Jump to content
GIGN Forum

Austiņas


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Ieteiktu Beyerdynamic DT-990 Pro, bet nezinu kā ir ar skaņas izolāciju. Mikrofons protams nav, jo tāda līmeņa ausīm tas nav nepieciešams, kā arī neesi minējis pēc tā vajadzības.

Ā, un vēl par klaviatūru - paņem kādu no lētajām, jo uz dārgāku pusi nāks vien tik mehāniskās, kuras ir skaļas. Teorētiski ir mehāniskās, kas ir klusas, bet vai pietiekami... Vari apskatīt Matias Quiet Pro.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi panākt labu skaņas izolāciju, tad jāskatās uz closed back austiņām, kas labi pieguļ galvai. Earpadu materiālam arī var būt neliela nozīme, piemēram, ādas earpadi izolēs skaņu labāk, kā velūra. Tas gan nozīmē arī to, ka ausīm netiek pievadīts gaiss un līdz ar to var sakarst un kļūt nekomfortabli.

Labs variants varētu būt Kingston Hyperx Cloud - cena atkarībā no versijas 75 - 100 eur. Ērtas, sakarīga skaņas kvalitāte, līdzi nāk noņemams mikrofons.

DT 990 diezvai būs labs variants, jo austiņas ir diezgan atvērtas un līdz ar to nenodrošina pārāk labu skaņas izolāciju, bet tajā cenu diapazonā (~160 eur) ir pieejamas DT 770, kurām skaņas izolācija ir laba un ja salīdzina ar Kingston tad arī kvalitāte un komforts būs augstākā līmenī. Ieteiktu gan skatīties uz 80 vai 32 omu versijām, jo priekš 250 drošvien būs nepieciešams papildus iegādāties arī pastiprinātāju.

Par ~170 eur varētu dabūt Beyerdynamic Custom One Pro, kurām drošvien ir labāka skaņas izolācija, bet komforta līmenis nedaudz mazāks par DT 770. Līdzi nāk noņemams mikrofons.

Edited by Kilgors Trauts
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kāpēc uzdod jautājumu tā, ka tās būtu jaunas un ļoti ekskluzīvas austiņas? Nosaukumu arī nepareizi esi uzrakstījis. Kopēju un neatrada. Domāju, ka kaut kas nav pareizs nosaukumā.. un tā arī bija.

Tepat GIGN vari caur mani dabūt:

Plantronics GAMECOM 788 SURROUND SOUND, HEADSET - 46€

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Lietoju Siberia V2. Kāda vaina? Es nesūdzos. Priekš CS man der. Mūzikai u.c stuff gan citas jāmeklē. Skatos uz Beyerdynamic DT 770 PRO. Labprāt pamēģinātu tās GAMECOM. Pēc reviews izskatās ļoti solīdi. Par to cenu grēks neņemt.

Es Exx vietā ņemtu GAMECOM.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...