Jump to content
GIGN Forum

Ziemas riepa


piedirsas
 Share

Recommended Posts

Nu ko, dzerot alu un rijot chipsus atskartu to ka ir uzaudzeta konkreta riepa...Nak, pavasaris/vasara jasak kkas domat. Tapec nolemu ka vajag uzsesties uz kadas dieetas un pastaigat uz zaali vai majas apstaklos, bet nu laikam gudrakais jau butu iet uz zali.

Bet problema tada ka nav pilnigi nekada saprashana par uzturu, ko var un ko nevar est. Te nu butu vajadziga jusu palidziba, iesakiet varbut kadas dietas vai ko tadu ko pashi esat meiginajushi un tas ir vainagojies panakumiem. Butu ari forshi ja to edienu pagatavoshana neprasitu daudz laika un nebutu kkadi krutie restoranu edienu, inerese tada nu parasta dieta, ar viegli pagatavojamiem edieniem.

Iesakiet, metien linkus ar infu, bushu pateiciigs :)

Link to comment
Share on other sites

Uzņem par kādām 300 kcal mazāk nekā tavam organismam parasti vajag. Cik tavam organismam vajag ? Atrodi internetā formulu. Tas, protams, nebūs precīzs skaitlis, bet labāk nekā sākt no nekurienes. Nosveries pēc 2 nedēļām un paregulē, ja krītas par lēnu jeb ātru.

Labi viģiki saprašanai: https://www.youtube.com/playlist?list=PLiifvwf9Mx_1k-9mDsRRnCEo7aO9Uy3o2

Edited by xZbits
Link to comment
Share on other sites

Aizej uz zali, lai tev treneris sastada sarakstu ar to, ko est un ko ne, un kad. Talak jau vari neiet uz turieni, pietiks paskriet, bet vismaz zinasi par uzturu. Un ja skrien, tad zini ka jaskrien ka minimums 40 minutes, ieteicams pat stundu. Ja nevari, tad paskrien, paej atros solos. Svarigak ir laiks ko pavadi, nevis attalums ko noskrien.

Link to comment
Share on other sites

kaadus fancy edienus? Tev ieteiks eest vairaak biezpienu, liesu galju, zivis,(tuncis savaa sulaa) utt, vobshem olbaltumvielas centies est vairak vakaraa, bet no rita vairak oglhidratus (riisi,griki utt), ka ari starp edienreizem lai nekurkst veders vari apest kadu augli, un pats galvenais eed brokastis, ta ir svarigaka dienas maltiite. Ja tu tagad visu sito laiku riji chipsus, burgerus utt, pietiks vnk to visu neest, need tik treknu edienu, un KUSTIES !! un viss, neko citu arii nevajag. un veel - aizmirsti par alkoholu

bet vispar , izlasi so - https://www.draugiem.lv/group/16000297/bodybuilding-un-fitness.-viss-par-treniniem-un-uzturu-by-raimonds-gaspari/?f_page=2&f_tid=4633566

un jautajumu vairs nebus.

Edited by attach
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Skriešana un kompleksā preses taisīšana mierīgi palīdzēs riepu nomest. Mēnesi katru dienu to dari un pēc mēneša atkal varēsi rīt kā cūka bez sportošanas.

Turklāt, skrienot un taisot komplekso presi vari arī dzert un rīt kā cūka, bet progresu redzēsi. ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...