Jump to content
GIGN Forum

GIGN burziņš 2015!


0xDEAD BEEF
 Share

Tusiņā opcijas  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Weekend Baltic pasākuma laikā?

:hang:

Bleeeee.. tas ir krutaikasi apsakums eva!!! parcelam GIGN tusu uz weeekend baltic! Buss reali jaturi visiem kopa! :D

Bees

nē, nepārcelsim uz turieni.

Well of course, why not fucking mix alcohol and guns. It will be fun, right? :D

Loģika ? Kāds sakars alkoholam ar ieročiem šeit?

Link to comment
Share on other sites

Labdien biedri :)

Beefijs par vienu nedelu atrak pasteidzas, bet cepums par aktivitati, ari sis gads nav iznemums un mes visi kopigi savacamies augusta otraja nedelas nogale, kas ir pedejo gadu nemainigs, un baudam kopigi laiku pie dabas, udens utt :)

Jautajums ir tikai viens - vieta !

Man personigi ir ideja, ka visi kopa varam pa kadu upi pabraukt un padzivoties upes krasta, gaidisim ieteikumus no parejiem biedriem.

Par galu viss pa vecam, sataisishu, tikai savaksim peso pirms tam, tiesi tapat ka visam parejam, darzeniem, udenis, kechupa un miskastes maisiem.

Lai tā būda rūc !!!

Link to comment
Share on other sites

Par upes braucienu man liekas kā gign balle ir aizmirstams variants.

mums vajag bezmaksas spotu, kur var uzkapāt futeni un padzert. Jo lai ar tomēr visi gignā ir diezgan turīgi cilvēki, parasti samaksāt pāris jevro par kādas vietas noīrēšanu ir problēma.

Link to comment
Share on other sites

Lai noīrētu kādu kepingu/atpūtas vietu vajag jau tagad rezervēt un iemaksāt drošības naudu. Kurš tagad no savas kabatas k-ko maksās ar ļoti lielu iespēju, ka tāpat beigās paliksi labos mīnusos. Tā ir pilnīgi vienmēr +/- nezināmās kompānijas, kur sākas samaksāšu uz vietas, aij, bankomāts nestrādā utt.

Tas pats ar laivām. kurš uz savu atbildību paņems īrē laivas (par kurām atkal vajag labu naudu) uz šo mērkaķu baru?

ja savācas zināmi piemēram 15 cilvēki, augstāk rakstītās problēmas atkrīt.

Link to comment
Share on other sites

Ja ņem telpas tad jā, bet jau kaut kad esmu minējis variantu - telšu vietas pie jūras, kur visbiežāk ir jāmaksā vnk par galvām, nevis kompleksa īri, līdz ar to vajag spotu ar vismaz attāli zināmu īpašnieku. Nu kā gūdijam pagājušogad bija kaut kāds labs variants, neatceros kāds, bet zinu, ka bija tuvu jūrai.

Ja atmet kopējās naudas vākšanu 10-15euro apmērā par gaļu, ūdeni, dārzeņiem n shit, tad par naktsmītni katram 5-10euro atmest nebūtu tik traki, vienīgi katram pašam jādomā par rijamo, ko likt "kopējā galdā".

Link to comment
Share on other sites

Vajadzeja gan drusku smukaku ievadu. Sitaa jaunas sejas nedabus. UN JAUNAS SEJAS VAJAG, JA GRIB GIGN PASAKUMIEM NAKOTNI...

Par naudam es domaju aizmirstam (kempingiem), bus tadi kas uzmetis, tadi kas vilks lidz pedejam utt. Standarta naudu soreiz vajag ieviest kad atpakal neparskaita. Nav ko aukleties ja nu netiek, vai vel labak ar jaunajiem kas, ka katru gadu, blauj ka bus un pedejas dienas- uj, sorry chalji, netieku! Tiek izzinots pat loti laicigi, lai visi varetu ierakstit savos planotajos (ta ka mums te visi loti aiznemti) un neplanot neko citu!

Link to comment
Share on other sites

ieteiktu bencikam uzzvaniit shodien un laicigi paintereseties par tiem datumiem vai briivi pie Pāvilostas, jūras krastā! Toreiz cena bija 2Ls=3eu no galviņas par telti un vietu 24h! Malka tur bija bezmaksas, mežā lasi cik vari un cik vajag! Bencikam tel. nr. un visa info vajadzētu būt PM saglabājusies, ja nav varu pačekot savos PM, kas nav dzēsti laukā no 1mās dienas :)

Link to comment
Share on other sites

Es velos ari iezimet vienu citu tadu mazu knifinu smifinju ko varbut visi nav ieverojusi, bet tomer es atzimesu (un tas ari ir iemesls detalizetajiem jautajumiem sakuma).

Daudzi tusina memberi jau bus papas un ka papas velesies pavadit more-quality time ka vienkarsi sedesana kempinga un dzersana (kam, protams, ir savas kvalitates).

