Jump to content
GIGN Forum

ACC @ pub


Umad
 Share

Recommended Posts

Pirms gada rakstīju pieteikumu http://www.gign.lv/forum/topic/58363-u-mad/page__hl__umad ACC tā arī neieguvu..

Esmu atsācis bliezt cs, vairāk kārt no rītiem , kad visi vēl guļ vai strādā vai dzer aliņu.

Stati : http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=3830

Ar ko lai sāk, ir divas problēmas..

1) Serverī bieži vien no rītiem ienāk kādi "kubikeri", kuri grib uzspēlēt jo citur laikam jau sen banoti vai nav cilvēki. Ja nemaldos 2dien bija visvairāk "kubikeri" vismaz kādi 4 , laikam visi bija draugi, tā vismaz varēj saprast , kad ar savu votebanu meiģināju nahrenizēt vienu, bet nekas nesanāca, un dabūju iet prom..

2) Mapes liekas automātiski pēc spēlētāju skaita laikam? Kā jau zinams spēlētāji nenāk serverī jo nepatīk tā mape kas ir vai būs nākošā, tpc skrien prom.. Priekšlikums De_nuke_2x2 mapi vispār izņemt ārā , jo ja pie teroristiem ir 5 cilvēki (ja nemaldos) uzreiz viens mirst, tas nav reāli. Kpc tādu mapi vispār jātur... ja būt kādi 10sloti, tad manis pēc lai stāv...

un ja vēl uzliekas De_rats tad vispār ir zaibis tu skraidi 1x1 vai vispār ej prom..

Vēlos lai uzliek : xb , xvotemap , xslay/ slap un pārējo pēc jūsu ieskatiem.. JA VAJAG!

Paldies par uzmanīb..

Link to comment
Share on other sites

sluT pamato , kādēļ viņam neuzlikt acc? Reāli šo kandidātu atbalstīju jau 1majā reizē, jo viņš ir zadrots. Ja viņam iedos acc, viņš serverī vairāk laika pavadīs, nekā darīs kaut ko citu! Spēlēt māk, atpazīt čīterus toč māk,jo bieži ir uzbāzies lai ienāku izbanot kādu, pagaidām kļūdījies arī nav! Iespējams ar mutes virināšanu viņš izceļas, bet domāju un ceru ka ar acc, šis jautājums atrisināsies! Pieņemu ka reg niks viņam vismaz bija, nezinu vienīgi cik aktīvs viņš ir šobrīd, bet tā kā serverī tauta atgriezusies, tad redzu labumu šajā visā! Būs sūdi,būs sūdzības, apgraizīsim!

Vārdu sakot REC lai pameiģina! standart paka .xb/xk/xvotemap/xslap,xslay!

Link to comment
Share on other sites

1. ) Redzēts pubā ir!

2. ) Par valodas prasmēm nešaubos.

3.) Par wh atpazīšanu gan šaubos.

4.) Cerams, ka nepazudīs atkal...

Vairāk atbalstu...

Adminus vajag!

P.s. acc var taču arī noņemt.

Edited by 3giilz
Link to comment
Share on other sites

Šis gan ir rēāli smieklīgi.. kāda jēga dot aksesu? Lai pēc tam to varētu apgraizīt? Tad jau uzreiz varam darīt tā, paņemam top50 aktīvākos spēlētajus, kas šobrīd ir, uzliekam visiem aksesu un, kad būs sūdzības - apgriežam.. būs admini - easy as shit..

Esmu pilnīgi par to, ka vajag adminu, kurš spēlē dienas laikā, vajag zadrotu - esmu 100% tikai un vienīgi par, BET.. vai šis būs īstais kandidāts?

GooD`MeN - Tu atbalsti 95% no kandidātiem, līdz ar to tas vispār nav rādītājs, ka esi atbalstījis viņu pirms tam.. Uz ko Tu ceri? Ka verbālā caureja uzlabosies? Es domāju, ka notiks pretējais, iegūstot aksesu cilvēks kļūs vēl varenāks, pārāks par citiem..

3giilz - Tu reāli uzraksti, ka šaubies vai cilvēks spēj atpazīt wh un tik un tā atbalsti? Šis man nelīmējas kopā..

Bezbiksi - Kas ir mainījies, kopš pēdējās reizes, kad neatbalstīji viņu? Divi pilnīgi dažādi posti par vienu un to pašu cilvēku - dīvaini..

Es jau pirms tam rakstīju, ka ļoti labi, ka ir agriezies, tas ir ļoti apsveicami.. nu tad lai pierāda sevi, ka ir cienīgs šim amatam, kopš apgriešanās šamējais spēlē tikai mēnesi, seriously? Dodam uzreiz aksesu? Pirms tam visi rakstīja, ka šamējam ir problēmas ar attieksmi un ar mutes novaldīšanu, kas tad īsti ir mainījies?

Ja gribat, tad dodat aksesu, gan jau pietiks arī bez mana atbalsta, jo savu viedokli nemainīšu, vismaz pagaidām..

