Jump to content
GIGN Forum

Videokarte


junkers
 Share

Recommended Posts

Labdien gignieši!

Griežos pie jums pēc palīdzības/informācijas.

Problēmas priekšmets šoreiz ir mans portatīvais dators ar 2 videokartēm viena ir integrētā un otra ir AMD Radeon HD 8750m 2Gb.

Nu tad ķersimies pie lietas, problēma ir tajā, ka vēlos noskaidrot vai ir iespējams atslēgt kaut kādā veidā integrēto videokarti, lai tikai ikdienā tiktu lietota Radeon video karte ar High perfomance settingiem.

Kad iegādājos portatīvo datoru, cik atceros iekšā bija AMD Catalyst Control, kur ja nemaldos varēja novērst šo problēmu. Bet ir viena lieta ka dators tika nesen pārinstelēts no orģināla Windows 8 uz Windows 7. Un šis vetsīts pārinstelējot cik noprotu nav ielicis nevienu Radeon video kartei vajadzīgu draiveri, tāpēc ikdienā tikai strādā integrētā Intel v.karte.

Cik saprotu man vajag AMD Radeon HD 8750m videokartes draiveri un pēc tam lejupielādēt AMD Catalyst Control? Vai arī es kļūdos?

Visa šitā padarīšana nepieciešama īsāk sakot lai uzlabotu savu gaming perfomance CS:GO(fps) kas mani šobrīd neapmierina un citu datorspēļu perfomance.

Jo šobrīd tāda sajūta kad viss tikai velkās uz integrētās videokartes, un par Radeon tāda sajūta kad kompī viņas vispār nav :( Un pēc speciem neliekas kad portatīvas tik švaks ka nevarētu nepavilkt, jo ka lietoju Windows 8 problēmu nebija.

Portatīva datora specs:

AMD Radeon HD 8750M 2Gb

Intel® Core™ i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz (8 CPUs), ~2.4GHz

8 GB RAM

64x bitu operētājsistēma.

Ceru uz Jūsu atsaucību un palīdzību, paldies! :)

Have a great day to all

Edited by junkers
Link to comment
Share on other sites

Tev vajag tikai Catalyst Control Center no AMD mājaslapas. Iekšā būs gan draiveri, gan iespēja norādīt, lai CS izmanto atsevišķo videokarti (ja defaultā pati nepārslēgsies). Sēdēt Windowsā un skatīties filmas vari ar iebūvēto, lai lieki netērētu elektrību/ neceptu datoru. Nav veselīgi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tā jau domāju ka vajag to Catalyst Control Center. Jāparakņājas internetā, pirms laika mēģināju novērst šo problēmu pats, bet kad lejupielādēju Catalyst Control man novilkās AMD Gaming Evolved jeb Raptr un pie tā arī viss beidzās.

Tas jau pašsaprotami ka parastākajās ikdienas operācijās varu lietot integrēto videokarti.

Bet jebkurā gadījumā paldies par to pašu informāciju!

Turpmāko neskaidrību gadījumā ziņošu ;)

Link to comment
Share on other sites

Bet ir viena lieta ka dators tika nesen pārinstelēts no oriģināla Windows 8 uz Windows 7.

cik noprotu, tad nesen dators tika iegādāts? samaksājam summiņu par oriģinālo windows 8, bet iedodam uzlikt pēdējam ābrahamam pirātisku windows 7, kurš nejēdz ieinstalēt videokartes draiverus? no offense, bet šamais sagādāja tev pilnīgi un galīgi nevajadzīgas problēmas, kā arī ir pierādīts, ka windows 8 somehow labāk tiek galā ar spēlītēm. (procesora fīčās)

Link to comment
Share on other sites

Dators iegādāts tika 2013. gada rudenī. Pārinstalēju jo 8 Windows bija locked un nekādi netiku pie datora klāt tikai pie interneta viss dekstops bija nobloķēts un ar 8 nebija parocīgi rīkoties, jo pieradis pie Windows 7, tāpēc nekas cits neatlika kā uzmeklēt kaktu kantori kas steidzami novērsīs šo problēmu. Bet esmu jau apsvēris iegādāties orģinālo Windows programmatūru.

šamais sagādāja tev pilnīgi un galīgi nevajadzīgas problēmas

Nu tur tev es gan varu piekrist.

Edited by junkers
Link to comment
Share on other sites

Par šo pasākumu man noplēsa 20 euro, Ar oriģinālo widnows ir tā ka, ja vēlos, lai mans windows tiktu iztīrīts un pārinstalēts man prasa oriģinālo programmatūras disku, jo neviens ar pirātisko pārinstalēšanu neņemas vismaz nopietnākās iestādēs par kaktu kantoriem.

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu vairs neatgriezties tajaa kantorii. :D Atrodi privaatu personu, kas tev pa chetrpaku izdariis visu, :D vai arii pats juukjuubaa samaacies. Nekas gruuts tas nav.

Lai ved pie manis. Par četrpaku nē, bet 2L laba izlejamā alus darīs savu apmaksas darbu...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...