Jump to content
GIGN Forum

Gign Burziņš 2015 !


bencik
 Share

Recommended Posts

Pārāk tālu, no vietas, kur dzīvoju.

Nu re, atkal variants, ka lai satiktu kādu jaunu ambāli, nevajag rīkot pasākumu kaut kur dirsā pie robežas :D

da bļed, cik Jūs varat raudāt? Da nenāks šajā topikā iekšā, aknās jau sēžat.

Nemīžat, bļed nākamgad taisīsim Jums ērtā laikā un pie Jūsu mājas. Tā lai Jums savas resnās dirsas nav tālāk pa 100m jākustina. Varēsiet paši nākamgad organizēt un visu darīt.

punkts.

Link to comment
Share on other sites

Murdziņ, no offence, bet uz citu kommūnu meetiem es savulaik braucu no krievijas robežas uz rīgu. Trīs simti ar vilcienu. Un es neraudāju ka tālu. Ja ir vēlme cilvēks brauks. Ja nav, nebrauks. Easy as that. Mūsu varenās valsts ietvaros nav tādu vietu, kir būtu 'tālu tikt' it īpaši ņemot vērā, ka ekonomiski tas ir 10 eiro par standarta ēdamo, dvacārs uz šmigu un dvacārs uz ceļu. 50 eiro mūsu štuku pelnošie kolēģi domāju var iztērēt vienreiz gadā uz 100% garantētu pasākumu.viss pārējais ir atrunas un/vai slinkums.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Es nenocietos un Murgam iedevu 7 dienas atpūtu (ganjau šodien kādam palūgs lai noņem), nu nafig jālien šajā topikā un beztēmā jāpļūta?

Esat taks pieauguši cilvēki, tiešām nesaprotat, kad ir jāapstājas? Nu ja tik ļoti sirsniņā sāp, nākamgad būs visas iespējas rīkot pašam. Pārējais ir tieši kā Borings augstāk uzrakstīja.

Link to comment
Share on other sites

Murdzins ir reali sakarigs chalis ieks realas dzives, vismaz tads bija kad pedejo reizi apmekleja viss bedigako no gign pasakumiem, bet nu vina teksti runa pretejo. Atstajam ludzu 7dienas.

Dala naudinas ieripojusi, gaidu parejos, ka jau augstak rakstija soreiz ari ogles nopirksim un shkidrumu :)

Link to comment
Share on other sites

Kacināšanu neturpināšu, taču gribēju atgādināt, ka aksesu modi pret modiem neizmanto (divīts tā nezaudēja aksesu??), tādēļ nesapratu tavu asprātību ar manis banošanu šajā gadījumā, ja tik ļoti sāpēja sirsniņa, tad varēji uzrakstīt PM. Neatceros kad kāds troļļošanu atcēla kā pamatnodarbošanos GIGNā un nekāda naida par pasākumu tavā krajā tur Igaunijā, vienkārši uz tavu nervu robežas gribēju visiem atgādināt, ka vēloties papildināt balles ar jaunām asinīm, to nevar panākt tās regulāri rīkojot ģeogrāfiski neizdevīgā vietā. Jā zinu, kas gribēs, atbrauks kaut 10k km, taču tas ir stulbi, tērēt kaudzi degvielas, ja uz nobrauktās degvielas rēķina KOPUMĀ pasākumu var rīkot tuvāk, taču noīrēt kādu viesu māju vai kempingu, kurā var arī cilvēcīgāk pārnakšņot viesi, kuriem gulēšana teltī/mašīnā nav mīļākā nodarbošanās un muguras sāpes nav hobijs.

Lieciet aiz auss, tā nav tukša diršana, tas ir samērā profesionāls ieteikums.

Peace niggas.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tas ir nedaudz smieklīgs ieteikums. Es arī esmu izlaidies un beraucu uz pasākumiem kur netiksu sakarīgi izguleties un kvalitatīvi atpūsies (vismaz cenšos). BET TAS IR GIGN!!!! Kops sen seniem laikiem iegājies un es ar to rēķinos, ka 2 naktis būs sadirstas... Nejau katru nedēļas nogali jāmokas guļot mašīnā vai teltī! Pietam pusdzīvais dažus arī mājā izmitina.

Kā arī, kā pierāda pēdējais pasākums kurā tu biji, tad labāk neīrēt viesu namus un pieklājigas vietas, jo var arī sarasties ne tik prātīga publika. Tieši tā gada pasākuma iespaidā visi baidās no jaunas miesas, bet apjēdz ka to vajag, lai būtu nākotne.

Link to comment
Share on other sites

Neatceros, ka Bauskas pusē būtu bijusi sūdīga publika... es biju uz 2 ballēm, gan pie Spamuraja, kas bija diezgan ne-ok, pasākums, gan Bauskas pusē pie upes, kur viss bija kedā.

Ja būtu jāmaksā par spotu iepriekš obligāti, tad nez vai kāds svešs tāpat vien brauktu, ja atbrauktu, var tak laipni vai ne tik laipni paaicināt doties prom.

