Jump to content
GIGN Forum

Jaunais admins - mar'z


NaGe
 Share

Recommended Posts

Līdzīga situācija kā man wnb sanāca kādu laiciņu atpakaļ. Daudzi serverī uzēdušies un ne par kādu cenu neatkāpsies no sava viedokļa. Tur viņi izčīkstēja man banu un esmu banots līdz pat šai dienai. Es ceru, ka gign nekad nenokritīsies līdz wnb līmenim.

Esmu ļoti objektīvs cilvēks un ar kautkādu tekstu jūs neesat pat tuvu čītu pierādīšanai. Demo ar čītiem būtu tākā minimums, ko vajag (iespējams pat vairāki demo). Pats skumjākais cs ir tas, ka pat momentos, kad itkā redzami čīti to var arī tur nebūt (sagadīšanās, pareizs minējums) un šādi momenti ar laiku notiks, ja tu spēlē pietiekami daudz (tieši tā arī bija ar manu wnb situāciju).

Personīgi domāju, ka MaR'z nav čītu, bet ar prieku izskatīšu demo un izteikšu savas domas, ja kāds ieliks kādu demo ar viņa "čītiem".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka tas bija neveiksmīgs trollošanas mēģinājums, ir fakts, bet uz priekšdienām gan nevajadzētu tā darīt, jo tas tikai raisa lielākas negācijas serverī pret tevi un adminu komandu kopumā.

Un kā jau epro minēja, lai pateiktu, ka kāds ir netīrs, čitojošs kretīns, vajag vērtēt spēli kopumā, ne izraud 5 momentus no visas kartes, kur var kādu caur sienu/durvīm/uz čuju novākt balstoties tīri uz spēles gaitu iepriekšējo pāris raundu laikā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...