Jump to content
GIGN Forum

Austiņas


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

5h baigi dārgi liekas. Tas ir +20eiriki. Es tāpat svētdienas spēlētājs. Kam man ausis pa 70eiro?

Ok, iemetot salidzini.lv ir cits skats uz cenām. Skatījos iepriekš 4games.lv

Tad jau 5h ir tādā pašā cenā gandrīz. Kaut vai no teras vai dateks paņemt.

5H ir ar ausīm draudzīgas? Lieli tie kupoli?

Link to comment
Share on other sites

Labāk paņem SteelSeries siberia V2. Man tā liekās smukākas un ērtākas.

Ja pareizi atceros tad pie atkara viņas maksāja 54 eur un vajadzētu būt arī uz vietas. Ja nav tad divu dienu laikā viņas atnāk, bet tur jau Tev sīkāk atkars atbildes.

Link to comment
Share on other sites

tur jau Tev sīkāk atkars atbildes.

Šodien piektdiena. Tikt pie viņām varēs tikai nākamnedēļ. Ātrākais pirmdiena-otrdiena. Cena 54€, baltā krāsā. Ja interesē, uzsit PM.

Plus, pievienojos LAVRx + AmE. Pats Siberia V2 lietoju un priekš kontras ir kā nākas. Mikrofons arī pēc mahimas 5€ neizklausās.

Link to comment
Share on other sites

Lielākā daļa gaming headseti ir sūdīgas austiņas + sūdīgs mikrofons par nepieņemami augstu cenu, jo ražotāji acīmredzot tērē vairāk naudas mārketingam un smukai kastei nekā pašām austiņām. Lai gan Siberia v2 skan samērā normāli, par to pašu cenu vai nedaudz piemaksājot ir atrodami labāki varianti.

Par ~50 eur var nopirkt Sennheiser HD-429 vai Takstar HI-2050, kas skanēs labāk kā jebkurš gaming headsets. Priekš mikrofona piemet klāt Zalman zm-mic1 par 7 eur.

Ja tomēr tev obligāti vajag gaming austiņas, tad par 75 eur var dabūt HyperX Cloud.

Plus ieteiktu noskatīties šo video: https://www.youtube....h?v=3fD-M1F6L4g

Edited by Kilgors Trauts
Link to comment
Share on other sites

Autor, dieva dēļ neklausies Kilgorā, viss ko viņš ir spēlējis ir tf2 kur nekādu (almost) skaņu nevajag priekš soļiem etc. Tās austiņas ir radītas mūzikai, tev spēlē nahuj tos basus etc nevajag . Siberia ir overpriced shits no stealseries un HyperX Cloud esot ahujena bet reāli tie ir +20 euro tavam budžetam + tur tu mazliet maksā par vārdu.

Reāli kilgors ir lohs un Long life king Plantornics Gamecon 788.

+best miķis ever krakeni un citi stealseries overpriced huiņa var iet dirst

+tu reāli maksā par performanci nevis brandu vai spīdīgu sūdu kurš skan pēc dirsas un var mainīt krāsiņas draiverī..

+Ahujena ērtas like visu dienu var sēdēt un noņemot austiņas tev ausis nesāpēs.

Peace out.

Link to comment
Share on other sites

Atom, Tu lieto arī tās Gamecon ausis šobrīd? Ja Tu tā viņas slavē, labprāt pats paņemšu, jo Sibērijas ir vecas un volume griešanas shits pa defu sāk birt nost.

Vai šīs ausis priekš CS ir kā vajag? (soļu dzirdēšana, to precizitāte)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gamecom 788 ir the best savā budžetā.. pat ja viņas maksātu nedaudz zem 100 eur, teiktu ka būtu tā vērtas ērtības+skaņas+mic kvalitātes ziņā, varbūt ne gluži plastmasas builda dēļ, bet tādēļ viņas maksā 45 eur. Pats 2+ gadus izmantoju Gamecom 780, kuras ir identiskas, 788 vienkārši ir jaunāks modelis, bet speci tādi paši. Manējās Gamecom 10x lidoja pret grīdu, pret sienu, pret monitoru, tik un tā strādāja.. sāku izmantot 9H tikai tādēļ ka tās sponsorēja un Gamecom aizgāja pie dieviem manis paša vainas dēļ, bet tik un tā manuprāt labākas par 9H ausīm kuras tagad izmantoju, lai gan 3x dārgākas. Par Kilgora minētajām Sennheiser ausīm nemācēšu teikt, neesmu saskāries ar Sennheiser lētā gala ausīm, un arī nevēlos. Ja tu ņem Sennheiser, tad tu maksā 150-200 eur, un arī dabū labu produktu, bet 50 eur budžetā čakarēties ar kaut kādām ausīm priekš mūzīkas un tad vēl līmēt klāt modmic? no thanks, mēs galu galā esam geimeri un elementārāk ir nopirkt normālu headsetu, kurš nav overpriced brenda dēļ (Beats) ar mic, kā par piemēru, Gamecom 788.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Atom, Tu lieto arī tās Gamecon ausis šobrīd?[...]

