Jump to content
GIGN Forum

LEC piedzivojums nedelas garuma


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Tas nav tas pats kas liderisma akademija. Like... tam nav nekas kopigs ar to. Es personigi pazistu lielako dalu vaditaju un organizatoru un vini ir krutakie pipari ever!

BTW- tur var ari doties tik veci chali ka cash^. Diemzel tik fuckedup negativi noskanoti cali ka deadalive gan tur varetu nebut velkometi.. but who knows.. :)

Beefs

edit: tas ir nedelu gara piedzivojumuj nometne ar daudz fiziskam aktivitamem nevis sedesana vienam otram preti telpa un kopistiska raudasa..

edit2: pieredzejusie instruktori bus

Laura Ansone Piedzīvojuma Gars Tūrisma nodaļa

Viesturs Lūsis Piedzīvojuma Gara valdes priekšsēdētājs

Dzimis ideju ģenerators un eksperimentētājs, kurš nebaidās riskēt un darīt to ko iepriekš citi nav darījuši, taču vienmēr prātā apakšā stāv racionāls apsvērums vai aprēķins. Šī apmācības Viesturs organizē, jo tic metodikai ar kuru strādā. Viesturam patīk redzēt cilvēku pašizaugsmi un neizsakāms ir gandarījums, kad kāds jauns uzdevums vai metode ir devusi cerētos augļus.

Atis Ķenģis Piedzīvojuma Gars apmācību nodaļas vadītājs

Šogad cenšos izprast antropoloģiju. Auklēju LEC jau no pirmā LEC, jo gribu redzēt sev apkārt bezgala stiprus, pašpietiekamus uz vērtībām balstītus sociāli atbildīgus piedzīvojumu meklētājus, kas pāraug mani meistarībā arvien, arvien. Mīlu sekot līdzi cilvēku attīstībai un atrast veidus, kā pacelties viņu augstumā arī pašam.

MGG jeb Mazo grupu gariņi

Ilze Vanaga Piedzīvojuma Gars apmācību nodaļa

Šobrīd aizrauj personīgā attīstība

(gan sava, gan citu), mīlestības vadīta darbība,mierpilnums,daba un piedzīvojumi.

Pēdējā pusgada laikā Ilze braukā apkārt, piedzīvo, izdzīvo un mainās.

Nothing is true, everything is permitted.

Katrīna Jansone Piedzīvojuma Gars Mārketinga nodaļa

''Viss un visi ir nenormāli, nekas nav normāls tāpat kā es.

Visu vai neko, bet labāk visu un bez nožēlas.'' /Katrīna Jansone/

Linda Bergmane

''No vienkāršas "mājās sēdētājas" esmu kļuvusi par personu, kura cenšas iesaistīties pēc iespējas vairāk. Mācos kļūt par iespējami labāko līderi savai komandai. Izbaudu katru iespēju mācīties un uzzināt vairāk. '' /Linda Bergmane/

Liene Pekuse Piedzīvojuma Gars apmācību nodaļa

Mūžam priecīga un smaidīga, mīl braukt ar riteni vēlās vakara stundās. Viņai svarīgi ir saglabāt latviešu tautiskās vērtības, viņa pieprot gan tradicionālo dziedāšanu, gan kokles spēli. Māksla viņai ir ļoti mīļa, tajā Liene jūtas vislabāk, reiz pabeidza arī mākslas skolu. Citos cilvēkos visaugstāk vērtē godīgumu un sapratni, tādēļ šīs pamatvērtības cenšas visvairāk attīstīt arī sevī.

Santa Grīva Piedzīvojuma Gars mārketinga nodaļa

Santa - ātra un bez žēlastības. Mīl stāstīt un klausīties citu stāstos. Māk iedvesmot un parāda citiem kā palūkoties uz lietām no gaišās puses. Risinājums ir vienmēr!

Psiholoģiskais atbalsts

Kristaps Stepanovs

'' Man ir svarīgi dzīvot dzīvi tā, lai vēlāk justos, ka esmu pieņēmis pareizus lēmumus. Galvenais ir dzīvot ar pilnu krūti. Elpojiet dziļi! '' /Kristaps Stepanovs/

Atbalsta gariņi

Viktorija Maksimova Piedzīvojuma Gars apmācību nodaļas koučs

Sandijs Silavs Piedzīvojuma Gars apmācību nodaļas koučs

Rota Guļevska Piedzīvojuma Gars internacionālo projektu koordinators

Labo sajūtu gariņš

Beāte Bēvalde Piedzīvojuma Gars mārketinga nodaļas vadītāja

Jo ticu cilvēkiem! Jo ticu viņu sapņiem un iespējām! Jo ticu, ka tikai mācoties mēs kļūstam par tiem cilvēkiem, kādi vēlamies būt.

edit3: organizatoru bildēs Viesturs Lūsis ir mans brālis. Tas otrs briļainais keks ir Zviedrijas karalis! Parādiet man divīša bildi kur viņš spiež roku Karlam! ;)

4028074.jpg?218

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...