Jump to content
GIGN Forum

PHP/MySQL guru ar iemaņām C/C++


worm
 Share

Recommended Posts

Tiek meklēts koderis ar excelentu pieredzi php/mysql (vēlams vismaz 5+ gadi) un ar iemaņām (un vēlmi mācīties) c/c++ kodēšanā linux vidē (backendiem, pa lielam visādas datu apstrādes aplikācijas).

Tipiskie darba pienākumi:

1) ikdienā php/mysql -> sms sūtīšanas platformas uzturēšana un jaunu fīču izveidošana uz custom veidota frameworka (pa lielam izmantojot controller-view bez model, kā rezultātā ir jāsaprot kā būvēt sarežģītus mysql kverijus, pareizi taisīt indeksus, etc)

2) dažādu problēmsituāciju risināšana... nu piemēram sms neizdodas nosūtīt un jāsameklē kāpēc. Vai arī dažādu statistiku izvilkšana no DB par noteiktu laika periodu.

3) darbs pie esoša sms geitveja modificēšanas/upgreidošanas (C++)

Text2reach ir Draugiem Grupas sastāvā, tātad pa lielam var teikt, ka tas kas strādā text2reach patiesībā strādā draugiem.lv :) Darba vide ir ļoti laba, darbiniekiem katru dienu ir bezmaksas pusdienas, apdrošināšana, tiek izlozētas biļetes uz dažādiem koncertiem/pasākumiem, etc.

Kas attiecas uz algas jautājumu, tad varu teikt droši, ka te viss ir līmenī. Protams, kā jau vienmēr - viss atkarīgs no zināšanām un pieredzes.

Ja ir interese, tad var droši rakstīt man uz [email protected] (ideālā variantā ja būtu arī pievienots CV)

Vairāk info te:

https://www.draugiem.lv/work/?vacancy=162

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...