Jump to content
GIGN Forum

Minimāla alga visu gadu, paraksti dažus papīrus


Cumshot
 Share

Recommended Posts

Karo4 viens tipiņš pazīst manas bračkas no bērnības, caur manu draugu piedāvāja tādu variantu, reģistrēt uz manas adreses firmu, bet kā valdes locekli iecelt, manu čomu, čoms piekrita tam, bet mani viņš nepārliecināja, skaidrojot, kā tagad ar PVN viņš iegūst visu laiku naudu. Man liekas ka nav sistēma mainījusies, jā tu saņemsi minimālo, bet pēc tam es valstij būšu tāpat kā manam čomam 100 000 Ls parādā, viņš mani kautkā raustīdamies kautko stāstīja par to ko es nesaprotu, jo es tur neko nerubīju tikaI zinu kā strādāt kā pašnodarbinātai personai un kā var atvērt firmu, pārdot un nopelnīt neuzstaisot sūdus, nevienam. Stāstīja, ka viņa sieva strādā VID, un viņa zinot visu kā apiet. Es domāju ka par neko neviens naudu nemaksās, sataisīs man sūdus un pats nopelnīs lielu piķi, tad man radās jautājums, kāpēc gan es tikai minimālo algu varēšu saņemt!! Sakot, ka viņam 3 štukas ienākumi, bet es saku a priekš kam tad tev vēl vajag? Viņš saka es sev māju gribu nopirkt, karo4 uz mutes es nebiju kritis, un pateicu nē paldies, lai tev veicas, jo viņam būs pohuj, viņš tabūs savu lielo piķi un aizbrauks uz arzemeem kamēr es neko nezinot ticēšu jo maksās man nminimālo. Jā ja man nebūtu japaraksta nekādi papīri es varbūt piekristu.

Edited by Cumshot
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nē jautājums tāds kādam zinošam cilvēkam, vai tāda sistēma ir un var apieta godīgi likuma ietvaros tā ka nav ne vienam sūdi. Un nevinam neko nevar pierādīt, kur no valsts nodoklis nozagts? Varbūt te kāds Jurists? Vai VID pārstāvis :)

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Tопик гавно, автор мудак. Tik daudz jau nu varētu saprast - ja esi gatavs parakstīt kādu materiāli tiesisku dokumentu, jābūt ir arī gatavam par to atbildēt. :)

edit. Mahmed, ja cilvēciņš neredz tik lētu metienu, diemžēl viņš ir pelnījis tikt uzmests. Un jā - topiks ir sūds, jo redz autoram mudakam tomēr ir interese appist valsti un shēmot.

Un Tu gribi teikt pats nekad neesi par to domājis vai pat izdarījis to!? Kaut vai pašā elementārākajā veidā nopērkot no rokas kaut ko. Tā arī ir valsts uzmešanas. Mēs visi to daram, jo priekšzīmi mums rāda arī paši augstākie vadoņi. © Mah

2edit. Man ir prieks, ka māki manus postus editēt, bet nesāksim skaldīt matus. Runa šeit ir par kapitālu krāpšanu nevis daždesmit eiro vērtu nopirkšanu no rokas.

Neredzu jēgu krāt postus. Piedod man, ja spēj, ka editoju Tavus postus.

Bet krāpšana jau paliek krāpšana. Un vispār Cumshota gadījumā šādus pidarus varētu arī noreportēt

attiecīgās iestādēs. © Mah

Edited by Mahmeds
Link to comment
Share on other sites

Tопик гавно, автор мудак.

Aiztaisi muti mudak. Viņš tak neko nav parakstījis.

Cilvēks grib saprast, kas un kā.

Cumshot tā ir lēta pvn krāpšanas shēma. Varēji viņam pajautāt kāpēc pats negrib būt Tavā vietā.

Tpc, ka sūdi būs. Metiens jau tur ir garantēts pašos pamatos.

Vēl pēc jaunajiem noteikumiem finālā atbildēsi ar savu mantu.

Link to comment
Share on other sites

Nu te kad mēs pie manis aci pret aci runājām, viņš jā teica ka viņš uz sevi nevar uzstaisīt, jo viņam deklarētā dzīves vieta ir Latgalē, a es prasīju, bet kāpēc? Viņš atbildēja, tāpēc ka viss notikšot Rīgā, es uzreiz nesapratu varjau būt tur ir atšķirība. Man daži faktori lika atteikties.

1. Pašam ģimenes budžets 3 tūkstoši, bet pīpē garās More un lēto aliņu.

2. Pats strādājot, bet sakot ka visu nedēļu dzerot.

3. Sieva viņam strādā VID, bet iepriekšējā viņu pameta (tojau es pirms tam zināju)

4. Mīziens man bija pašam riskēt, ar savu ģimeni.

5. Sieva kategoriski teica nē.

6. Nāca kopā ar čomu kurš ir sēdējis, un kurš dzīvo manā mazajā krajā, bet es viņu nepazinu, bet kad prasīju kur strādā, teica ka Lietuvā :) Čomu protams nelaidu iekšā!!

