Jump to content
GIGN Forum

Overwatch


atkars
 Share

Recommended Posts

Ja kāds prāto ņemt overwatch, tad man niks battlenetā atkars#2198.

Kas ir overwatch? http://eu.battle.net/overwatch/en/

Open beta 5-9. maijs.

P.S.

Sellout nedaudz: pie manis būs iespēja iegādāties Overwatch for PC/PS4/XONE. Cenu zināšu nedēļu pirms spēles release date.

(10.07.2016) GIGN spēlētāju tops (medals/game) pēc watcher.gg

ow-gign-medals.png

(02.08.2016)

gign-ow-02-08-16.png

Link to comment
Share on other sites

Nu kā? Man jau riktīgi patīk. Un tas Blizzard quality polish mmmmm. :)

@atkars: ir iespēja ka tava cena varetu būt zemāka par digital purchase cenu? (40€ / 60€ ) ?

----------------------

OddishLV#2694

Link to comment
Share on other sites

Pirmie iespaidi - nenormāli slow-paced. Vienīgie chari, ar kuriem neapnīk un pēc pirmās nāves negribās alt+f4, lai atkal 30 sekundes vilktos uz otru mapes galu ir tracer un tas samurajs.

Link to comment
Share on other sites

Diezgan garlaicīga liekās. Kaut kas nedaudz pietrūkst un man kā vecam TF2 spēlētājam visu laiku iekšā sēž tas, ka ļoti, jo ļoti traki līdzīga TF2 uztaisīta - sākot ar klasēm, game modiem un pat vizuāli liekās nedaudz līdzīga. Varbūt pēc tad kad iznāks full versija būs ievērojami labāk, bet pagaidām pēc betas paspēlēšanas galīgi nevelk tērēt 60 EUR.

No otras puses, ja ir visi savējie komandā tad varētu būt pat ļoti interesanti - galvenais pareizi sadalīties pa klasēm. Tagad principā visu laiku trāpās 2 offensive, 2 sniperi, 0 supporti un pārējie kā pagadās un attiecīgi ar tām klasēm kas pagadās spēlē arī tieši tāpat.

Link to comment
Share on other sites

Kur esi rāvis, ka viņa maksā 60€? Origin edition ar nevajadzīgiem skiniem jā, bet standard versija ir 40€. Let's do some research.

Saskatu līdzību ar tf2 tikai vienā misijā kur jāstumj tie autiņi un tas ir viss. Citiem varbūt šķiet savādāk, bet kāda atšķirība, lai jau līdzinās labai spēlei. Team fortress jau nebija mēsls, tieši otrādi.

Link to comment
Share on other sites

Baigi cenu nepētīju, tas gan un ne tas šoreiz ir būtiskākais.

Vispār biju domājis to, ka kaut kas pietrūkst un nevar baigi ilgi nospēlēt.

Par līdzību ar tf2 - misija kur jāsavāc A un B punkts arī ir tas pats, kas tf2 tikai šeit nav retake iespēja. Tas ka salīdzinu ar tf2 nenozīmē, ka tf2 bija sūds. TF2 sākotnēji bija pat aizraujošāks - personīgi es ilgāk par 2-3 mačiem Overwatchu nevarēju nospēlēt vienā piegājienā.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau dienā jānospēlē 10 spēles. Izspēlē pāris un pietiek. Grūti ir un būs aizstāt kontru un mobas, kuras neapnīk un var spēlēt ikdienā. Nevar nepieminēt, ka vēl būs competitive/ranked vai kā vēl sauc. Tad arī vēl turnīri, visi strīmi u.t.t.

Nezinu, man jau patīk. Kad iznāks, jāņem ciet. Ikdienā kaut pāris spēles izrauju. Spēle jau nemaksā 60€ salīdzinot ar jebkuru jauno Call of Duty, kur katrs ir vienāds ar iepriekšējo. Šis ir kas jauns.

Link to comment
Share on other sites

Es kapāju kā traks :DD Man patīk viss kas šeit ir. Visas klases var būt jaudīgas, ja māki ar viņām spēlēt. Performance vispār amazing. Ne reiz nav bijuši frame drop or kāds random crash.

Ceru gan uz karšu pavairošanos ātri.

Edited by Print`Screen
Link to comment
Share on other sites

Spēle ļoti laba. Daudzi salīdzina ar tf2, arī es, līdz ar to tas jau ir plus. :D Vakar gan trāpījās premade pretī, kur viens džeks tā vien likās, ka tikai ar tracer ir spēlējis kopš day1. Tik apnicīga klase, pat liekas OP, bet varbūt mēs tik nūbi un nemācējām sākotnēji pretoties. Kaut kas viņiem būs jādara ar klasēm, dažas ir pārāk labas. Tas pats tracer. Nezinu, vai tur cooldown jāpaceļ vai skilli jānerfo, bet imo2gud. Tas pats mcree flashbangs un braucošs bastions uz payload.

Link to comment
Share on other sites

zinu. vnk šie twičā tur centās manīgus tekstus rakstīt (kaut kādas lielas figūras vairākās pasulēs pilsētās izlika) kā arī spēlei parādījās iespēja uzspiest play, lai gan pēc betas nevarejā nemaz ieiet....kapēc lai tas parādītos?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...