Jump to content
GIGN Forum

visiem silveriem


Recommended Posts

:shades: :shades: omg, taatad visi, kuri netic serverii man,ka esmu mg2 un juus vnk kkadi silveri, tad rekur ir skriins,kuru tu man prasiji. Es esmu master guardian 2 un man jau tik daudz win, ka tulit busku mg elite

ZXYwuW9.jpg

Iemesls,kapec vrbt nevaru visus noshaut ir tas,ka es speleju ar mp3 + nova. Bet jus visu laiku kempojat un tipa baigi srs speletaji, visu lauiku kempojat un neko nedarat, bet jus esat vnk parasti silveri, tpc jus nevar vainot, un respekt mani. :shades: :shades: :shades:

Edited by raitler
Link to comment
Share on other sites

mg elite ez

6CAQxit.jpg

jo es pirms pusgada tikai saku csgo. bet pirms tam cs 1.6 7 gadus speleju. tapec jau ari saku pec kvalifikacijas kaa gold nova master. bet jus bomzhi no silvera nekad ara netiksiet. es nemaz neesmu bijis silveraa :DDD

edit: es pubaa speleju,lai paskatitos uz videjo lv skilu, kas ir loti zems diemzhel, un nav nekadas jautribas,tpc nakas spelet tikai comp. bet gigna var forshi ownot noobus ar novu un mp3. :)

piemeram, kpc atkars ir bots. vins visu laiku dienu dienaa spele gign pubaa pret bomzhiem un vinam nav nekadas izaugsmes, vins izmet savu laiku veejaa un neko neiegust. bet tad vins ierauga tadus pro kaa mani ar mg elite un uzreiz disconnect. jo vins neuzdrosinas spelet comp, jo zina,ka neko nevares izdarit,tpc visu laiku puba spele :)

Edited by raitler
Link to comment
Share on other sites

kpc trollis? man vnk pateica, lai iemetu skrinus,jo neticeja, ka esmu master guardian, tagad jau elite. + man uzlika banu uz 2 dienam, es vispar neko neizdariju.

taa jau es nebutu licis skriinus,ja atkars nepaprasitu. jo man ir foruma bans uz otra acc radiators. vnk gribeju paradit shitiem silveriem, ka vini domaa,ka ir baigias komunitijs. un jus vispar ar savu csgo komunu nozagad tf2 speletajus, tur vismaz bija vairak fun nekaa sheit.

un pieradiet,ka gigna vispar spele kads augstak par gold reaali. es vnk neticu,ka ar tadu speles stilu var but augstak

Edited by raitler
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Reāli es nesaprotu ar ko tu tur lielies. Izskaidro sīkāk.

Izskatās, ka, piemēram, vienā raundā esi dabūjis -4 un ienācis forumā ar to lielīties.

REĀLI izskatās, ka tev nav dzīves vai arī tava dzīve ir counter strike :D

:daz:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...