Jump to content
GIGN Forum

Samsung galaxy s2 connecting problems


Cumshot
 Share

Recommended Posts

Karoč iegrābos tanī mēslā, viņš caur USB nesavienojas ar datoru, un es nekādīgi bildes nevaru pārmest uz datora, nolādēju to programmu KIES pc suite, tur viņš arī nesavienojās ar datoru, kas tā par figņu?

Vaitad tiešām, jāņem vecais telefons, kur vis ir elementāri un viss notiek bez nekādām problēmām!

Link to comment
Share on other sites

Method 1

-Enable usb debugging from Menu > Settings > Applications

-return to home screen

-plug usb cable in

-pull down status bar

-press ‘ connect usb storage’ button

Method 2

Alternatively, without USB debugging enabled

Go to Settings > Wireless & Network > USB utilities and click the button > then (and ONLY then) plug in USB cable

Edited by _swallow.dll
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

S2 tajā laikā bija baigi kruts telefons .. šobrīt varētu būt labs variants ja grib kautko normālu pa lētām cenām, ja pats esi iegrābies un nopircis nolietotu mēslu.. nevajag vainot ražotāju.

protams samsūds paliek samsūds tur neko darīt nevar :D

Link to comment
Share on other sites

nu pamato kapec samsung pec taviem vardiem ir suds

tev tik kaut ka sanak gudri runat, bet pamatojumu nekaadu nekad nav

samsungs iet apple pēdās .. izlaiž jaunus telefonus, kad jau tirgū ar tādiem dzelžiem telefoni ir vairākus mēnešus un paziņo to kā jaunāko inovāciju... cena galīgi uzskrūvēta... baterijas apjoms viņiem vienmēr varteikt jebkuram modelim ir mazs, un katrs nākamais modelis arī tiek tikai nedaudz stiliski izmainīts un pieliktas sazin kādas fīčas ķip baigi "krutās" kuras beigās neviens neizmanto . totāls mārketings augstākajā pakāpē ... protams es atzīstu, visi ražotāji tā dara un neko nenoliedzu, bet manā skatījumā samsungs ar savu nevisai labo kvalitāšu telefoniem jau pēdējā gada laikā ir nokrities uzreiz aiz apple MEGA mārketinga

Link to comment
Share on other sites

parasti jau katru vienas klases telefonu nepartaisa izskata zinjaa savadaku pa saviem 100% (shaja gadijuma samsung galaxy s)

baterijas apjoms visiem androiidiem ir mazs, jo tas ir droiids?

katram jaunajam modelim ir jaunas fiichas, kas ir pashsaprotami. nezinu ko tu gaidi no katra jaunaa modelja. jaunajam samsung ir izcils ekraans, labaaks par ieprieksheejo + jaudiigaaks un kamera labaaka.

cenas vienmeer telefonam buus augstaakas iznaakshanas datumos, kas ir pavisam logjiski. apple 5s bija 1k saakumaa, bet paskaties cik vinjsh maksaa tagad. samsung izlaizh jauno s5 pa saviem ~500.

neesmu saskaaries ar samsung defektiem un probleemaam.. nezinu kur tu rauj, ka vinji pliist??? vot tieshi sony man naak atpakalj uz garantiju visai biezhi, bet samsung vispaar neraadas. :)

tas, ka vecaakiem samsungien ir defekti - logjiski, jo vinji veci

shis telefons ir uuber kruts par savu cenu, bet vinjsh amerikaa ir taa izkjerts, ka var dabuut tikai ar speciaalu ieluugumu (katrs sanjem divus vai cik nopeerkot vienu telefonu)

visas iekshas tik pat jaudigas cik ~500eiro vertiem telefoniem, ja ne pat labak

Link to comment
Share on other sites

par to one plus arī skatījos baigais aparāts ... tur pat bija akcija, kurā ir jāsašķaida savs pašreizējais telefons (kāds no pēdējā gada modeļiem) un tu vari dabūt šo ...(Tikai lielajās valstīs akcija spēkā) protams ja tā padomā es šaubos vai, es savu LG G2 sistu kopā lai dabūtu nepārbaudītu telefonu, nepārbaudītu es domāju kvalitātes ziņā. :)

bet pēc specifikācijas telefons baigi labs ... protams lai normāli ar telefonu visu izdarītu netuvu tik jaudīgu nevajag, bet vismaz tu vari lielīties draugiem kāds tev benchmark score ir :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...