Nu rēķināties ar sadirstām 2 naktīm piespiedu kārtā, manuprāt, nav labs standarts kas būtu jāņem par pamatu, līdz ar to arī ieteikums man šķiet normāls. Var taču pacelt latiņu nedaudz augstāk, nav jau daudz prasīts.

edit. Lieta tik tāda, ka tu tikai uzņemies PIE SEVIS ORGANIZĒT, nevis organizē. GIGN baļļu rīkotājs ir bijis un būs tikai Benčiks, bez kura vispār nekādas kārtības tur nebūtu. Tiešām diskusijai nulle jēgas, ja tu tā turpini bez nekādas poņas tupa atdiršot pretī.

edit2. Maddn. uz LV skatoties, Iguanijas pierobeža ir ģeogrāfiski izdevīga TIKAI Vidzemei un ne jau tikai par to ir runa, Rīdzenieki un Vidzemnieki sakooperējās vienotā balsī un līdz ar to skaitās, ka viss gigns piekrīt par sev izdevīgāko vietu. Korupcija augstākajā mērā.

Link to comment
Share on other sites

Ar Tevi neredzu pilnīgi nekādu jēgu ielaisties diskusijā. Ir nelabas aizdomas, ka arī esi izgājis līderu kursus kā divītis.

Tiešām bez uzbrauciena, nākamgad Tev ir pilnīgi visas iespējas rīkot kā un kur vēlies. I īrēt kempingus utt. tiešām, nekautrējies un dari.

p.s. pie manis mājā pagājušogad tika izguldīti vismaz desmit cilvēki uz gultām. varēja vel.

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, kas vienam ir ģeogrāfiski neizdevīgi, otram ir varbūt 10 kilometri no mājām? Viss taču ir ļoti subjektīvs.

Otrkārt, accessus pret accessu neizmanto game moderātoru nevis foruma moderātori, vēljovairāk gignā vispār nekur nekādi noteikumi nav. Neredzu problēmas, ja kāds kādu bano/warno vai ko tādu, ja neskaita asaru jūru.

Es tikai drusku fleimu paturpināju un tagad pazūdu ;D

Link to comment
Share on other sites

Nightmares^l^ es tev pilnībā piekrītu un atbalstu tavu lēmumu. Vienkārši.. necepies.. tavs uzdevums nav izglābt GIGN un pat ja tu to izdarītu neviens paldies nepateiks. Piedevām - ar šādiem demokrātiski un atvērti domājošiem memberiem - vai vispār ir vērts glābt? ;)

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

edit2. Maddn. uz LV skatoties, Iguanijas pierobeža ir ģeogrāfiski izdevīga TIKAI Vidzemei un ne jau tikai par to ir runa, Rīdzenieki un Vidzemnieki sakooperējās vienotā balsī un līdz ar to skaitās, ka viss gigns piekrīt par sev izdevīgāko vietu. Korupcija augstākajā mērā.

Korupcija vai demokrātija?

Link to comment
Share on other sites

lol, korupcija?

tik kādā virzienā? Es benčiku uzpirku, vai viņš mani?

Tev tiešām liekas, ka man ir piemēram materiāls/finansiāls labums no šī visa?

Man visdrīzākais ir lielākie izdevumi kā nevienam šajā pasākumā.

Es piedāvāju bezmaksas spotu, ir gultas kur gulēt, virtuve, tualete, duša utt Ir visa malka ugunskuram sagādāta utt

Ko man tagad darīt, ja mani lauki ir tik tālu?

Un viss vairāk besī, ka pravas kačā čalis, kurš nemaz neplāno ierasties uz balli lai kur viņa notiktu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es tev pastāstīšu vienu lietu - es nekad vairs nerīkoju nedz jaunos gadus, nedz līgo pat savu draugu kompānijā. Viena imesla dēļ, visiem ir kaut kādi fucking tarakāni galvā, kaut ko īrē - šis nav tā, tas nav tā, te veikals tālu, te redz gultas pa cietu, te peldvieta nav kā karību salās. Vienīgais kur visi ierodas, kur ir viss na haļavu (piem. dzimšanas dienas vai kāzas) un arī tad kāds kaut ko dirš. Tā ir cilvēku un it īpaši latviešu mentalitāte - īdēt par visu. Viss ir slikti. Viss ir ZAJEBISJ!!!!

Edited by b0r1ng
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nevar saprast, bet garlaicīgais ir baigi sakarīgi sācis runāt. zelta vārdi. tieši tā arī ir.

edit. es saprastu Murdziņa cepienu, ja es prasītu naudu par vietu.

mēģini saprast vienu, bezmaksas spots vienmēr būs pārāks par maksas (šāda tipa pasākumam).

Link to comment
Share on other sites

Murdziņ, nesaprotu ko Tu cepies. Ja patiešām vēlies ierasties, ar autobusu 1.5h/3€ atripo uz Rīgu un pārsēdies pie kāda mašīnā. 0 problēmas. Varēsi i piemesties kā cūka, i neatstāt miljonu deģī. Nevajag taisīt jaunas problēmas, pietiek ar esošajām.

Pusdzīvā spotā ir māja, elektrība, nojume, upe, malka, nav kaimiņu. Ekstras vairāk nekā vajag.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...