Jump to content
GIGN Forum

Pirmsvasaras GIGN meets


Recommended Posts

Hey gigniesiem.

Nu tad beidzot sanemos uztaisit topic. Jau priekslaicigi atsvainojos ka rakstu bez mikstinajumiem, garumzimem, bet pec kartejas win parinstalesanas esmu noslinkojis.

Vieta: Iepriekseja topic'a ta ari kartigi to neizruneja. Tad nu kersimies klat seit apspriezot 3 piedavatas vietas, un, cerams, kads piedavas vel ko. Man personigi Lido vispar liekas ka vairs nav apmeklejams, jo limenis tur ir dramatiski nokrities un cenas toties pakapusas. Tas pasakums vairak der arzemniekiem redzet ko mes edam. Alus izvele tur ir nekada un vini pasu alus ari ir pheee. Tad nu labak es eju uz Chillit jau paedis, padzeru tur to pasu Aldara Luksus alu un panemu tik kadu uzkodu klat. Boringa piedavatais variants man pagaidam liekas vissakarigakais, alus izvele diezgan laba (No latviesu aliem tikai Uzavas, a nu kadam patriotam citi nepatik), edienkarte pat loti plasa un pats galvenais- cenas loti labas. Ja nu kads to palaida garam, reku links: http://www.svejk.lv

Datums: Par datumiem ari neviens neko precizu neteica, bet nu tika runats uz aprili. Godigi sakot pats ari nezinu ka man sanaks, bet vislielaka varbutiba ka es tiktu ir 6 un 7dienu vakaros, un diezgan logiski ka 7diena mes nekur nedosimies, tapec piedavaju tris 6dienas. Ja nu bus daudzi kam tie datumi neder, varam vel velak domat. Liels lugums apzvanit tos kuri foruma neiegriezas, pirms balsot un taisit reply, lai ari ar tiem varetu rekinaties un zinatu cik personas reali gatavas ierasties.

Vieta: http://www.svejk.lv

Datums: 25.04., 19:00

Kandidatu saraksts:

Registretais

Pusdzivais

BOTa (tikai ne 11.)

cash

Teddy (tikai ne 18.)

Tom.

aphrodyte

Bencik

Dream

Worm

Spite (tikai ne 25.)

Nak3d +1

Oddish

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Nē nu skaidra lieta, ka katram savas garšas īpatnības n shit, bet man jau vienmēr licies, ka "kopā sanākšanu" nozīme ir tajā, ka kopā sanāks cilvēki un labi pavadīs laiku, nevis ēdīs, dzers un spriedīs, kas cik labi garšo un kādu mēslu ir paņēmis cits galdabiedrs.

Vai es kļūdos? :)

Kā arī faktors, - cik ēstuves ft. dzertuves ir ērtas tam, lai KOPĀ varētu sasēsties visi un normāli parunāt, paālēties? Es gan no Rīgas maz zinu, bet šķiet, ka tādiem kritērijiem kura katra dzertuve neatbilst, līdz ar to vispār šķiet smieklīgi, ja starp tām retajām kaut ko spēcīgi izolē un uzskata par sūdu esam, kur nevajadzētu iet.

Brauciet uz kafūzi Eglieni, Jelgavas krustā ~60km no Rīgas, tur ir ļoti garšīgs ēdiens un izlejamais Tērvetes alus :)

Link to comment
Share on other sites

Man principā vieta tiešām ir vienaldzīga, svarīgāk satikt cilvēkus, vai tas būtu Lido, Egliene, Čilli vai Bibliotēka...jā protams ar Čili ir labas atmiņas un ne jau tā ēdiena vai dzēriena noteiktajā vietā, bet dēļ kompānijas un atmosfēras.

Galvenais, lai reģistrētais izvelk datumu, tauta izskatās ka sabalsojusi par šveiku, kas izskatās ļoti pieņemaam vieta :)

Link to comment
Share on other sites

pie Šveika nav īsti kur mašīnu nolikt, jo praktiski vienmēr pilns ar mašīnām tur stāvvietā, vienīgi ja varētu tur ar korporāciju sarunāt ielikt pagalmā.

Jā gan - tas ir svarīgi lai mums ir kur Tavu mašīnu nolikt :)

Link to comment
Share on other sites

starpcitu vakar atvērās OPTIBET'am sporta bārs Rīgā, arī superīga vieta kur pasēdēt. Paika aassom alus izvēle varēja būt labāka, ēdienkarte tāda pati kā Jūrmalas bāram http://www.optibetsportabars.lv/optibet-sporta-bars-jurmala-edienkarte/

Atrodas bijušā barona bāra telpās pie sporta pils.

Link to comment
Share on other sites

Bota, ja kas pie manis var nomest braucamo

Pēdējo reizi kad tur nometu maksāju 3 Ls pa Stundu un īsti pat nebija vietas, ja vien neiet runa ka tev pie mājas pusē ir kkādi citi noteikumi nevis tie opji pieskata un iekasē kāpostu :D

Link to comment
Share on other sites

Pēdējo reizi kad tur nometu maksāju 3 Ls pa Stundu un īsti pat nebija vietas, ja vien neiet runa ka tev pie mājas pusē ir kkādi citi noteikumi nevis tie opji pieskata un iekasē kāpostu :D

Man tagad šlagbaums ir. Nobody gets in or out without permission :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...