Jump to content
GIGN Forum

Start up tips


Traffic
 Share

Recommended Posts

Jautājums ne par programmēsanu, bet gan drošu jauna projekta uzsākšanu.

Varbūt kādam ir saglabāts kāds raksts, pašam ir pieredze vai zināšanas par to kā droši uzsākt šajā gadījumā jauna sociālā tīkla izstrādi, lai nebūtu intelektuālā īpašuma zādzības, pats beigās no tā neko neiegūtu, un vienkārši netiktu apčakarēts? Viens es to vienkārši nespētu laicīgi izstrādāt un uzturēt.

Pašreizējā darba vieta arī izstrādā web projektus. Kādas domas, ja es ar ideju grieztos tur? Cik daudz var/ ir nepieciešams izpaust par projektu? Ideja ir ļoti vienkārša tāpēc, jo mazāk es kaut ko teiktu, jo labāk, bet tad iespējams neviens uz to neparakstītos?

Kā jau minēju - ideja ir jauns sociālais tīkls. Būšu pateicīgs par jebkāda veida informāciju ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vispirms veic tirgus izpeti. Parliecinies, cik loti tava ideja ir unikala Latvijas griezuma un cik ta ir unikala pasaules griezuma. Pec tam izdoma, kada veida tava ideja pelnis, ka tu uzrunasi klientus un cik tev tadu bus.

Tikai ar ideju iet pie investoriem ir stulbi, jo neviens naudu nedod. Vajag jau kaut kadu minimal working package. Lai ietu pie startup investoriem biezi vajag ari eksistejosu lietotaju bazi un promisi par potencialu scaleup daudz lielaka meroga.

Reti kursh investors bus ieinteresets, ja tava ideja targetos tikai Latvijas tirgu.

Tu drosi vari griezties ar savu ideju esosaja darba vieta - sanemsi veseliigo kritiku! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...