Jump to content
GIGN Forum

Samsung galaxy s3 ekrans/stiklins


Baek
 Share

Recommended Posts

Tatad pirmais ko gribu pateikt sis telefons ir mesls. Nokrita no 1 metra augstuma un panelitim stiklins saplaisaja. Ar lcd displeju viss kartiba. Touch ari strada ka nakas, tik panela stikls saplaisaja. Kads nezin cik maksa nomaina tikai stikla nevis lcd displejs maina, pluss gribetu ari visu paneli samainit. Skatos ebaya stikls komplekta ar instrumentiem kaut kadi 4 eur.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ej dirst pamulki blja nemaz nesac savu hujnu te rakstit gudritis jopt... pec manam domam suds un viss. Te neviens neprasija tavu viedokli... Kas tas pa telefonu ka nokrit no metra augstuma un saplist. Tev noteikt tads pats tapec aizstavi... un bez macina neej no majam ara.

Link to comment
Share on other sites

Principa ja telefons suuds, tad tu esi pilnigs idiots jo nopirki suudu. Sapratiga butne tak sudu nepirktu...

Es atbalstitu topica autora apklusinasanu!

Tu esi tik gudrs es vienkarsi ahujevaju. :giggle: Sakuma ka tu kaut ko perc , tu tacu nezini kadas bus tavas domas par so mantu pec menesa vai pec gada mana gadijuma, pareizi?? Tas pats tu redzi veikala plaukta desu vai kadu jaunu produktu , ko tu nekad nebiji meginajis, tad tu vinu aped un tikai , tad tu zini kads tas ir vai ne ? Es so telefonu 1 gadu lietoju , sakuma 2 menesi ar macinu ( pec tam pazaudeju macinu kaut kur ) un tad 1 gada laika , man reali pat ir nolimejusies divi burti no SAMSUNG uzraksta kas ir aizmugure uz panela. Labi huj snim tur saskrapets, pats vainigs. Izturiba vinam ar nekada, Vairak jau tur taja telefona neka nav , vini visi ir vienadi cits atraks , cits lenaks.

A kas attiecinams uz tavu "atbalstisanu uz manu apklusinasanu" man pilnigi pie dirsas saproti?? Es seit ienaku citreiz izveidoju kadu temu, lai palasitu citu cilveku viedoklus saistiba ar manis uzdotu jautajumu.

Nightmares ( galigi uzdirst ka tev tas niks rakstas) :

Labāk ar saplaisātu ekrānu staigāt un raudāt gignā par to :D
blja nu tik smiekligi pipec... huli tu vispar sitos smaidinus liec , kas tur tads smiekligs? Kur es raudu , kada sakara tu sito hujnu vispar uzrakstiji.. Mana doma bij saja raksta , vienkarsi prieks tadiem ka tu skaidroju: Uzzinat vai kads nav mainijis stiklinu un nezin cenu mainai. Neta mekleju , atradu paris lapas , bet nebij cenas izliktas. Busu LV brauksu pie tiem kas remonte.

To temu ko tu iedevi tur pilnigi nekas netika izrunat.. Tadi pepini ka registretais un tu un vel tur kaut kads ... saka pizdetj nepatemu ... Jo labak jau ir padirst ko nevajag , neka atbildet uz jautajumu.

Brinums ka kads neuzrakstija , "pats vainigs vajag macinu nopirktt"

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Tu aizej palasi citas temas saja foruma un visur ir kadi hujapļoti kuri izdoma kaut ko iedirst vai apdirst.

Piemers tema : Skaista vieta Riga. Nu un ko tur tadu cilveks ne ta paprasija ?

Edited by Baek
Link to comment
Share on other sites

Tu aizej palasi citas temas saja foruma un visur ir kadi hujapļoti kuri izdoma kaut ko iedirst vai apdirst.

Piemers tema : Skaista vieta Riga. Nu un ko tur tadu cilveks ne ta paprasija ?

we have good point over here!

Link to comment
Share on other sites

Ja desu es perku, es parasti apzinos ka es eksperimenteju, un ja ta izradas sudiga, es neeju foruma rakstit ka desa ir suds, es apzinos uz kadu risku gaju. Ja tu perc telefonu pirmstam neievacot nekadu informaciju, tad nevajag pectam teikt ka telefons suds. Varbut tomer tu esi suds ka neuzzinaji par to izturibu pirms iegadajies, vai uzzinaji un tapat iegadajies. Vai varbut tu esi vel lielaks suds jo nespej rokas telefonu noturet un nomet pret zemi, vai varbut vel vel lielaks suds jo staiga ar viedtalruni un nelieto macinu.

Vai varbut tu vnk esi low iq izcelotajs... BINGO

Link to comment
Share on other sites

Tikai mani 5centi, bet esmu novērojis, ka jo lētāks stikliņš telefonam (patiesībā, plastmasa), jo tas labāk iztur kritienus! :)

Atceros nenormālo lumia 1050 video youtube kur čalis telefonu burtiski meta pret asfaltu un šķaidīja pret laternas stabu, bet.. pēc tam ieeju nokia forumā un lasu, ka cilvēkam nokrita no krēsla uz paklāja un stikliņš saplīsa - trololo! :D

Par tēmu - ir čaļi kas maina to stikliņu, bet tā ir baigā piša un var arī nesanākt un cena ir šķiet ap 30 EUR darbs.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tas stikliņš mainās elementāri dažās minūtēs, iepriekš pasildot ar fēnu un ar nazi atdalot.

Tikai jādod to ir darīt kādam kurš to ir darījis, jo ir tikai 1 nopietna kļūda, ko var pieļaut -ar nazi aizķert nevis tikai virsējo kārtu, bet gan sākt plēst digitaizeri.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...