Jump to content
GIGN Forum

1.6 CnymHuK!


AyvarElo
 Share

Recommended Posts

1) Vecums-26

2) Nodarbošanās-buvstradnieks

3) Pieredze CS/CSS/TF2 -speleju jau sen no 1.4 vai 1.3

4) Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem?- bus kartiba serveri kad bushu online...

5) Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros-pagaidam nav objekta speleju kad nav ko darit...

6) Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=4229

7) Adminu atbalsts - ka es varu zinat...

Link to comment
Share on other sites

Neskatoties uz to, ka esmu pirms tam iestājies, ka acc netiek dalīts, kamēr ir servera pārbūve, tad tomēr šo kandidātu atbalstu!

Sakarīgs spēlētājs, ir galva uz pleciem, sūdus netaisa, aktivitāte laba, domāju, ka būs vēl labāka, ja iegūs acc.. kā arī, ja skatās uz foruma aktivitāti, tad varu teikt, ka viņš nav foruma cilvēks, tāpēc arī šeit nav manīts..

Link to comment
Share on other sites

Paskatījos status, kandidāts pilnībā derīgs..Forumā gan Tev būs jākļūst aktīvākam, ja acc Tev uzliks!Kaut kādu sākums komplektu ceru ka Madn Tev uzliks! Bet kā ar REG niku? Savādāk nebūs uz ko uzlikt! Serverī cik redzēts, ar neko sliktu/stulbu nav izcēlies! Lai jau tiek!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jap jap, palīdzēšu viņam visu izdarīt, lai būtu piereģistrēts, tiklidz parādīsies on :)

Es domāju, ka noteikti jādod ar xvotemap, kamēr ir problēma ar kartēm, šo komandu noteikti vajag, vakardien arī, iegāju serverī, bija aim_map, kopā 18 spēlētāji un nextmap uzleca de_nuke2x2, kas pilnīgi garām.. nomainīju un normāli spēlējām tālāk..

maddn, ko teiksi? Varbūt izņēmuma kārtā piešķirt šim kandidātam acc, neskatoties uz to, ka šobrīd pārbūve? Kā jau arī reģistrētais teica, ka šobrīd nav daudz kandinātu(normālu), bet domāju, ka šis pirmais, kurš spēs pildīt pienākumus godam.

Link to comment
Share on other sites

Mani uztrauca tas ka tad kad es piedavaju nomainit karti, vinam vienmer gribejas pilnigus nestandartus. Principa jau ok, bet kamer mes cinamies lai noturetu tautu, tie nestandarti tautu tikai aizbiedetu. Par parejo, nav ko cakareties, jadod, lai darbojas. Ja nu kas nonems acc. Paslaik nevaram daudz spriedelet kam dot kam ne, realu kandidatu vairak nav.

Link to comment
Share on other sites

Uztaisījām reģistrāciju, viss ok.

Bet cilvēks nebija domājis, ka būs jāmaksā par to, ka tiek reģistrēts niks, viņš to nedarīs(vismaz šobrīd), līdz ar to šo topiku var slēgt, jo turpināt nav jēga.

Vismaz pagaidām, nebūs mums papildinājumā sakarīga kandināta - žēl.

Link to comment
Share on other sites

Nu šeit diemžēl neko nevar izdarīt.. ne visi cilvēki ir gatavi ziedot naudu priekš spēles, neko darīt..

Ja main serveris izlīdīs no šī brīža bedres, tad iespējams situācija mainīsies, bet vajag realizēt iecerētās izmaiņas(pārbūve)..

Link to comment
Share on other sites

MAIN serverī tiešām vajag jaunu čali ar tiesībām. Lai arī pats minēju, ka pārbūves procesā nevajadzētu dalīt tiesības, reālā situācija, maigi sakot, ir ļoti bēdīga. Vajag adminu, kurš rukātu dienas laikā, pašam tam man vienkārši nav laika.

Kandidātu atbalstu, vienīgi ar tiem 3eiro tur kaut kāda šaize :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...