Jump to content
GIGN Forum

pusdzīvais


M-ciems
 Share

Recommended Posts

Jā jā tu tikai to saki tāpēc, lai savu pakaļu glābtu. Tad jau sanāk tu neatbilsti gign noteikumiem???? Ko tad tu nevarēji brīdinājumu izsteikt, jā es agrāk te ārdījos visi to zin enfuego777, bet es jau tā te neko nerakstu, bet uzbrauciens bija no tavas puses un pat 2 reizes!!!

P.S. Noņem Warn uz iepriekšējo un aizmirstam šo tēmu! Jo es jau tā neko nerakstu te tikai to ko vaig uzrakstīt, atu pie pirmās reizes mani notirsi tjipa es cumshots babņjiks! Kautgan zinu, ka kāds āzē mani no gign foruma cosmopolitenā.

Edited by M-ciems
Link to comment
Share on other sites

Ja pusdzīvais visi domā, ka esmu tagad ma4o?? Prikaļi? Tad pirms kautko dirst vaig padomāt vai tas tiešām esmu es! Kā tu domā pieaugušais zīdaini?

Manu vietu tu vispār saprati, ka mani nomelnoja Pusdzīvais, tad kurš ir vainīgs, es vai viņš?? manu vietu sen jau tu te sēdi un dro4ī, un kā kautkas nepatīk tā bans, a reasons jau nav nekāds, paši jūs te vietējos savāciet, tad kāda jēga forumam, taisiet skaipā, čatu un tur tusējat.

Edited by M-ciems
Link to comment
Share on other sites

Par vēlu pu

Labāk nebano, Būs par Tevi ar rakstiņš cosmosā :D

jānogaida vel drusku, tad banančiks jāiesver :)

Par vēlu tagad par sodu tiksi nodirsts līdz pēdējam, jo tu izsprovocēji!!! Es principā nekad to nēsmu darījis, bet tagad to izdarīšu. maddn, tu aizstāvi savus gign likumus, vai taisnību, vai esi geju barā????

Pusdzīvais! Tev neliekās jo tu esi viens no gign geju bara!

Edited by pusmiris
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt puika esi tu, un sūdus bērnišģīgi taisīšu tev. lai cik tas bērnišģīgi nebūtu, kamēr nav objekta internetā bombīšu man pohuj, bet tu savus sūdus rīsi! Lai kautko par cilvēku spriestu ir jāredz dzīve tu puika !!!

Edited by pusmiris
Link to comment
Share on other sites

Man ir labaka ideja. Nafig sanakt uz chilliti alu dzert... Lai gign detektivi uzzin kas tas ir, savac visu info un visi barina iesim apskatities so dabas brinumu. Ceru ka vins ir ridzinieks, tad nebus problemu. Otru dabas brinumu (nu tas kas no rezeknes) ne visiem ir velme braukt redzet, bet ja uz vietas tads objekts ir apskatams, kapec gan ne :D:axe:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...