Jump to content
GIGN Forum

Nominate, un To RTV


.qoodbeep.
 Share

Recommended Posts

Tā tad ir tāda lieta ka visi mazie serveri sanākot pec 10 min raksta RTV, ja standarta mapes laiks ir 30 min, tad visi šie raxta RTV un pat nepaspējam paspēlēt mapi līdz galam.

Vai vspaar ir taada iespeja nonjemt to RTV?

:)

Link to comment
Share on other sites

vai tās kartes nomainīt ar upgreidotām kartēm .. piem. offisu pret clasified utt :D

bet ja tā reāli ... tās spēlētākās kartes vispār nominate listē pēdējā lapā.

rtv pēc 15min

un palielināt rtv skaitu cik vajag lai mainītu

Edited by JEW/JITSU
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Neredzu jēgu šim topikam tikai tāpēc kad sen jau redzams,kad pēdējais kas tika izdarīts bija ranka restarts, vairāk es domāju te nekas ar CS: S serveri netiks darīts, kur vel mainītas mapes, liktas klāt un ņemtas nost bet ja par tēmu tad jā, piekrītu teiktajam ko piedāvā savējie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu tev qoodbeep par tie sīčiem, bet vispār kā tādu RTV nevajazētu noņemt, bet laiku pārlikt no 10 min uz 20

Tas mans viedoklis.

20 minūtes būtu ideāli, atbalstu

Noņemot rtv vajadzētu arī izņemt no mapcikla dd2, italy un office kartes.

Šis gan ir pilnīgs sviests. Oriģinālajām kartēm ir jāpaliek. DD2 izņemt vispār būtu grēks, tas tak ir cs svētais grāls. Lai arī man krīt uz nerviem office/italy, serverī ir daudzi, kuriem šīs kartes patīk un tie daudzi ir vairākums, tad nu tikai loģiski būtu, ja arī šīs paliktu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Taisnība Keepo jau vien ir, jo tik tiešām - šīs mapes ir servera lielākās daļas spēlētāju mīļākās mapes. Uz šīm mapēm parasti tieši sarodas tauta.

Unn jā. Pieņemsim, kaut kādu parasto cs_office varētu nomainīt pret cs_office07. Tā vismaz ir interesantāka, lielāka nekā parastais office.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

No 10 uz 15 minūtēm par Rock The Vote(RTV) ir daudz no svara. Uzskatu, ka pazudīs tauta, ja būs kāda apnicīga vai garlaicīga karte. Pietiek ar pāris sekundēm, lai spēlētājs uzspiestu Esc tad Find servers un connect kādam citam serverim, kur varbūt tanī brīdī iet de_dust2 nevis apnicīgā, garlaicīgā karte. Domāju, ka RTV komanda ir jaatstāj neskarta ar tām pašām 10 minūtēm. Pašam ir gadījies, ka pieriebjas piemēram cs_italy, vai de_nuke jau pirmajās 5 min un tad es tik gaidu, kad pienāks desmitā minūte, lai varētu ierakstīt čata lodziņā RTV.

Par karšu daudzumu un piedāvāto klāstu.

Vajag palielināt mapju skaitu vienozīmīgi. Varbūt, ka ar komandām nominate1, nominate2, nominate3, nominate4 un nominate5, kur katrā sadaļā atrodas sava tipa mapes. Piemēram (Hostages, Bomb Planting, VIP, AIM, AWP) Protams, pie tā noteikti daudz jāstrādā, lai būtu iespējama ši te lieta, bet par sliktu tas nenāktu un spēlētāji būtu tikai pateicīgi. Domāju palielinātos ari apmeklētāju skaits.

Link to comment
Share on other sites

Protams, ka šajā ziņā par deagle vai kādu citu tamlīdzīgu karti Tev ir taisnība efer un es Tev piekrītu, bet es-

Uzskatu, ja karte deagle tiek izvēlēta no 5 nominācijām un ir vismaz 51%, kas to atbalsta un ir izvēlejies kā nākamo karti ko spēlēt, tad tas nozīmē, ka cilvēki grib viņu spēlēt. Turklāt pēc nospēlētām 10 minūtēm atkal ir pieejama Rock The Vote opcija, kas piemēram deagle kartes nīdējiem ļauj atkal izvēlēties jaunas kartes ko spēlēt.

Un šim mazajām kartēm ir viens liels un trekns + un tas ir, ka būs iespēja pieķert WallHack un Aim palīgprogramu lietotājus.

Pamatoju to ar to, ka šis mapes ir mazāk spēlētas un ja iepriekšējā karte pieņemsim bija de_dust2 vai cs_italy ko visi pazīst tad šīs kartes būs pilnīgs pretstats tam un tās ļaus atpazīt čīterus it īpaši Silent Aim lietotājus. Ar komandu r_drawothermodels 2 piemēram poolday vai deagle kartēs ātri varēs atpazīt spečukus no čiteriem. Kā arī domāju, ka šāda opcija var ienest lieku naudiņu pašam Gign. Runāju tieši par unban pirkšanu. Protams tas neatiecas uz ip mainītajiem, kas maina nick katru reizi, kad tiek nobanoti reizē ar ip. Bet atceramies to, ka katram indivīdam galu galā, kas intensīvi čitos un intensīvi tiks banots galu galā apniks mainīt tās ip un nick name. Vai nu beigs spēlēt Counter Strike vai nu beiks čītot, + vēl unbani. Tas tāds mazliet filozofisks ieskats nākotnē, ja nu gadījumā šī mana ideja tiks atbalstīta un pielietota.

Vēlviens mazs pamatojums. Nebūs nepārtraukti jāsauc admini vai jālūdzas adminam par kartes nomainīšanu. Varbūt tieši tajā brīdī, kad es izdomāju, ka vajag karti nomainīt Tu vai kāds cits admins speco čīteri un es ar savu lūgumu iespējams esmu noversis uzmanību no Wall Hack momenta.

Paldies par sapratni.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...