Jump to content
GIGN Forum

Paaugstinātas maksas sms


efer
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Gribēju uzzināt, varbūt no jums kāds ir lietas kursā kas un kā , un varbūt varētu padalīties ar informāciju, kādu šo paaugstinātas maksas sms pakalpojumu piedāvātāju izvēlēties?

Nepieciešamība - klients sūta sms tekstu ar , piem., LOL uz 1111 un atbildē saņem mūsu veidotu atbildi.

Par katru sms iekasējas %.

Ir kāds kurš ar to nodarbojas vai arī ir kāda pieredze un var padalīties??

Paldies, iepriekš

Link to comment
Share on other sites

Es atradu to jā, taču, pa cik neesmu nekāds super pro ar programmēšanu, tad vienkārši gribu pamēģināt ar uz weebly.com bāzētu blogu izmantot šo pakalpojumu, tur cena pa sms ir 51 cents, pašam laikam kādi 19 , cik redzēju, bet tur ne pa to peļņu. Tas mazāk interesē. Vairāk mani interesē ar to atbildes lapas izveidi, kurā ir ietverta sms atbilde, kuru tu saņem par to konkrēto sms, to gan es nesaprotu.. Varbūt kāds zin, vai vispār uz to weebly.com bāzi + fortumo ir iespēja , ko tādu izveidot?

Link to comment
Share on other sites

Neesmu programmētājs, bet man liekas, ka lai ko tādu piedāvātu ted jādabū kādu kas kodē tādu pasākumu, jo principā tiek izpildīts tāds pats sms serviss kā piedāvā kaut vai gigns, aizsūti sms ar konkrētu kodu (ziņu) un saņem kodam attiecīgu atbildi pēc apmaksas, taču par velti diez vai kas tāds ir pieejams, bez kodera nekādi, jo tev neder random atbilde, tev vajag konkrētam jautājumam ievadītu atbildi.

Vispār, nahujam tev to vajag? :D

Link to comment
Share on other sites

Pirms gadiem tur vispār bija, pieregojies un tev tur ir tas kods un aidā, atbildes ziņa bija jaieraksta tur dotā lodziņā un viss. Tagad viss maksimāli sarežģīts.

Nu ir mazs projektiņs, kur primārais nav tā naudas pelnīšana, bet gan nedot pilnībā par velti. Lai gan skatoties, cik sarežģīti tur viss ir, būs jādod pa velti :D

Anyway, ja gribi skaidri zināt, tad dod pm

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...