Jump to content
GIGN Forum

Futbols #EURO2016QUALIFIERS


MaR'z
 Share

Recommended Posts

Čau, čau visiem futbola mīļiem,izdomāju pamest tālāk,kurš piemirsisis,kam vienkārši patīk skatīties,tākā neatradu tēmu par šo,tad jau pēc vairāk mazliet kā 20minūtēm sāksies grupas spēle starp Latviju un Islandi.

Tiešraide ir iespējams noskatīties gan LTV7,gan arī internetā šeit - http://ltv.lsm.lv/lv/tieshraide/uefa-2016.gada-ec-atlases-spele.-latvija-islande./live.590/

Mazliet par grupām var apskatīties šeit - http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016_qualifying , es domāju ja labi grib,tad visu var un šogad jau es domāju var paņemt grupā visas gandrīz ja ļoti vēlas,izņemot Nīderlandi neapšaubāmi,novēlēsim puišiem veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

es domāju ja labi grib,tad visu var un šogad jau es domāju var paņemt grupā visas gandrīz ja ļoti vēlas,izņemot Nīderlandi neapšaubāmi,novēlēsim puišiem veiksmi.

Čehija ir stipra, Islande palikusi stiprāka, Turcija vēl spēj. Pirmais puslaiks ar Islandi pagaidām neievieš optimismu, īpaši uzbrukuma ziņā.

izņemot Nīderlandi neapšaubāmi

Nīderlande-Kazahstāna 0:1 pēc 1.puslaika.

Link to comment
Share on other sites

Rudņeva noraidījums maksāja 3p

Ar tādu spēli uzbrukumā - 1 punktu, nevis 3.

Islandieši ieslēdza ātrumu, Rudņevs noraidījās - spēles iznākums bija acīmredams. Freimanis iepriecināja, varbūt Paharam ir jēga likt viņu starta sastāvā pret turkiem. Pret turkiem prognozēju 0:1, vai bezvārtu neizšķirtu.

Vēl nesaprotu, kāpēc spēlētāji tik baidās ''presingot'' pretiniekus un vairāk uzbrukt. Būtu uzreiz skatamāka spēle no izlases.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...