Vai šīs ausis priekš CS ir kā vajag? (soļu dzirdēšana, to precizitāte)

Jup, es un 3 čali no manas komandas viņas lieto kā jau Jeryrazz teica pat ja viņas maksātu 100Euro viņas būtu to vērtas. Es tev vecais iesaku paņem tās ausis un tu to nenožēlosi un tad kad viņas nomirs (pfu pfu pfu) tu gribēsi tikai tādas..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Autor, dieva dēļ neklausies Kilgorā, viss ko viņš ir spēlējis ir tf2 kur nekādu (almost) skaņu nevajag priekš soļiem etc. Tās austiņas ir radītas mūzikai, tev spēlē nahuj tos basus etc nevajag .

Lūdzu nestāsti cilvēkiem muļķības. Gandrīz visi gaming headseti ir closed back, kas nozīmē to, ka tiem ir mazāks soundstage nekā open back austiņām un arī tendence uz izteiktāku basu. Priekš CS:GO jo lielāks soundstage jo labāk.

Par Kilgora minētajām Sennheiser ausīm nemācēšu teikt, neesmu saskāries ar Sennheiser lētā gala ausīm, un arī nevēlos. Ja tu ņem Sennheiser, tad tu maksā 150-200 eur, un arī dabū labu produktu, bet 50 eur budžetā čakarēties ar kaut kādām ausīm priekš mūzīkas un tad vēl līmēt klāt modmic? no thanks,

Protams, ka tās austiņas nevar salidzināt ar 150eur + steelseries, bet priekš price/performance viņas ir labas un būs labākas kā lielākā daļa gaming headseti.

Mikrofons nav nekur jālīmē viņš vienkārši piespraužas pie vada. Vienīgā problēma ir, ja tu lieto voice activitty, jo tas mic reaģēs uz vissīkāko skaņu.

mēs galu galā esam geimeri un elementārāk ir nopirkt normālu headsetu

Tam es patiesībā piekrītu. Ja galīgi negribas čakarēties, bet vajag kaut ko, kas vienkārši strādātu un būtu gana labs, tad ņem kādu no augstāk minētajiem gaming headsetiem un dzīvo laimīgs.

Link to comment
Share on other sites

Lūdzu nestāsti cilvēkiem muļķības. Gandrīz visi gaming headseti ir closed back, kas nozīmē to, ka tiem ir mazāks soundstage nekā open back austiņām un arī tendence uz izteiktāku basu. Priekš CS:GO jo lielāks soundstage jo labāk.

Saki ko gribi,bet tavs variants nopirkt cheap ass sennhaiserus kas ir pārbāzti ar basu etc. nevienam nah nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Saki ko gribi...

ok

Es gribēju informēt cilvēkus, ka lielākā daļa gaming headseti ir pārcenoti un ar sliktu skaņas kvalitāti, un ka gandrīz vienmēr var atrast alternatīvas non gaming austiņas + mic ar labāku performance par to pašu cenu. Šajā sakarā ieteiktu izlasīt rakstu par skaņas optimizāciju iekš csgo: http://12bytes.org/a...nd-optimization

Citējot no raksta, padomi iegādājoties austiņas priekš CS:GO:

So, if the audiophiles, the hardware geeks and some of the folks who seem to have a deep understanding of the Source game engine are correct, then the following seems to be the best advice for choosing a headset/headphones:
  • Any phones directed toward gamers are most often overpriced and of very poor build quality with horrible sound reproduction
  • Surround sound phones are largely marketing hype for selling inferior products to consumers that don’t know any better
  • Surround sound phones with multiple drivers use very small drivers because of the space limitation, resulting in very poor sound reproduction
  • Analog stereo phones that connect directly to an internal sound card or external DAC seem to offer the best possible sound quality
  • Buying a decent headphone and then adding your own microphone, such as the Zalman ZM-MIC, may offer the very best bang for your buck.
  • Open-back headphones, verses closed, will offer a superior soundscape which is better for determining from which direction a sound originates, at least for left, center and right

Tas ir atrunāts daudzās vietās un savus ieteikumus neesmu izrāvis no zila gaisa. Turpretim tavi pamatojumi šajā tēmā pagaidām ir bijuši: "Kilgors lohs", "šitās austiņas ir ahujena" un "nevienam nah nevajag". Lieliska argumentācija ģēnij.

