Jump to content
GIGN Forum

Pelite + paliktnitis


piedirsas
 Share

Recommended Posts

Viss atkarīgs ar kādām pelēm iepriekš esi spēlējis un pieradis (ambidextrous/ergonomic) es vissticamāk būtu ņēmis zowie EC/Rival 300/finalmouse ergo jo man patīk ergonomic. Rival 100 ir ambidextrous bet ja patīk tā forma tad būs ok, arī sanāk tavā budžetā. QCK Mini salīdzinoši mazss, labāk būtu QCK/QCK+ ja uz galda ir pietiekoši vieta, bet nu skaties pats. Katrā ziņā labi ka paņemi no steelseries nevis random noname sūdu ar 50,000 dpi, steelseries ir diezgan nice RMA supports ja kādreiz kaut kas notiek, aizsūti defektīvo produktu un atsūta jaunu :)

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Noteikti neieteikšu Razer produkciju. Šobrīd lietoju 2 Razer peles - Mamba Tournament Edition un Hex (ar 6 pogām). Uz mana vecā kompja abas peles vienkārši čakarējās, lagoja, de-sync un citi sūdi. (nācās raut laukā un spraust atpakaļ iekšā USB portā.). Liels pārsteigums bija, ka mamba ir ļoti viegla pēc svara. Šobrīd turpinu lietot abas uz jaunā kompja, problēmu nav kādu laiku, ja atskaita, ka Mamba edition pelei sānos (blakus mouse4, mouse5 pogām), kur tavs īkšķis atduss kamēr šļūkā riņķī ar peli, tās gumijas figņas nāk nost (nedomāju, ka man īkšķis nenormāli svīst, ka tā nodilis). Hex peli maz lietoju, bet problēmas nesagādā. Kā arī jāņem vērā, ka nezināmu mistisku iemeslu dēļ, dažiem datoriem ir problēmas ar Razer Synapse programmu. Spēles neiet, laggo. Visām problēmām, protams, ir visādi risinājumi, bet kamēr atrodi pareizo iemeslu, esi jau aizgājis kukū. Kur nu vēl runājot par JOBANO surround feature, ko tu nejauši iegūsti par "brīvu". Sakalibrēs tev austiņas tā, ka nesapratīsi, kur priekša, kur pakaļa.
Savukārt, runājot par palikņiem, esmu lietojis Razer Goliathus control (kurš man patika vislabāk) un tagad Goliathus speed, kurš vairs nav "speed" pēc 3 mēnešu lietošanas laika (karoč mēsls). (abi bija "extended" izmēra palikņi)

Mana mīļākā pele vienmēr ir bijusi Logitech G9, bet viņas vairs neražo un pat ja ražo, nezinu, kur nopirkt.

Un jā, es zinu, ka pats esmu vainīgs, ka iekritu uz spīdīgām Razer lietiņām. Šobrīd pārēju uz full Steel Series setup. 

Link to comment
Share on other sites

Razer deathadders (chroma) strādā bez problēmām. Vecās 2013 versijas draugiem arī vēl ir. Par DA nekas slikts nav dzirdēts, kamēr par visu pārējo tikai sliktais. To jau varam redzēt vienu postu augstāk. :D Pašam tāpēc nav interese ņemt kaut ko citu no razer, only DA.

Iepriekš bija steelseries rival - pēc pus gada gumijās bedre. Tur, kur īkšķis, piemēram. Pirms rival bija steelseries kinzu v2 pro - rullītis "lēkāja". Ātri kustinot uz sāniem varēja dzirdēt kā kratās. Peles no viņiem vairs neņemšu.

SS mehas klaviatūra goes strong (6gv2) un paliktņi viņiem ir super. Bija qck+ un tagad qck heavy - abi super. Qck+ aizgāja, jo pērkot rival izdomāja vēl paliktni arī. :D

TL;DR SS klaviatūras un paliktņi ir ņemami, Razer ņemams tikai viens produkts. :lol:

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Razer DA 2013 Edition ir laba pele, par pārējām nezinu, bet cik lasu tad nekas īpašs.

Principā Razer var ņemt mehānisko klaviatūru, pārējo no SS perifērijām. Man ir SS Siberia v2 + rival + QCK mega size, lietoju jau kādu gadu, un esmu ļoti apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

lol, steelseries i ritiigs sūds... dabuju peli no garantijas, tieshi menesis pagajis un atkal kreisais taustiņš beigts :D 

 

Domaju ka vajag pirkt kadas citas firmas peliti, ko iesakat? Tagad skatos uz zowie pelītēm, tik isti nezinu kuru modeli. Lai eerti ar claw grip 

Edited by piedirsas
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...