Jump to content
GIGN Forum

huawei vs nokia


enlightener
 Share

Recommended Posts

nu speiseriiC nekad nav lietots, panemts testam, cik iztures tik iztures, bet nu samsungi ir parakie mesli, 3x esmu noticejis, ka nu sitas jau tocna labs esot, mesls pec meesla. S6 vispar uzdzen smieklus, shtuku prasit par vinju :DDD es saprotu aifounu 6, jaa vins ir labs, bet samsungs ir samsungs un vins nekadi nevar maksat shtuku, piedodiet, tas ir samsungs nevis high end kvalitates telefons.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nevajag lietot samsung galaxy core un citus lētā gala brīnumus, tad arī nebūs slikts priekšstats.

Štuku prasa par jaunu tehnoloģiju, kas ir pavisam loģiski. Lūdzu, pastāsti man, kurš ir vai kādam vajadzētu būt high end telefonam, ja Galaxy S6 / S6 Edge Tev ir sūdi?

Link to comment
Share on other sites

Nu man personigi iphone un apple ka brends so so... Un man cilveks, kas nemas ar telefoniem loti ilgi un diezgan veiksmigi (remonts), saka ka iphone nu ne tuvu nav labakais tehniski. Izprotamakais- jaa, pievilcigs- jaa... Es piemeram gribeju njemt M9, bet kad man teica ka LV tagad problemas ar izplatitajiem un nav oficiala servisa (lidz ar to ka vajag remontu suuta prom uz labu laiku), es tomer mainiju domas.

Es 2 gadi briedu pirkt telefonu un nevareju sanemties ko, ta ka diezgan piedomaju pie izveles. Par paris ieprieksejiem samsungiem biju dzirdejis ka problemas bijusas ar sistemu, bet visu apskaidroja ka elementari noversams bijis. Vienigais par ko es baidos, ka tik to telefonu es neiznicinu (tapec nenjemu edge), jo es pieradis pie riktigi vienkarsajiem telefoniem, kas man krit un velas, es neuztraucos.

Edited by ManuVietuIenjemRegistretais
Link to comment
Share on other sites

Nosauc vismaz 3 variantus.

1) kaut kādam tur galaxijam bija tā fīča ka scrollo ar acīm - lagoja, nebija nokalibrējama un bija 'kruta' tikai uz papīra un reklāmas rullīšos

2) visas tās kameras fīčas un addoni - rezultātā tāpat ar parastu iphona kameru sanāk labāk, dzidrāk, krāsaināk.

3) 'Gesture control' - max lame un sucks. Principā tas pats kas acu fīča.

4)S3 laikam bija tā fīča ka saliec 2 telefonus kopā un syncojas - wuuut? man likās ka infrasarkanais ports ir dead and gone līdz ar noškām un sony ericsoniem. turklat tas bija visiem telefoniem, nevis 1 konkretam modelim.

varētu turpināt vēl, bet the point is, samsungi ir pilni ar funkcijām kas no pārdevēja veikalā skan ahujenna, bet praksē tas ir 0. Nav noslīpētības sajūas. Tāda sajūta ka Samsung inženieri cenšas katru nākamo flagmani pēc iespējas vairāk pārbāzt ar visādiem sensoriem un appiem kuri nekad netiks izmantoti un kas noslogo telefonu un nervus un rada cheap ass ķīnieša sajūtu apvienojumā ar lētajiem korpusiem.

Edited by rhrds
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ar katru jauno galaxy iznāk kaut kāds mega jaunās tehnoloģijas kas liekas ahujenās bet nav līdz galam nostrādātas un ar laiku sāk pisties. samsungam kvantitāte>kvalitāte.

Kur ir traffic un kāpēc viņš vēl šito nav apstiprinājis kā tvnet komentāru? kur ir eksperts kad viņu vajag.... :(

Link to comment
Share on other sites

rhrds jāpiekrīt par Samsung OS u.t.t.

