Jump to content
GIGN Forum

GIGN LARPA New Age mačila


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoč storijs tāds - mana kolēģe ir kaut kādā Latvijas LARPA biedrībā. Parasti šie cilvēki savācas kopā rūķu kostīmos un met viens un otru iedomātas maģiskās bumbas izmantojot uzkraftotus magic staffus. + kaujas ar zobeniem.

Bet šogad viņi rīko postapokaliptisku 3dienu air-soft battle un es plānoju, ka varētu pat piedalīties, jo izklausijās reāli fun.

Un tad es iedomājos, ka to īstenībā varētu uztaisīt kā gign pasākumu, tādēļ aicinu piedalīties arī jūs.

Īsumā par pasākumu - dalības maksa 15EUR (sorry, 20EUR no 10.augusta), notiek DK Poligonā, līdzi jāņem netīras tumšas drēbes (jo jūs tēlojat izdzīvojušos), alkahols, pārtika 3 dienmā, vēlams - airsoft ierocis, lai var šaudīties.

Speaking of šaudīšanās, tad mana kolēģe plānoja tur doties vispār bez ieroča un izvēlēties sev gameplay nesaistītu ar šaudīšanos (ķipa tur kraftošanas and šit), bet tas nav gluži tas, kas man prātā - es vēlētos spēlēt kā lone survivor, vai, gadījumā, ja savācas GIGN pārtijs, GIGN slepenā krašītāju grupa.

Tur būs ~60-70 spēlētāji. Ja mēs savāksimies kādi 10, tad noteikti vairāk un tas jau būs dominants spēks.

Šeit links uz viņu mājaslapu-

http://edgars2x.wix.com/newage

Personīgi es domāju ka būs baigais fans! :)

Droši rakstat šajā topikā, ja tas šķiet interesanti!

Ja es pareizi sapratu no kolēģes, tad norises laiks ir 12-14 Septembris.

Beefs

EDIT:

links no wikipēdijas par LARPA spēlēm.

http://en.wikipedia.org/wiki/Live_action_role-playing_game

Edited by 0xDEAD BEEF
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Parunājos ar kolēģi - viņa mani mudina ātrāk pieteikties, lai šiem būtu vieglāk izdomāt "personalizētus questus" n'shit.

Es biju iedomājies gign teamu Armijas komandā "ķipa umbrela".

IMHO tur reālāko kaifu var noraut tad, ja tu reāli ieej tajā atmosfērā un notici sevis izdomātajam pre-game storijam un sāc attiecīgi uzvesties. Tur varētu vienkārši nereāli šīzīgi tas viss izvērsties! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Pēc ši likās ka tā ir kkāda sekta :D

Karoč storijs tāds - mana kolēģe ir kaut kādā Latvijas LARPA biedrībā. Parasti šie cilvēki savācas kopā rūķu kostīmos un met viens un otru iedomātas maģiskās bumbas izmantojot uzkraftotus magic staffus. + kaujas ar zobeniem.

Link to comment
Share on other sites

Nepatīk man RP Airsofts. Mūžīgā problēma (itsevišķi daudzdieniekiem un savāktiem ļevien spēlētājiem), ka mūždien kāds kautko nav sapratis un mūždien sanāk kautkāda huiņa.

Laigan ko es saprotu no tā...

Link to comment
Share on other sites

Ai, nu nepiedirast sito topiku un labak saorganizejaties pasakumam! Reku sofar cash, beefs un maybe borings. Savaksimies 10 - bus vispar idealniks. Un tas ir 3jdienieks... crazy shit.

+ atgadinu, ka taja spele saudisanas nebus galvenis, kas jadara - tas nebus ka paintball machs vai resident evil filma. Tas drizak bus ka ta filma kur chalis ka bomars vazajas visu filmu ar delu un satiek problemas (beigas nomirst), bet reali action ir tikai paris reizes.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Mēs par! 100% atbildi došu 1dien.

Viss pasākums, lasot pēc mājas lapā rakstīta ir lielisks, man varētu patikt, izdzīvotājā :meitene:

Vai snaipers jau komandā ir?

No manas puses būtu vismaz divi cilvēki +/- vēl viens.

Ā un maza nianse, kur un kādu sniper tipa ieroci jūs ieteiktu iegādāties?

