Jump to content
GIGN Forum

JEYRAZZ @ go.gign.lv


JEYRAZZ
 Share

Recommended Posts

1. Vecums: 20

2. Nodarbošanās: Freelance & Students

3. Pieredze CS/CSS/TF2:

CS1.5 - 1.6 no ~2004, csgo no ~2012. Gadu laikā iekš 1.6 ir sanācis adminēt daudz un dikti daž nedažādos serveros, gan savējos, gan arī visādās "gaming community" lapelēs. Neesmu adminējis iekš csgo, tikai nodarbojies ar serveru konfigurāciju. No 'PUB' serveriem spēlēju tikai Gign.

4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?

Csgo serverī galvenokārt čīteru nav jo tie kačā rankus valve matchamkingā nevis PUB serveros, protams ir izņēmumi. Serverī bieži vien rodas nekārtības, šad tad kāds tipiņš raundu pēc raunda spawnā met flashbangus, kāds visu karti sēž afk un vēl viens profilakses pēc bļaustoties bliež savējiem galvās. Dažkārt arī nenāktu par ļaunu nomainīt mapi / uzlikt votemap. Gala mērķis protams ir samazināt nekārtības līdz minimumam lai visi forši un civili varētu uzšaut serverī, to arī centīšos paveikt. Serverī ir neliels adminu deficīts un kad tos sanāk redzēt, tad tas pārsvarā ir sātans, kurš praktiski tajā dzīvo.

5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros:

Nav noteikts laika cikls. Slinkoju, atpūšos un daudz maz cenšos izbaudīt dzīvi, tādēļ arī bieži vien sanāk brīvais laiks ik dienu jo nav konkrēts darba/studiju grafiks.. Salīdzinoši bieži arī sanāk uzspēlēt serverī laikos kad citi admini nav pieejami, galu galā nav nekādu problēmu ieskriet serverī un teiksim nomainīt mapi gan no rīta, gan arī nakts vidū. Ir brīvs laiks - eju šaut.

6. Linki uz spēlētaju statos:

http://stats.gign.lv...nfo&player=3911, stundu deficīts bet maddn deva zaļo gaismu. Pēdējo mēnesi ir sanācis vairāk laiku pavadīt pie mātes dabas, bet nu jau esmu atpakaļ četrās sienās - uzspēlēt sanāks biežāk.

STEAM_0:1:39300576

Adminu rekomendācijas:

  1. Pauly
  2. Sātana Advokāts

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...