Jump to content
GIGN Forum

Atjaunot?


hariits
 Share

Recommended Posts

Sveiciens visiem! 

Ir pagājis krietns laiciņš kopš GIGNs ir pazaudējis savu slavu kā fantastisks Public serveris. Mūsdienās visi serveri ir balstīti uz vienu mapi (piem. only dustbowl vai badlands) un spēlējošajiem spēlētājiem nav balsstiesību izvēlēties nākamo mapi. Vai arī populāri tagad ir nestandarta serveri kā kaut kādi zombiji vai robotu kaujas. 

Pirms, reāli, kāda gada, pārdevu visu savu backpacku par lielu summu, pēdējais, kas palika bija mediķa labs unusuals, kuru beigās man izkrāpa, pateicoties kaut kādai kontu dublēšanai, kad ar savu starpnieku sanāk ieberzties. Sikāk par to te var atrast - Topiks ! Tagad jau ir pagājuši kādi 5 mēneši kopš atsāku pa nopietno (for fun) spēlēt un TF2 ir izmainījies līdz nepazīšanai. Cenas ir drastiskas palikušas. Parādījušies visādi nejēdzīgi skini (pārmantots no CS:GO), gandrīz nekur treida saitos nav iespējams iegādāties klasisku strange ieroci, jo pārsvarā visi ir upgreidoti uz killstrīkiem, sheeniem un citām dārgām nejēdzībām. Tā arī treida saitos neatradu, nācās iepirkties Marketā. Es pat biju šoka, ka Bills maksā ap 1,5 keys un buds - BUDS - tikai ap 2 keys. Nesaprotu, kas noticis ar cenam TF2.

 

Tātad, pie lietas. Esmu nolēmis JEBKĀDĀ veidā palīdzēt GIGN TF2 komandai atjaunot slavu. Varbūt dažiem zināms, ka nodarbojos ar web dizainiem un reklāmām. Varu nosponsorēt kādu reklāmu. Varu finansiāli palīdzēt, ja ir nepieciešamība. Varu mēģināt iegūt spēlētajus, atrast viņus utt. Mēģināšu jebkādā veidā palīdzēt. Kaut vai rīkojot eventus (bet tas būtu pagrūti, jo dzīvoju -2h atpakaļ pēc LV laika un darbs praktiski ir visu nedēļu no rīta līdz naktij, bet brīvdienās gan var izveidot). Ja GIGN TF2 administrācijai ir vēlme atgriezties apritē, tad uzrakstiet man PM vai sazinieties ar mani caur Steam (id: haris22) un kaut ko izdomāsim. Varbūt LV TF2 ir glužī miris, bet es ticu, ka ir bariņš ar LV spelētajiem, kas grib spēlēt LV serverī. Pasaulē TF2 galīgi nav miris tikai pilns ar Free-2-play playeriem parādās.

Gaidu no citiem vecajiem spēlētājiem idejas kā arī, protams, uzklausīsim jaunos spēlētājus. Kā arī meklēju cilvēkus, kas man spētu palīdzēt.

 

Visu cieņu un vēlot visiem jauku dienu un darba nedēļu,

hariits

 

Edited by hariits
Link to comment
Share on other sites

hey,

Pilnīgi saprotu hariits teikto, paldies hariitim, kad pirms +-2gadiem man pārdeva PREMIUM TF2 akkountu, kopš tās dienas, TF2 ir viena no manām favorīt spēlēm...Sāku spēlēt tieši GIGN publiskajā serverī, jo interesantāk kā spēlēt kopā ar Latviešiem nevar būt.. Šodien uzrakstīju hariitim un sapratām, ka vajadzētu kautko sadomāt ar to TF2 GIGN serveri.. 

Tātad kā jau saprotams, ir vēlme atgriezt atpakaļ veco un labo GIGN TF2 public serveri, lai ir vieta kur uzspēlēt gan veterāniem, gan arī jauniņajiem..

harrit, tu jau zini, esmu gatavs palīdzēt un atbalstīt..

Tātad lūgums visiem ja ir iespējams, padodiet šo ziņu "postu" , gan veterāniem, gan arī jauniņajiem GIGN spēlētājiem, kuri ir ieinteresēti, lai būtu GIGN TF2 public serveris. Droši izsakiet savas domas un viedokli, kā arī idejas, ko varētu veidot sakarā ar TF2 serveri.

 

ATBALSTU

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jau labu laiku atpakaļ mēģināju te kaut ko iekustināt.

Nekas īpašs nesanāca, no vairākiem eventiem vienreiz tikai sanāca salasīt gandrīz pilnu serveri, kurš ātri vien palika tukšs.

 

Sen neesmu spēlējis. Ar to brīvo laiku arī ir kā ir.

Var sarunāt kaut kādu konkrētu datumu, laiku, kad visiem ierasties serverī.

Link to comment
Share on other sites

Sakumā jau laikam vajadzētu salabot vispār serverus, updeitot, salabot mājaslapā visus status. Tas jau arī viens no iemesliem, kāpēc cilvēki nespēlē. Cik noprotu, tad arī visi counter-strike serveri ir tukši visu laiku?

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, -Dženga- said:

nebūtu steam scēnā ienācis CSGO tad arī būtu TF2 dzīvs ...

TF2 ir jau dzīvs. Ļoti daudzi vēl spēlē viņu. Manuprāt, visi jaunie update, modi, strange, skini uztur vēl pie dzīvības, jo ir kaut kas jauns. Drīzumā arī jābūt lielajam Pyro update, ko diezgan daudzi gaida. Protams, CSGO diezgan pabojāja dzīvi TF2, bet nav jau arī nemaz tik traki.

 

Ko kāds no GIGN galvenajiem saka? (ne tikai TF2 čaļiem) Vai GIGNs iet uz padibeni un visam ir atmests ar roku? Skumji.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Atjaunoju tēmu. Kāds var pateikt kāpēc spēlētāji pazuda? Kādreiz visu dienu turējās full serveris. Kas notika? Un kā dabūt pie dzīvības?

 

un vispār gignam vajag atjaunot visu. Majaslapu, forumu, serverus un slavu. Ticu ka to var izdarīt.

Edited by hariits
Link to comment
Share on other sites

Tas ir jauki, ka tev tā šķiet. Bet ir citi laiki, nevienu vairs neinteresē serveri, kas agrāk bija baigi svarīgi, tagad ieej spēlē un spied play, mūsdienu jaunatne nezina, kas ir serveris.

Mājaslapā es kādreiz kaut ko ielikšu, bet man arī viss ir pamainījies un nav vairs tik daudz laika ražot sūdu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...