Kā jau teicu iepriekš, priekš daudziem tas ir pārāk liels čakars - atsevišķi austiņas un mic jāpērk un jāliek kopā, īsti arī nevar saprast kuras ausis pirkt. Nu tad jāpērk tās uz kurām rakstīts, ka paredzētas gamingam. Un ja cilvēks nopērk kādu no nedaudzajiem normālajiem gaming headsetiem tad viņš arī neko daudz nezaudē un aiztaupa sev čakaru, bet tas nenozīmē, ka tas ir vienīgais un labākais variants. Nedaudz piepūloties un pameklējot var atrasts alternatīvus variantus, kas lietošanas mērķim kalpos labāk. Līdz ar to var teikt, ka viss ir atkarīgs no individuālā cilvēka vajadzībām un vēlmēm.

Tas ka tevi tas nah neintresē, nenozīmē ka nevienam citam tas nebūs noderīgi. Liekas, ka tev bail savās mazajās smadzenēs ielaist jebkādu jaunu informāciju. Piedevām tu pats neko nezinot par tēmu saki, ka man nav taisnība un izplati nepareizu informāciju. Lūdzu izdari citiem pakalpojumu un vairs neposto tēmās par audiotehniku vai par jebkādu citu datortehniku, jo kā redzams tev galīgi nav ne jausmas par ko tu runā.

Edited by Kilgors Trauts
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

5.1 funkcija nav vienmēr jaizmanto.. neviena normāla būtne to 5.1 funkciju @csgo tā pat neizmanto, ja nu vienīgi silveri..

Beidz gudri dirst un nepis cilvēkiem mozgu. Es tik saku, ka priekškam pisties, ja vari paņemt top notch austiņas pa 50 euro kuras tavu hybrid sūdu izdrāzīs visās kvalitātēs. Prakse over teorija vecīt.

Link to comment
Share on other sites

5.1 funkcija nav vienmēr jaizmanto.. neviena normāla būtne to 5.1 funkciju @csgo tā pat neizmanto, ja nu vienīgi silveri..

Jā, tajā rakstā tieši tiki pierādīts ka no 5.1 un citiem surround sound risinājumiem cs go nav jēgas. Es tikai īsti nesaprotu, ko tu ar to gribi teikt. Vai tas kaut kādā veidā ir domāt kā pretarguments manis teiktajam, vai kā? Vai tu to rakstu izlasīji?

Beidz gudri dirst un nepis cilvēkiem mozgu

Es nediršu, kā jau minēju iepriekš manis teiktais nav mans subjektīvais viedoklis, bet gan balstīts uz informācijas no dažādiem avotiem un cilvēku atsauksmēm. Es saprotu, ka tev personīgi nepietiek brain power lai iebrauktu šajā tematā, bet tā ir noderīga informācija, kas kādam var palīdzēt. Es nesaku - "nekādā gadījumā nepērc nevienu gaming headsetu". Taisni otrādi, saku, ka ir dažādi varianti un viss atkarīgs no individuālajām vēlmēm un vajadzībām.

Es tik saku, ka priekškam pisties, ja vari paņemt top notch austiņas pa 50 euro kuras tavu hybrid sūdu izdrāzīs visās kvalitātēs. Prakse over teorija vecīt.

Atkal, man riebjas atkārtoties - izlasi manis iepriekš rakstītos postus vai to rakstu. Tur lieliski paskaidrots, kāpēc par tādu pašu cenu var atrast "hybrid sūdu", kas būs labāks par tavām top notch gaming ausīm.

Pieņemu, ka tava prakse ir bijusi spēlēt csgo ar pāris gaming headsetiem. Un tu uzskati, ka tavs viedoklis ir pārāks par reāli veiktiem testiem un daudzu citu cilvēku viedokļiem un atsauksmēm, kuriem bijusi pieredze ar dažādiem gaming headsetiem un austiņu + mic kombinācijām?

Tev derētu iemācīties, ka tava personīgā preference nenozīmē ka tā ir absolūta patiesība un ka visi kas domā savādāk ir lohi.

Edited by Kilgors Trauts
Link to comment
Share on other sites

Paldies par info, bija interesanti palasīt cilvēku viedokļus. Pagaidām pasūtītas ir saucamās "geimeru" austiņas, 5H. Redzēs. Nepatiks, varēšu atgriezt.

Esmu, jā, tiešām dzirdējis daudz labu par tām Senn... ausīm, draugs arī lieto.

Par to game.., pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu, bet vienmēr pienāk pirmā reize.

Pagaidām paldies, gan jau kādam ar šis info noderēs/noderēja.

Link to comment
Share on other sites

Atom. Lieta ir tāda, ka mēģināšu tādas, kuras iegādājos. Protams, auss aizķēra arī Gamecom.

Cilvēks grib pirkt Mazdu.

Borings saka, ka mazdas gavno - BMW da best.

Lavrx, saka, ka viss sūds izņemot Hondas ar līdzi nākošām saulenēm.

Trešais iedirš to, ka Ferrari ir stūre.

Ceru, domu saprati.

Dumps.

Lai nav jātaisa jauns topics, cerams, ka kāds te vēl skatīsies.

Cena tā pati, gaming mouse.

Lets the fight begin.

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...