Jump to content
GIGN Forum

Sportland apavu garantija


Lumpy
 Share

Recommended Posts

Ir kādam pieredze ar šo kantori, ja apaviem ir kāds defekts, bet viņu "eksperts" Rīgā saka, ka nav brāķis?

Man problēma sekojoša:

Pērn iegādājos Converse kedas, bet pēc mēnešiem 4-5 sāka krist ārā zole no rāmja. Vilktas viņas tik cik 2-3x nedēļā uz sporta zāli. Nav bijusi zolei nekāda slodze kustībā [basketbols/futbols/florbols u.t.t.], kur būtu skriešana ar strauju apstāšanos vai kā tamlīdzīgi. Pat mitrumu lāgā nav dabūjušas vairāk par pāris gramiem sviedru treniņa laikā. Lai nedaudz saprastu, kas un kā, pievienoju bildi un iemarķēju, kas, kur krīt ārā. [ar melnu ir iekrāsots tas, kur krīt zole ārā]

Iepriekšējās nonēsāju savus gadus 3 [ikdienā, tai skaitā dabūja mitrumu, tika spēlēts futbols, retu reizi basīts], beidzās viss ar to, ka izdila audums virspusē. Šīs neko traku nepiedzīvojot beidzas nost un neesot brāķis?

Otrdien būs laiks, aizbraukšu pakaļ kedām vēlreiz, bet domāju parunāt ar veikala vadītāju par sūtīšanu uz atkārtotu ekspertīzi, ne pie Sportland eksperta, bet ko teikt, ko neteikt, kāda kuram pieredze? Varbūt kāds zin, kas tas viņiem par ekspertu "Arni"?

s6odua.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pēc Tava apraksta šķiet, ka varētu būt brāķis.

Kad kādu laiku atpakaļ strādāju Sportlandā, tie ekspertīzes veicēji nepisās. Ja bija problēma, tad bija.

Diemžēl, neatceros vai bija neatkarīgā ekspretīze, vai kāds Sportland cilvēks, kas čekoja iespējamos brāķus.

Kad saņemsi apavus, līdz vajadzētu būt arī rakstiskam atteikumam, kur vajadzētu būt informācijai par ekspertīzes veicēju un to, kāpēc atteikts.

Tad ja gribi veikt atkārtotu ekspertīzi citā vietā būs jāraksta atkal iesniegums utt. te būs sīkāka informācija http://www.ptac.gov.lv/lv/content/strida-risinasanas-process

Neliels padoms - neiepērcies Sportlandā - tur tak nereālākais uzcenojums :D

Un tieši Converse apaviem tas bija vislielākais, pašizmaksa tiem ir smieklīgi maza, salīdzinājumā ar cenu.

Link to comment
Share on other sites

Hz - man sportlandā ar CONVERSE kedām 2x bija problēma ar zolēm. Abas reizes papēdī izdila caurumi un sūcās mitrums iekšā. Man sportlandā bez problēmām samainīja - kādas 2 nedēļas atbildi bija vienīgais jāgāida.

Link to comment
Share on other sites

Pats sportlandā ap oktobra vidu-beigām nopirku Peak TP1 basketbola apavus, par iztērētajiem 60 eur nesūdzos, ņemot vērā ka man ir salīdzinoši liela pēda, un ir grūti atrast apavus kuri ir ērti labi izskatās. Man klasesbiedrs ir vairākkārt mainījis apavus, tieši kedas sportlandā.

Edited by Wildcard
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

es ar nesaprotu tos kas ieperkas sportlandā, pirkt kreisos firminiekus pa milzu uzcenojumu, taspats, kas mest naudu dubļos. norvēģijā daļa preces, kas sportlandā maksā lētāk nekā Latvijā.

A man tagad braukt uz NORVEGIJU lai nopirkut letākus apavus? Jeb aiziet labāk uz TIRGU nopirkt ADIDOS vai NICE vai PUNA? Kur man pirkt????

Link to comment
Share on other sites

Kādus 3 mēnešus atpakaļ nopirku SportsDirect`ā Nike basketbola apavus uz atlaidi pa 70 eiro. + vēl iedeva 10 eiro dāvanu karti. Katru dienu nēsāju, nekādas problēmas.

Ja SportsDirect nopirka Sportlandu, tad kāpēc cenām ir tik liela atšķirība?

Link to comment
Share on other sites

A man tagad braukt uz NORVEGIJU lai nopirkut letākus apavus? Jeb aiziet labāk uz TIRGU nopirkt ADIDOS vai NICE vai PUNA? Kur man pirkt????

runa neiet pa to, bet agrāk tur bija tādas pašas kvalitātes kā tirgū , kur varēja iegādāties pumpa sadidas un nice bet samaksāt kā par oriģinālo, nevajag uzreiz lēkt ārā no biksēm un cītīgāķ izlasīt, kas uzrakstīs,

un vispār tas viss bija tik sen, un veci posti izcelti gaismā, nesaprotu par ko te tagad strīdēties

Edited by dienaszaglis
Link to comment
Share on other sites

Kur tie laiki, kad pēdējo reizi LV kaut ko pirku, izņemot zeķes un apenes :D Pēc tam, kad ārvalstīs uz atlaidēm esi iepircies, neceļas roka šeit kaut ko iegādāties, ārprātīgs uzcenojums..

Plānoju pieturēties pie tradīcijām un uz vasaru pasūtīt converse kedas, neesmu netā neko sūtījis. Kurus saitus ieteiktu? Un cik ilgā laikā piegādā?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...