GooD`MeN - atbalsti, jo ir zadrots? Ļoti jauks pamatojums.. rad varbūt uzreiz iegrūžam aksesu trim aktīvākajiem servera spēlētājiem, kāda starpība kas tie par cilvēkiem un, ko viņi dara serverī, utt. - viņi takš zadroti un būs noderīgi, kad būs serverī.... nepilnu divu mēnēšu laikā katrs norubījis gandrīz 100h.. kāpēc gan neiedot? Zadroti takš..

http://www.bildites.lv/viewer.php?file=cqbsoupezrd1nr0uc6ho.jpg]cqbsoupezrd1nr0uc6ho.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nebiju izlasījis iepriekšējo pieteikumu, tagad gan atcerējos.

Nu, jā, verbālā caureja. Tikai es neredzu, ka tur būtu ļoti negatīvi par viņu izteicies.

"BET, šobrīd nav daudz labāku kandidātu šim postenim. Varbūt pagaidām nedēļu, pusotru, ja situācija PUBā neuzlabojas, tad varam piešķirt kādu flagu šai personai".

Piekrītu, ka nevajag dalīt ar tādu domu " pēc tam taču var apgraizīt, ja kaut kas neapmierina personas darbībā." Problēma ir tāda, ka situācija PUBā ir tāda, kāda tā šobrīd ir - ne pārāk iepriecinoša. It kā serveris bija atdzīvojies pirms laika, bet pēdējās reizes iemetot aci serverī, tas atkal ir diezgan patukšs un bez adminiem.

Gads pagājis, varbūt cilvēks būs vairāk sācis piedomāt pie savas komunikācijas.

Link to comment
Share on other sites

sluT , kas ta nu...?Man izskatās ka Tev pret šo kandidatūru ir baigā nepatika , jo kaut kāds personisks aizvainojums sirsniņai? Ja es pa katru zadrotu ko tādu teiktu ,es saprastu ,bet šeit vnk cilvēks kam CS vēl nav apnicis, piedāvā palīdzēt mums! Ne katrs grib, adminēt, bet es viņu jau biju ieteicis 1majā reizē, jo viņš palīdzēs serverī uzturēt tautu , lai neizklīst... Dēļ vārda zadrots tu reāli meklēji kur man piepisties, jo es talāk paskaidroju , kapēc atbalstu! Ja servers nosprāgs līdz vasarai velreiz, diez vai vai izdosies atdzīvināt un atgriezt atkal tautu!

P.s. sluT no kurienes Tev tādas negācijas manā virzienā? Hmmmmm!

Link to comment
Share on other sites

Personīgi man ar viņu nebija nekāda konflikta. Uz mani nav muti virinājis ne izteicis kādas replikas gan pirms acc, gan kad ieguvu acc. Gluži pretēji, CS vidē ātri atradām kopīgu un ADEKVĀTU valodu. BET uz citiem MAD tu gan esi mutīgs, voteban arī esi izmantojis, lai vnk kādu izmestu dēļ tā, ka Jums ir izveidojies konflikts čatā.

WH un citas palīgprogrammas atpazīt var.

Ir zadrots, kad nav pie savas vecenes uz Rīgu atbraucis.

Domāju ir āri pietiekami pieaudzis cilvēks, ka sapratīs, ka acc dot arī savu nastu līdzi. Vairs nevarēs kādam brīvi di**t pretī, bet būs jāliek gags. Takā MAD, viss atkarīgs no Tevis un domā līdzi.

PAR!

Link to comment
Share on other sites

Kā jau minēju, izskatās, ka arī bez mana atbalsta būs pietiekoši..

Kādas vēl negācijas, esmu ļoti pozitīvi noskaņots cilvēks. Chill :closedeyes:

Ļoti nepatīk cilvēki, kuriem ir problēmas ar attieksmi, kā arī cilvēki, kuri serverī uzvedās, kā "mērkaķi" .. pārlasot komentārus par konkrēto kandidātu, es tikai izdaru secinājumus un sniedzu savu viedokli. Ir bijuši šadi admini un nekas labs no tā nav sanācis.. Mans viedoklis, ka šādus cilvēkus par adminiem nevajag! Vismaz @ G. Ir pietiekoši daudz citas vietas, kur var iet un izgāst savu žulti..

Bet, protams, nevaru apgalvot, ka tieši šis kandināts ir tāds, personiski nepazīstu. Cerams, Jums visiem ir taisnība un čalis kļūst par servera glābēju un viss būs lieliski :peace:

Link to comment
Share on other sites

Serverī bardaks totāls, cilvēki nāk tikai uz tām mapēm kas patīk...

ir kaut kāds nuke sanāk daudz cilvēk tad uzmetās mazā mape un visi aizbēg , zaibis !!!

Kāds būs lēmums?

Edited by Umad
Link to comment
Share on other sites

Atceros šo indivīdu kā lielu mutes brūķētāju, un provicēja mani patstāvīgi ;) But who cares. 1.6 mirst.

Ko nozīmē "who cares" ?

Jebkurā gadījuma, GIGN ir viens vesels, neatkarīgi vai tas ir CS 1.6 vai CSS, vai CS:GO .. ja kādam būs slikts viedoklis par Gign 1.6 adminiem, viņam būs tāds pats par gign CS:GO adminiem.. viss iet roku rokā.. protams, tas, ja konkrētais spēlētājs spēlē abas spēles vai maina tās..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...