Jump to content
GIGN Forum

Bans matainais


Buhar
 Share

Recommended Posts

Daudzās epizodēs izskatijās tā, ka Tu speciāli neredzi/ nedzirdi keksus, kuri Tev ir blakus/ aiz stūra, lai neizraisītu liekas aizdomas, pirms tie paši neuzprasās, taču tai pat laikā citās vietās perfekti zināji, kur atradīsies pretinieks.

Būtu labi, ja kāds acīgs noskatītos šo.

Link to comment
Share on other sites

dzekam vai nu ahuunas austinjas ar kuram dzird jau tad kad pretinieki piedzimst....

bet dazos momentos vispar nedzird kjipa neko bet zin kur ir...

pirmais raunds jau pec wehaskas smird kur nu vel caur vartiem zinadams kur atrodas sagadishanas? nedomaju gan...

BANU pagaidam atstajam , iedevu demku vienam keksam kurs pateiks savas neitralas domas....

Edited by Umad
Link to comment
Share on other sites

1. rounds? -2 ūdeni un tad nomiru no muguras? Par ko vispār ir runa? Visus redzēju, nošavu, kāds wh? Apskatījos visu demo pats - pilnīgi nekā.

Ir kāds moments, kur "nu točna jābūt baigai haļavai vai wh"? Iemesls "varbūt wh vai arī labas austiņas", manuprāt, ir nedaudz par maz manā gadījumā. Es gignā CS kapājis esmu 15(?) gadus. Es saprotu, ka tas nebūtu īpaši svarīgi, ja tiešām būtu konkrēti, pārliecinoši momenti, bet vai jums tiešām liekas, ka es tagad sagaidīju, kad serveri atgriežas dzīvība, lai nu tagad uzinstalētu wh un tik sāktu krušīt? Visiem ir dienas, kad aims ir labs un dienas, kad nevienu nevari nošaut, ne?

Man to imunitāti uz 'Buhar', starpcitu, iedeva pēc kārtējā nepatiesā bana, jo, admins nespēja atbanot, un macho bija pārliecināts, ka es nečītoju tad, un nekad arī nečītošu. CS čīti man nekad nav bijuši - pat uz kompja apskatīšanai. Gribētu, lai tieku atbanots, jo nav poh.

Link to comment
Share on other sites

Saproti, ja Tu brīžiem speciāli neizliktos, ka blakus neviena nav, lai gan čali konkrēti var dzirdēt vai saprast, ka viņš tur ir (vairākas epizodes bija), tad citādāk. Taču, tai pat laikā, tālumā, kur toč nevar zināt, ka kāds izskries, pēkšņi izdomā paskatīties un sagaidīt (arī vairākas epizodes). Es gan nezinu, kas bija iepriekšējās dienas, tur var Zorg un analgins pakomentēt vairāk.

Ok, es arī neesmu vairs šajā spēlē tik advancēts, bet nu spēle Tev tāda neloģiska - spēlē labi, taču pietēlo, lai pārāk nekrīt acīs.

Link to comment
Share on other sites

Principā visas iepriekšējās dienas tādā pašā stilā spēlēja. Nav katrs parastais muļķis ar wh, kas skrien virsū uz kuba. Ļoti pārdomāti spēlē, izvēlas kur iet,tā lai viņu no muguras nepaņem. Citas reizes, kā tu ali saki, bišku pietēlo, it kā nezinātu, kaut gan labi varēja redzēt.

Link to comment
Share on other sites

Izrādās, ka man nav vairs xub. Kāds varētu unbanot viņu lūdzu, bāzējot uz to, ka es mēģināju noskatīties demo ar čītiem uz stīma un dabūju VAC ban :D. (nevieni čīti nestrādāja anyway, bet laikam pietiek ar to, ka tev uz datora viņi ir). Un par cik viņa steam konts nav VAC banots, IMO var diezgan droši teikt, ka viņš ir dzimis haļavičiks kas labi šauj.

Edited by Zorg`s
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

viedoklis no neitralas puses :

Saab no kso: Noskatījos kādas 15min. , tālāk vairs neskatījos.

Ja tālāk ir tāpat kā pirmajās minūtēs, tad [] nav.

nu tad znacit dzimis halavciks.... ka jau augsa vins mineeja ir dienas kad ahuun iet un dienas kad vispar neiet , nevar nepiekrist... tad tik japiesakas uz WCG un aiziet....

VISIEM LAIMIIG JAUNO 2016 MERKAKU GADU !1!!!!!

monkey.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...