Un ari poools to rada.. tadel es domaju.. sis bus episkakais tusins ever! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Da labi, pavilkāties uz Bīfa fantāzijas lidojumu. Brīnums, ka nepiedāvāja vēl visiem sarīties eksperimentālas sintētiskās narkotikas. Ievērosim gadu gaitā izkoptās tradīcijas. Ar laivām pārāk bīstami braukt, ņemot vērā kādā dimensijā gadās nokļūt. Un kempingos gan sapista atpūta sev, gan citiem. Mums pašiem labi, svešos apkārt nevajag.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Bus jauns topiks ar skaistam bildem un visu parejo, nolemsim, kur gribam braukt un aidaa :)

Update par Pāvilostu :

http://www.draugiem.lv/mieraosta/ - draugiem.lv

https://www.facebook...ilostamieraosta - facebook.com

Par divām diennaktīm no galviņas 9eur, te ietilpst telts vieta, ugunskura vieta, stavvieta, toaletes un nojuma (pierezerveju lielako nojumis kas domata 20-30 cilv.)

No Rīgas 230km, uz vietas pastāv variants, ka varēu būt vēl kāda kompānija, respektīvi, tur ir sagatavotas vietas trīs kompānijām ar lielāku atstatumu, bet nu pastāv variants, ka būsim arī vienīgie.

Ludzu pieņemiet šo kā variantu un izskatiet vai iesakiet ko citu, tuvāko divu nedēļu laika vajag saprast vietu, tad ari uztaisīšū skaistu topiku ar bildēm, naudām un visu pārejo :)

Link to comment
Share on other sites

Ja noder :

Uz saulkrastu pusi "Jūras priede". Par cik strādāju pasākumu aģentūrā tieši uz šo vasaru meklēju vietas pa visu Latviju priekš teambuilding un sporta spēlēm. Šī vieta ir ļoti sakarīga, jo tur ir teritorija liela, var dabūt savu kaktu, kur ņemties un pirncips tur kā augstāk minēts - telts vietas maksa par galvu. (Jau divus pasākumus pie viņiem esmu pieteicis, var mēģināt sarunāt barteli) Plus, tur ir diezgan iespējas sportošanai (voley, foot, basket u.c atrakcijas) Tad arī kvalitātes meklētājiem var uztaisīt iekšējo jebkādu turnīru. Un reāli bonuss - esmu saskāries ar to, ka ļoti daudz kur pie jūras pēc 23.00 ir klusais periods, tāpēc "Trīs lietas" nevarēs dziedāt, bet ta ir viss saskaņots ar domi un drīkst (Ja nejaucu ar citu vietu pie Tūjas).

Anyway, visas nedēļas nogales vasarā jāstrādā tāpēc nebūtu, kaut gan neesmu arī nekad bijis un neviens īpaši par mani nepārdzīvos! :D Bet ja ir interese, pačekošu pa vietām un shit.

Link to comment
Share on other sites

Nu jau visi grib parak smalki! Un uz pavilostu maukt, nu blin kads gabals! Es jau ar esmu tas, kurs gan jau ieradisies uz pasakumu, neskatoties kur tas notiks... Gribetos tik lai ir kartiga vieta kur futinju spelet un ugunskuru uztaisit! Parejais man neinteresee... Aaaa, vel nopeldeties!

Link to comment
Share on other sites

Nu jau visi grib parak smalki! Un uz pavilostu maukt, nu blin kads gabals! Es jau ar esmu tas, kurs gan jau ieradisies uz pasakumu, neskatoties kur tas notiks... Gribetos tik lai ir kartiga vieta kur futinju spelet un ugunskuru uztaisit! Parejais man neinteresee... Aaaa, vel nopeldeties!

Nav runa par gabalu, runa iet par vietu, kas ir salidiznoši prom no cilvēkiem, lai savs bars tikai ir. Par pārējo jāpiekrīt reģistrētajam - ugunskurs un peldvieta ir pilnībā pietiekami labai laika pavadīšanai.

Link to comment
Share on other sites

1) Es domāju ka ir pieejams arī Beefa spots Ķegumā

2) Es super nepiekrītu cash^ par izkoptām tradīcijām... like what?! gign tusus sāka rīkot teeneidžeri 20g vecumā. Ne tikai tehnoloģijas ir mainījušās kopš tiem tur laikiem! IMHO mūsdienu straujajā attīstībā un destruktīvajā inovāciju laimetā jau nu "izkoptas tradīcijas" varētu točna būt pēdējais uz ko atsaukties! ;) (bet tās, protams, ir tikai manas domas. Es ņemšu vēra balsojumu nevis skaļākos kliedzejus šajā topikā savā decision makingā)

3) Pāvilosta (lai arī ir favorītajā Kurzemē) tomēr ir super tālu un cik es to atceros no senas pagātnes - super nostūris (personīgi es ļoti gribētu uz daugavpili, jo neesmu tur bijis like.. nekad)

4) IMHO + būtu spotam uz kuru var more or less aizbraukt ar vilcienu, jo braukt ar vilcienu ir fun.

5) EDIT: un sakot "savā decision makingā" es domāju "sumējot to par ko jūs esat nobalsojuši un piedāvājot attiecīgo punktu realizācijas variantus"

With that said es uz mirklīti pametīšu šo topiku un ļaušu jums padomāt par to ko uzrakstiju.. ;)

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...