Link to comment
Share on other sites

Alise, viens snaiperis esot jau taja spele un kipa calim bus specigaka snaiperene par regular, bet vinam to laujot tikai tapec, ka vins esot pazistams calis visiem. Visadi savadak es saubos, ka ar 1J sanaks jedziga snaiposana, jo ta lode jau pec 40 metriem ir zaudejusi 90% energijas.

Es pats tagad skatos uz hobbyking pusi attieciba uz ierociem un sejas maskam. Bet ierocus var ari iziret. Butu kruti, ja gign-team visiem butu vienadas sejas maskas! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Skaties Alise, prieksh visiem ir ieroca ierobezojums 1 jouls (lodes kinetiska energija). Man viena no organizatorem (kolege) teica, ka busot viens snaiperis kuru visi pazistot un, iespejams, ka vinam shis ierobezojums ir atcelts, bet tas ir mans minejums. Kas nav mans minejums ir tas, ka vina teica, ka tas calis esot adinocka un spelesot pats par sevi un visus meginasot kempot. IMHO tas vinam nebus tik viegli, ka vins pats ir sacerejies un IMHO spele uzvares grupu veidosana un teritorijas ownoshana - gluzi ka datorspele - ja musu komanda bus kaut kada armijas aliance, tad musu merkis bus basicaly kontrolet maksimali lielu teritoriju un visiem, kas to skerso, pieprasit kaut kadu maksu. Ja es pareizi sapratu, tad saja spele otra nogalinasana tev lauj vinu ari normali apgopi (savakt BB bumbinas and so. ieroci laikam nevar nemt). Kad tu esi nomiris, tad tu dodies uz respawn punktu. Atklati sakot - es neesmu izlasijis tos noteikumus lidz galam. Es tikai sapratu, ka es spelesu sa vai ta!

Runajot par ierociem - manuprat, kruts ierocis var easy maksat 500 un vairak EUR, ne tikai del pasa ieroca, bet ari delj apgreidiem. Tiem ierociem neliek virsu spelu optiku, bet istu optiku. Mednieku profesionala optika ir loti darga, ta ka sakariga snaiperene ar labu optiku var beigas but pat loti darga.

No otras puse - es esmu diezgan parliecinats, ka saja spele ulimate ierocis ir pistole vai neliels smg ar ko var saut kartas. Jaatceras, ka BB lodes atrums loti strauji krit un easy var paiet sekunde, lai ta sasniegtu merki 50m attaluma.

Es pats gribetu kadu smg par 150 +- EUR, bet var nemt ari letaku variantu. Normalas metala pistolu replikas HB iet par 60EUR un patisiba cena ir lidziga ari LV veikalos.

Velreiz atgadinu - si spele nav fragosana. Iedomajatie, ka esat "for real" apokalipse - jus kas interese - savakt izdzivosanai stafu vai ari mesties kara un nomirt?! :D

Beefs

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Reāli kruta, Alise. Es patiesībā vēlējos ieskicēt vel pāris LARPA atšķirības no Airsoft mačilas (vismaz kā es to redzu):

* ieročiem vairāk svarīgs ir vizuālais nevis funkcionalitāte

* pretinieku var nošaut no muguras vienkārši pasakot pif-paf

* čiekurs var pārvērsties par granātu, kas nogalina pretinieku (ja ir uzkačāts skils)

* zaru čupa var pārvērsties par tanku - šaujot pretiniekam tankā, pat ja tu trāpi, nebrīnies, ka viņš nemirts, jo viņš ir tANKĀ

* mirstot tu nevis pacel roku un ej uz spoty, bet nokrīti un tēlo agonisku nāvi

* komandas plāno uzbrukumu nevis ierastā paint-ball stilā, bet tēlojot pēc savas frakcijas (imho) - proti, ja armijas frakcijā tas būtu vairāk obey un klausīt orderus, tad pieņemu, ka klaiņotāju frakcijā taisīt komandas organizēšanos un tamlīdzīgas lietas.. emm - tas gluži nebūtu role-playing.. :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Mahmed - atver prātu! ķipa tusiņi tādiem večiem kā mums nozīmē dzeršanu un dārgu rotaļlietu izmantošanu (yoo veči - laižam vizināties ar ūdensmočiem). To pateicis - es absolūti neloloju cerības uz to, ka tu piedalīsies tajā pasākumā - in-fact, vienīgais iemesls kādēļ es to šeit aģitēju ir tāpēc, ka es domāju, ka tas būs reāli fun (tāpat kā pasākumus, kurus mans brālis organizē par velti, bet jums visiem pohuj).

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...