā ar XP,

bet ar 8. vispār negribu... mēsls :D

Edited by Chevy
Link to comment
Share on other sites

Nuu, tapec es sakuma jautaju ko labak likt, neka vairak ari neviens neieteica. Varbut vel nelikt bet pagaidit vel komentarus? Mani baida tas ka mands kompis ari varetu nevilkt to win8. Nu man nav ne jausmas kas ir linux un ko tas zvers dara, tad labak laikam tik traki neeksepimentet.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...