Nu tāds bija mans rezumē pēc sarunas, kas man lika atteikties, bet naudiņu jau gribējās, Alga+ Plus vēlviena haļava! Es ar tā padomāju pats nekur neparakstīsies, paraksti būs tikai mani un Valdes locekļa, tātad visas bočkas sanāk būs man ar veco čomu, jo kad būs sūdi pierādīt jau mēs neko nevarēsim.

P.S. Bet galvenais ka ir mācījies ar maniem bračkām vienā klasē, skolā un labi visus pazīst, un vienalga sūds tāds ir gatavs apist cilvēku kā mani kurš no tā neko nesaprot!!!

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Choms paris gadus atpakalj atvera firmu... ari shitada sistema bij, tik vinjam pec atvershanas uz firmas kontu skaitija bablo, atbrauca chalji, kopa aizbrauca iznjemt, diez gan lielas summas. Par katru iznjemshanu kkadi 15ls. Vel pec laika finanshu policija klat, saka skaidroties, cho pa chom! Logjiski ka uzmetiens, dafiga dokjos viltots paraksts n shit, musariem visi purni, protams, zinami, bet izdarit neko nevar.

Bet nu ja, shitas viss krizes laikos bij...

Brinums ka shitas viss vel strada. Ir bijushi ari piedavajumi uz arzemem braukt, paris dienas tur iechillot, ari atver kontu, iznjem naudu, tev sapikjo - visi laimigi. Tik pec tam zabej uz turieni atpakalj braukt paris gadus ;d

Link to comment
Share on other sites

da es neko netrolljoju vnk sanak ka neviena foruma neko nevar noskaidrot. gribejaas zinaat vaitad tas veljoprojam uzmetiens darbojas esat pieaugusi cilveki un saprotat par ko ir runa prieks kam piekasiities ka es rakstu, da es pildspalvu roka 100 gadi neesmu tureejis rokaa. nee nu principaa viiss skaidrs plus minus. var jau buut ka ir sisteema. bet tas tikai rere un merksam ir pa speejam viltot cekus ka peerkot polijaa materiaalus pa leeto. un pricom te uzreiz najezdi bija konkreets topika jautajums juus uzreiz grauzat. nu viss skaidrs ne

turpinam diskusiju itka es te seezu un trolljjoju. man nav laika tam. man jastrada un berni jaudzina a juus tik nodirsat. nu kur tad ir istais trollis kurs nodirs vai kurs raksta pa teemu. viss pedeejais posts a to kadam nozagzu postu. da man pofig cik gribat tik rakstat.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu gribi saprast? Tu nezini viselementarako PVN mazgasanas shemu? Pagoogle, gan jau atradisi, un ari atradisi info kas tev interese. Pa lielam, ja piekriti uz ko tadu, tad ieteiktu atrunat ka no summas kura tiks iznemta tu sanem konkretus procentus, vai piemeram ka minimums 1-2% no mazgasanas, tad vismaz kaut ko dabusi. Vienigi, tad vajag kadu konsultaciju ar cilveku vai vismaz gramatvedi kas ir zinoss un pastastits kas tev jasaka bus finansu policija.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Man jau bija tāda doma pateikt un piekrist, : Nu davai iedo ma štuku eiro tad es piekritīšu, bet es aizmirsu to piebilst, vispār es patelefonu runāju, doma bija vienkāršā āta un vienkārša nauda, kad satikos, sapratu pēc sarunas,ka izklausās pasakaini, bet neies cauri, vajadzēja man piedāvāt lai tad pierāda , lai dod 1000euro, un viss. bet sapratu, ka ja viņšnedabūs losi kā es viņam naudu neviens par to nedos!!!! Jo tur stāv citi cilvēki, kas viņi meklē, kas ja atradīs tādu losi kā es, viņam par to būs laba nauda. A viņš man te dirsa pasakas b leeee!!

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Vispār varat tēmu slēgt ciet, beidzot savu partenri ar kuru firmas pārdevām un meklējām, sazvanīju viņš uzreiz pateica, tā pati najebala kas bija labajos laikos, es būsu 100000 parādā un visas bočkas būs uz mani. Ļoti labs tuvs cilvēks, kurš zin kāaa drīkst likumīgi nepārkāpjot pelnīt PVN un pārdot firmas ja ir pieprasījums, viss es jau gaidīju viņa atbildi, bet tagad viss ir skaidrs, nav nekāds jaunais 2100 gadsimts, kā man dirsa čalis, ka tagad visu to var apiet!!!!

P.S. Bet loģiski ka man nav pietiekamu gudrību vaitad to jau tu nepamanīji pirmajā posta??? Es zinu tikai par mazajām firmām kuras pārdodam Lietuvā, ito pēdējā laikā nav pieprasījuma..

NU kad piekeera mani ar narkaam man bija jau izdomaats kaa atrunaaties, bet tas bija koks, un es pateicu, savu variantu un tiku sveikaa cauri!!

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...