Paskatieties uz veco iPhone 4s(iOS 8.3) vai veco LG Nexus 4(Android 5.1), līdz pat šai dienai nāk jaunākie oficiālie Update , bet cik ilgi Samsung Galaxy S3 jeb 4S pretinieks oficiālos Update saņēma? Necik. Saprotu ka Apple atri griež nost supportu bet tobrīdējā S3 High-End cena bija gandrīz tikpat liela cik 4S, un tomēr, Samsung kā vienmēr pirms jauno modeļu klajā nākšanas izlaiž sliktu Android atjauninājumu, kurš stiprāk ķeras/lago, noslēdz supportu, atslēdz Updates un laiž tirgošanā citus modeļus ar jaunāku OS neskatoties uz to ka S3 līdz pat šodienai ir teicami spejigs pavilkt Lolipop 5.1, tāpat kā Note 2.

Tāda gan ir jā tā Sūdsung politika.

Anyway Motorola E autora gadījumā ir zelta vidusceļš, bet Lumiai ar nav ne vainas. Gaumes jautājums, bet no abiem es tomēr ņemtu Android.

Edited by mrbemvee
Link to comment
Share on other sites

Ne tieši par telefoniem, bet interneta sakarā, lietoju Huawei usb modemu un tas man sadirsa win7/laptopu, sākās kaut kādi sistēmas gļuki uz procesora noslodzi.

Iespējams viņiem interneta izpildījums nav tik kvalitatīvi atstrādāts.

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Modeli studijā.

Piemēri - Sony Z, Galaxy S4, LG G2 ir izlaisti 2013, kuri lollipop ielāpus saņems, kamēr 2012 modeļi nē, protiet, Galaxy S3, HTC One X un viņu līdzgaitnieki.

Telefonus mainu bieži, bet man nepatīk tas, kā ražotājs attiecas pret tiem cilvēkiem kuriem telefons saglabājās kādu laiku(nerunāju par tiem tizleņiem, kas telefonu glabā mūzību, kā relikviju - telefona maciņos, daži tādi vēl mūžību raudās pēc atjauninājuma), bet par piemēram S3 gadījumu kuram pēc pusotra gada(kad vēl pieslēgumam nebija beidzies līgums), izlaida ta pēdējo atjauninājumu, kurš super duper lago, dažas aplikācijas slēdzas laukā un serviss neko nemāk atbildēt. Kam patērētājam tādas galvas sāpes bija vajadzīgas, tikai tādēļ, lai pateiktu, ka nepieciešams jaunāks telefons? Nu cmon.

Apdomājamies, vai ir jēga atdot Epix minēto štuktu(izņemot ja dos līdzi zelta stieni) par Sūdsungu, ja tā vietā var nopirkt citu kvalitatīvāka brenda telefonu?

iPhone 4S =2011. Tobrīd High-End. Still Up to update.

LG Nexus 4 =2012. Tobrīd High-End. Still Up to update.

Nokia Lumia 920 =2012. Tobrīd High-End. Still Up to update.

Samsung Galaxy S3/HTC One X/Sony Xperia T =2012. Tobrīd High-End. Outdated.

Nevēlos nevienam neko uzspiest, tikai izsaku, ko es jūtu un domāju.

Edited by mrbemvee
Link to comment
Share on other sites

Oh god.

Tīram androīdam ielāpi atnāk ātrāk un ir ar lielāku upgrade potenciālu. (tīrie andrīši ir Nexusi un Motorolas) iOS un Windows ielāpi ir retāki, tāpēc arī ilgāk atbalsta. Met virsū savam S3 cyanogenmod un būs tev lollipops u.c konfektes.

Link to comment
Share on other sites

Oh god.

Tīram androīdam ielāpi atnāk ātrāk un ir ar lielāku upgrade potenciālu. (tīrie andrīši ir Nexusi un Motorolas) iOS un Windows ielāpi ir retāki, tāpēc arī ilgāk atbalsta. Met virsū savam S3 cyanogenmod un būs tev lollipops u.c konfektes.

S3 man jau gadu nav, bet ja būtu, tad noteikti uzliktu, paldies par ieteikumu. :thumbsup:

Kas veido šo tīro Android priekš Nexus un Motorola, cik saprotu tad ne pats ražotājs? Google?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...