Jump to content
GIGN Forum

Vēžošana


B3NDE
 Share

Recommended Posts

Ar krītiņiem ir aizliegts vēžot. Tikai Salacā var, ja nemaldos.

Vēžošanas vietas Latvijā ir palikušas ļoti maz vai varētu teikt, ka nemaz.

Personiski zinu tikai pāris labas vietas kur šos kustoņus vēl var dabūt.

Link to comment
Share on other sites

Nebūs tuvu tev, bet ja kādreiz dodies uz Jēkabpils pusi, tad vari pieskriet pie "Laukazera", tur ir vēži.. lieli/mazi nemācēšu teikt, pats esmu ķēris, bet gadījušies tikai plaukstas lielumā :) .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ko biju aizlaidis pirmajā izmēģinājuma braucienā un neskatoties uz to, ka kempinga īpašnieks teica, ka ir pārāk karsts pat noķēru vienu vēzi :) bet šoreiz tas nav svarīgi un par šo vienu vēzi jūtos gandarīts pat neskatoties uz to, ka vajadzēja iegādāties atļauju vēžošanai ezerā.

Biju Lādes ezerā, limbažu pagastā.

Vieta patīkama un ir iespēja par saprātīgu cenu apmesties namiņos, kas izvietoti ezera krastā.

Link to comment
Share on other sites

Lādes ezers Adrese: Biedrība „Lādes ezers, „Dzenīši, Limbažu pag., Limbažu novads, LV-4011 Tālrunis: +371 26541667 Internetā: [email protected] Cena: Vienas dienas licence makšķerēšanai no ledus, no krasta, no laipas vai laivas– 2,85 EUR /2 LVL; Atklāta ūdens sezonas licence (1.05.- 30.04.) makšķerēšanai no krasta, no laipas vai laivas– 21,34 EUR /15 LVL; ziemas sezonas licence(1.01.- 31.12.) makšķerēšanai no ledus – 14,23 EUR /10 LVL; Gada licence makšķerēšanai no ledus, no krasta, no laipas vai laivas - 35,57 EUR /25 LVL;

gada bezmaksas licences (100 gab.) makšķerēšanai no ledus, no krasta, no laipas vai laivas ir tiesīgi saņemt Lādes ezera piekrastes zemes īpašnieki un viņu ģimenes locekļi, kā arī Limbažu pagasta teritorijā dzīvojošie maznodrošinātie iedzīvotāji, saskaľā ar Limbažu novada pašvaldības un licencētās makšķerēšanas organizētāja savstarpēji saskaľotu lēmumu.

Licencēta makšķerēšana naktsmītnes, telšu vietas, piknika vieta, peldvieta, laivu noma (1), makšķerēšana

Mājaslapa biedrībai nav, bet tas ir saprotami ņemot vērā īpašnieka vecumu. Īpašnieks ir lāga onkulis, kurš vēžotajiem dod arī krītiņus tik vien pašam vajag kā ēsmu nopirkt. Vēžošanas un makšķerēšana licenci var iegādāties uz vietas.

Atrast viegli - iebraucot Lādezerā pirmais pagrieziens pa labi, bija ja pareizi atceros, bija norāde un tad tikai taisni līdz pašam ezera krastam var laist.

Edited by B3NDE
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...