Jump to content
GIGN Forum

GIGN burziņš 2015!


0xDEAD BEEF
 Share

Tusiņā opcijas  

48 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ja godīgi, es pāris mēnešus atpakaļ ar kaut ko runāju, ka vajadzētu šogad aizbraukt, sakūdītu vēl kādus vecos un satikt sen nesatiktus draugus, bet jūsu izvēlētie datumi mani pievīla. 9. augustā man dēliņam ir dzimšanas diena kuru, vistacamāk, svinēsim tajā pāšā weekendā kad jums tusiņš. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu Pāvilosta tak nereāli tālu, tas nekas, ka no Liepājas tā Igaunijas pierobežas Ramata ~380km :)

Jā zinu, ka nejēgā diršu un pats nebraukšu, vienkārši konstatēju faktu, ka šeit labāk izvēlēties vienu un to pašu vietu kaut kur ellē pie Igaunijas, nekā uzturēt svaigumu ar jaunām vietām, kas varētu būt izdevīgākas arī citiem Latvijas iedzīvotājiem, ne tikai Rīgas biedriem. (bet nu jā, problēma jau tika apskaidrota, daļa nemetīsies par spotu uz kuru varbūt nebrauks, kaut vai nebrauks arī tāpat, jo ir jāmetās par paiku)

Link to comment
Share on other sites

Nu re tu visu esi sapratis :)

Dazreiz ir labi ar sevi parunaat :D

Darek, uz nakoso gadu no tavas mutes dieva ausi, jasavacas ari cilvekiem jau ar berniem utt. !

Pavilosta nav izturejusi otro gadu pec kartas, pienemu, ka tas tapec, ka ir viens cilveks, kam ta vieta butu izdeviga, jo Liepaja uz pasakumiem jau ir zudusi tradicija, ne tikai tapec, ka Vidzeme notiek pasakums otro gadu pec kartas, bet tapec, ka nesavacas brigade ari, kad pasakums notiek tuvak, jo 5cata aizbraukt 380km ir tas pats kas bilete no Liepajas uz Rigu.

Es esmu par kvalitativu atputu pozitiva kompanija, un pagajusha gada pasakums bija ar viss lielako pozitivisma ziimi un sogad izskatas, ka cilveki negrib risket, kas ir tikai logiski.

Uz nakosho gadu es domaju, ka Usmas ezers varetu but laba izvele, kaut vai sentimenta vaditi to varam izpildit, jo pasakums tad bija ar savu romantiku un savu jautribu, tad ari Kurzeme vares sanemties un ierasties, jo cik atceros gign vards nav svesh ne Liepaja, ne Kuldiga ne Kandava :)

Un tagad gatavojamies Ramata !!!

Link to comment
Share on other sites

Man Pāvilosta sanak tuvu 450km... Kur izdevigums? Protams man nepatika tas variants, un ne jau tikai delj attaluma, bet es tapat brauktu, ja tur notiktu. Parejais ir tikai letas atrunas. Goodmens man liekas viena darbadienas vakara nokoda vairak ka vinam cels izmaksatu. Pietam vienmer var atrast domubiedrus no ta gala un samesties, kas izmaksas loti atvieglo, ja jau tur ir tik daudz cilvekus, kas pardzivo ka vinu gala nekas nenotiek!

Link to comment
Share on other sites

Lai ar kur pasākums notiktu, murdziņš tāpat neieradīsies. Viņam lielā pļūtīšanas mānija šogad uznākusi.

Tas pats ar goodmenu, viņam vainu iepriekšējā dienā būs bijusi smaga pihāšana, vai sieva neļaus braukt utt.

vnk jālaiž gar ausīm šie komentāri i viss.

Es esmu par, ja kāds tiešām apņemās un novedīs līdz galam, piemēram labu balli pie Usmas, super būtu. Tik kuram ir tik daudz laika lai visu smuki un labi noorganizētu? Nākamgad visas iespējas.

Link to comment
Share on other sites

Vai tad es pļūtu, ka pie jūras sūdīgu balli var uztaisīt, kaut tas bija šeit pirmais variants un tavs spots vispār nebija sākumā iekļauts? :D

Ķipa sūdīgs laiks nečakarētu pasākumu jebkur, neskaitot kādu viesu namu? Vai attālums bija vainīgs?

Goodmens taču apņēmās rīkot Pāvilostā, organizators bija, iespēja bija, variants bija. Es varbūt pat aizbrauktu uz Pāvilostu kaut viens pats, jo piejūras vide man reāli patīk, varbūt tas arī tāpēc, ka esmu no alkohola atkāpies soli tālāk un vienkārša dzeršana lētā spotā man nav prioritāte. (Varat jau mēģināt noliegt, ka citas aktivitātes ir lielā vērtē, taču pēc tiem nieka 2 pasākumiem uz kuriem pats biju, prioritāte bija dzeršana 85% pasākuma laika, bet nu ar attiecīgajiem cilvēkiem un interesantām sarunām nevaru apgalvot, ka tas būtu kas slikts un garlaicīgs)

Ja jau par to pļūtīšanas māniju, man ar liekas, ka tu kaut kāds stipri savāds esi palicis šogad/pagājušogad :*

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Murdziņ tu vienmēr būsu gaidīts gign pasākumos, jo tu esi pozitivs pipars pa dzīvi un man ja godīgi žēl, ka neesi sen ieradies, jo lietas ir mainījušās, pēdējais pasākums, kur mēs tikāmies bija bēdīgākais gign vēsturē :aha: Pēc kura arī pārņēmu stafeti.

Atbalsts pavilostai bija/nebija, un kā jau es iepriekšējo reizi teicu, aktivitāte no Liepājas un Kurzemes uz pasākumiem ir minimāla, tas arī loģiski, ka cilvēki negrib uz turieni maukt, jo koncetrācija ir Rīgā un ap to izvietotajos masīvos. Usma ir reāli labs variants, ko jau varam iezīmēt savos kalendāros, man sen jau tas ir galvā un domāju, ka vienreiz mēs to arī īstenosim.

p.s. CIlvēki paliek vecāki, kas rezumējās arī tanī, ka katram sava taisnība un katram savi murgi, kuram lielāki kuram mazāki :)

Link to comment
Share on other sites

Goodmens man liekas viena darbadienas vakara nokoda vairak ka vinam cels izmaksatu.

Nejau problēma naudā! Bet reāli attālumā! nu c`moon! Reāli vesela darba diena man paiet ceļā! 6h turp un 6h atpakaļ! Nu c`moon :) Bauskā agrāk pie divīša spota tas vēl so so bija pusceļā! Loģiski ka atsauksmes ir mazas, jo vairums jau ik dienā neapmeklē forumu, bet uzzinot ierodas poļubomu lai kur notiku! Šeit vnk ir extra iespēja pie pludmales pavadīt ballīti! Kā jau raxtīju Deadalive spots izskatās super, un noteikti ne ar ko sliktāks toč nav!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...