Jump to content
GIGN Forum

Makleejam Nakts Adminu


Dr. Pain
 Share

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bet par naudu visu var dabut

dauni, tu par naudu prātu nekad nenopirksi, paliks tik tupi apdauzīts 13 gadīgs murmulis visu mūžu. zini kapēc tu te spamo? zini, ko a? es domāju tu to pats nezini, jo es parāk stulbs, lai to zinātu, tu pat to nenojaut... kkāds uzmanības trūkums tev ir? ģimenē lielais brālītis abižo? nax viņu neviens nesūta atvaļinājumā, cik var bezpontā piespamot visas tēmas?

P.S. BIN LADEN, tādi kā tu - tā ir diagnoze, tur vairs neko nevar labot, izdari visiem lāča pakalpojumu un aizej pakaries pie durvju roktura ar mammas zeķubiksēm, pliz izdari to! smile.gif

Link to comment
Share on other sites

haha idiots biggrin.gifsmiliez.de_2477.gif

Tu domaa tavs posts kaadu nolika pie vietas ? Tas tikai paraadija cik tu nozheelojams un dumsh esi. Tu neko gudru nevari pateikti, tikai nomurmuleet kaadu rupjiibu un viss. Un kas vispaar tas par niku ? Tas vien paraada ka tu esi siiks kjeburs. Varbuut kad paaugsies sapratiisi kaads muljkjis tu esi. confused.gif

OnTopic: Kad jums skaitaas nakts ? 4:00 - 6:00 ?

Link to comment
Share on other sites

30 dienas, bet laikam jau nebija vērts atbildēt.

Nee nee, nu kad es skatiijos bija k-kaadas 2876h palikushas, es noapaljoju uz 3000, lai smukaak izskataas. Pareekjini, cik tur meeneshi sanaak.

P.S. Zinu, ka vajadzeeja vairaak stundas pieplusot, bet tad, kad es vinju warnoju es biju iepazinies ar kaadiem 5 vinja postiem, taapeec neuzliku vairaak, un peec tam raadiija, ka vairs vinjam nevar likt klaat pinch.gif .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...