Jump to content
GIGN Forum

Problēmas ar konkrētas personas demo.


Recommended Posts

Labdien visiem GIGN portāla lietotājiem, būdams moderātors kādā citā,mazākā portālā, esam saskārušies ar pamatīgu problēmu, ir aizdomas,ka mūsu DD2 Admins, lieto čītus,taču BanTeam nav gana kvalificēti,lai saprastu, ir vai nav,laigan vairākumam foruma lietotāju tas ,itka ir skaidrs. (Iespējams, viņi ir kā ieintresētā puse, kura vienkārši nevēlas bojāt attiecības ar šo servera uzraugu,viss ir iespējams.),tapēc nolēmu vērsties pie lielākā portāla Latvijā lietotājiem un to serveru uzraugiem,banu komandas,lai lūgu pēc palīdzības demo izskatīšanā,tapēc ceru uz atsaucību, es jau uzreiz atviegološu jums darbu,ja tam pieķersieties, un norādīšu aizdomīgos momentus,lai var pievērst acis uzreiz tiem.

65:46 - Lietotājs paliek afk uz dažām sekundēm. Varbūt iekodž kaut ko, varbūt atvēr netu, varbūt skatījies kaut ko steam, bet līdz ko ir atgriezies uzreiz tēmeklis virzījās uz enemy (mošk dzirdēja, ka aiziet tur, bet afk laikā? hmm...)

66:50 - Paņēmi vienu def, bet turpinot šaut nedzirdēju, ka trāpi otram enemy.

67:04 - Paņēmi klasiskā a1 def`ā, bet defojot ar pirmo lodi tika paņemts hs. Pirms defošanas redzēji, ka granāta lidoja no a1, gāji slowā, bet līdz ko zināji, ka enemy tur vairs nav, sāki jocīgi defot kasti un durvis skrienot.

67:10 - Ieraudzīji enemy, atkāpies, bet atgriezies tieši mirklī, kad šis ir aizsienas un gaidi.

67:40 - Ieraudzīji flash un sadzirdēji, ka tu enemy, bet šaujot tēmeklis jau bija pareizā pozīcijā. Pēc sound nevar tik precīzi pateikt, kur ir enemy vieta, tikai aptuveno apgabalu.

Pats demo ir atrodams šeit -

http://failiem.lv/u/dxpcnaa , lūgums palīdzēt mums atrisināt šo radušos situāciju, demo neskatīt no sākuma,jo tas ir "čītera reports",tātad nosākuma spēlē spēlētājs,kas nosūdzēja un tad attiecīgi persona,kura tiek specota,tapēc uzreiz pievēršamies pie momentiem.

Ar cieņu "deathflux"!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...