Jump to content
GIGN Forum

Videokarte?


Recommended Posts

Sveiki,

Te ir apraksts, kas notiek ar manu datoru un tam meklēju izskaidorjumu, jo ja vnk videokarte būtu beigta, ta vnk neietu, nevis čakarētu prātu tā.

Īsumā, kas notiek tagad: Ieejot jebkādā geimā, dators "iefreezo" un dažreiz skaņa arī, bet ne vienmēr. Sēžot netā, skatoties filmas tā notiek ļoti reti, bet ir gadijumi. Kad ieiet spēlē - tālāk par pirmajām 2 sekundēm netieku.

Kas tā ir par vainu?

Videokarte?

Barošanas bloks?

Paldies,

Endijs.

Link to comment
Share on other sites

Videokarte sāk iet postā, it kā vēl turās, bet ik pa brīdim vnk random'ā uzmetas baltas, zilas, zaļas krāsas monitors un nereti skaņa paliek, bet bilde ir vienas krāsas vai arī skaņa ielago.

Tur jau arī principā viss ir pateikts.. Patestē iemest citā PC to GPU. Ja tur tas pats, tad viss skaidrs. Saku, ka gpu iet pie dieviem. Btw, kāds tev barošanas bloks? Varbūt vairs nav dzīvotājs, bet baroklis nevarētu būt pie vainas, ja metas svītras un zaļas krāsas..

Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

Pārliec draiverus, pārinstalē windu u.t.t. Var būt visādas kaites, bet visi simptomi iet uz gpu artefaktiem.

Sapigi. Agrak kad draugs taisija datorus, tad visi sadi simptomi ir bijusi - vienreiz del matesplates, vienreiz del procesora, vienreiz del videokartes un velvienreiz del ram. :) Var jau but ka videokarte, bet kad kadreiz paspelesies ar tehniku, tad daudzko uzzinasi.

Principa, autoram ieteiktu doties pie kada specialista, kas spes atbrivot datoru no putekliem, kas to atbrivos no A-Z.

Edited by kasis1000
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...